درباره ما   |  پیوندها   |  RSS  
  صفحه اول    نفت    گاز     پتروشیمی     پالایش و پخش    بورس و بازار سرمایه     بین الملل     اقتصاد انرژی   چهارشنبه، 12 اردیبهشت 1403 - 02:53   
 
 
   اخبار رسانه ها  
  ویدیو / جاری شدن سیل در شهر مدینه عربستان
  صوت نخستین سرود ملی ایران
  همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد / دولت پایه شاخص تورم را به سال ۱۴۰۰ تغییر داده تا نرخ تورم به ۴۸ تا ۵۰ درصد برسد؛ بر پایه شاخص قبلی یعنی سال ۱۳۹۵، تورم سال گذشته ۵۲ درصد بوده
  بلینکن: توافق امنیتی آمریکا و عربستان برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل در مراحل پایانی است
  واکنش علی ربیعی به «هجمه سنگین» دولت به مرکز پژوهش‌های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  آمریکا ۸۱ جنگنده از رده خارج شوروی را به قیمت هرکدام «کمتر از ۲۰ هزار دلار» از قزاقستان خریده است
  واژگونی اتوبوس در اتوبان قزوین- زنجان ۲۱ مصدوم و یک فوتی برجای گذاشت
  درخواست مشخص ما از زاکانی، شفافیت قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین است / این قرارداد به دست شورا نرسیده / اگر نگرانی ندارید چرا قرارداد را شفاف نمی‌کنید؟ / بحث فنی است، چرا دوگانه انقلابی و غیرانقلابی ایجاد می‌کنید؟ / یک اتاق عملیات روانی به منتقدان زاکانی برچسب می‌زند
  مسکن یک کالای فوق لوکس شده / سالی یک میلیون خانه نیاز داریم، اما دویست هزارتا می‌سازیم؛ پس فقط طبقه توانمند و قدرتمند ریشه گرفته از یک اقتصاد رانتی می‌توانند به راحتی خرید کنند / فکر می‌کنند، چون قیمت مسکن بالا رفته و کسی نمی‌تواند بخرد، قیمت بالاتر نمی‌رود
  نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  وزیر علوم: نیرو‌های امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  تنها کشور دنیا که در تمام خانه‌هایش لوله‌کشی گاز دارد ایران است؛ اما مردم خبر ندارند!
  تکمیل طرح قطار پرسرعت تهران ــ قم ــ اصفهان تا پایان دولت؟
  تصاویر و گزارش پروژه راه آهن سریع السیر اصفهان _ تهران
  تماشا کنید: دولت سیزدهم یا دولت شعار؟ / سکوت اصولگرایان همیشه منتقد در قبال رئیسی
  تماشا کنید: سقوط پروژه هواپیماسازی رئیسی
  بلیت هواپیما تبدیل به یک پدیده لوکس شده / فرودگاه خیلی از کشور‌ها از جمله عربستان اجازه ورود هواپیمای بالای ۱۵ تا ۲۰ سال را نمی‌دهد؛ عمر ناوگان ایران ۲۶ سال است
  بسیاری از کشور‌های آفریقایی مجبورند به قطعنامه‌های سازمان ملل پایبند باشند، بنابراین در شرایط تحریمی نمی‌توانند با ایران همکاری داشته باشند / ترکیه، هند، برزیل و ژاپن خیلی از ما در آفریقا جلوتر هستند / ترکیه ۲۰ سال بعد از ما به آفریقا رفت؛ اکنون ۴۰ پایتخت آفریقایی به ترکیه پرواز دارند، اما ایران یک خط هوایی یا بانک هم در آنجا ندارد
  اهمیت و ضرورت‌های راه آهن ایران ارمنستان
  پزشکیان: بزرگان ما وقتی مریض می‌شوند سریع به اروپا می‌روند؛ چرا برای اقتصاد بیمار به سراغ اروپا نمی‌روید؟
  ویدیو / تصادف اتوبوس ایرانی در ارمنستان با ۵ کشته و ۹ زخمی
  تل‌آویو: در صورت دستیابی به توافق تبادل اسرا، عملیات رفح را به تعویق می‌اندازیم
  زیان ۲۰ ساله کشور از عدم ساخت پتروشیمی ارگ/فیلم
  خورشید، تنها راه نجات برای تأمین برق تابستان ۱۴۰۳
  خبرگزاری تسنیم: تصمیم به تعطیلی پنجشنبه یعنی تنها کشوری در جهان خواهیم شد که این روز را تعطیل کرده / احتمالاً این موضوع، مراودات مالی و اقتصادی ایران با دنیا را با مشکلاتی مواجه خواهد کرد
  فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  تماشا کنید: خواب یک گروه سیاسی برای مهاجران افغان/ گزارش «انتخاب» از حضور برجسته‌ی برخی افغان‌ها در بزنگاه‌های خاص
  اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره
  مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
ادامه اخبار رسانه ها
 
 

انتخابات ریاست جمهوری

- اندازه متن: + -  کد خبر: 47535صفحه نخست » اخبار رسانه هاسه شنبه، 23 شهریور 1400 - 14:37
سن و مراحل طی شده توسط مدیران موفق دنیا
  
پیام نفت:

لیست مدیران برتر در سال ۲۰۱۹ + ویژگی مشترک مدیران موفق

مرجع معتبر (HBR (Harvard Business Review هر ساله لیستی از برترین مدیران عامل سازمان‌ها در سطح جهان منتشر می‌کند و با توجه به معیارهای موفقیت، آنها را رتبه بندی می‌کند. از سال ۲۰۱۵ این معیار ها علاوه بر شاخص های مالی و درآمد شرکت، عواملی نظیر توجه به مسائل محیط زیستی، وظایف اجتماعی و ارتباطات داخلی قوی را شامل شده است. برای آشنایی با شاخص وظیفه اجتماعی در هر سازمان، می‌توانید به مقالهمسئولیت اجتماعی شرکتها مراجعه کنید.

برای این رتبه بندی، به تازگی امتیاز معیارهای مربوط به مسائلی غیر از بحث های مالی و سودآوری، بیشتر از سالهای قبل شده و اکنون وزن امتیازات مربوط به این شاخص های ESG (محیط زیستی، اجتماعی و دولتی) به ۳۰ درصد رسیده است.

best ceo 2019

همین تغییرات در معیارهای رتبه بندی مدیران، باعث شد که میزان سرمایه گذاری شرکت ها روی مسائل محیط زیستی و روابط اجتماعی رشد قابل توجهی داشته باشد. تا جاییکه مدیران فعال و پیشرو در کسب و کارهای ایالات متحده، بیانیه‌ای را در ماه آگوست ۲۰۱۹ امضا کردند که بیان می‌کند:

 یک کسب و کار نه تنها باید به سهامداران واقعی خود خدمت کند، بلکه خدمت به چهار گروه دیگر از سهامداران معنوی خود نیز از وظایف شرکتها است. گروهی که شامل کارمندان، مشتریان، تامین کنندگان و جامعه می‌شود 

برترین مدیر در این لیست، Huang که مدیریت و هدایت NVIDIA رو بر عهده دارد، سال ۲۰۱۷ در رتبه ۳ و سال ۲۰۱۸ در رتبه ۲ قرار گرفته بود. بهینه کردن سیستم های مدیریتی و گرایش به سمت توجه به مسائل زیست محیطی و همچنین تمرکز بر وظایف اجتماعی، به تیم NVIDIA کمک کرد تا جایگاه نخست را در سال ۲۰۱۹ کسب کند.

این تغییر شیوه امتیاز دهی و بالا رفتن وزن امتیازات ESG در رتبه بندی، باعث شده که افراد مطرحی همچونایلان ماسک (Elon Musk)   مرد آهنین قرن ۲۱ یا جف بزوس (Jeff Bezos) مدیرعامل سایت آمازون، علی‌رغم تمام موفقیت های سازمان، در رنکینگ ۱۰۰ مدیر برتر دنیا جایی نداشته باشند. جف بزوس که تا سال ۲۰۱۴ و پیش از اعمال تغییرات در معیارهای امتیاز دهی، رتبه اول این رنکینگ را همواره تصاحب کرده بود، حالا با ترکیب شاخص های اجتماعی و محیط زیستی در کنار سودآوری سازمان، جایگاه خود را از دست داده است. جالب آن که رتبه ۱۷ در این رنکینگ متعلق به یک ایرانی  آمریکایی به نام حمید مقدم است که در زمینه املاک در ایالات متحده از سال ۱۹۹۷ مشغول به فعالیت می‌باشد.

 چرخه ایجاد ارزش

داده های جدول نشان می‌دهد که میانگین سن مدیران موفق برای شروع مدیریت سازمان حدود  ۴۵ سال بوده و بطور میانگین ۱۵ سال آن سمت را داشته اند.

چرخه ایجاد ارزش

 

مطمئنا هیچ دو مدیری نیستند که عملکرد، نحوه ساماندهی و چرخه سازمانی مشابهی داشته باشند، ولی می‌توان در تمام آنها نقاط مشترک زیادی پیدا کرد. به همین منظور این ۱۵ سال که دارای ویژگی‌ها و تجربیاتی است که یک مدیرعامل با آنها مواجه خواهد شد، در ۵ بخش قابل بررسی است:

سال اول – ماه عسل

مدیران، سال اول مدیریت خود را با انرژی مضاعف و انگیزه بالایی آغاز میکنند و به همین دلیل اکثر مدیران در سال اول به کارایی بالاتر از حد متصور شده و بیشتر از میانگین معقول دست می‌یابند. همین اشتیاق به صعود، موفقیت های زیادی را در بازه‌ی کوتاه پس از انتصاب برای مدیران به ارمغان می‌آورد و این شیرینی دلیلی شده که به آن، دوره‌ی ماه عسل گفته شود.

سال دوم – سقوط به درون مشکلات

پس از بیداری از خواب پرغرور اولین مرحله، کم‌کم مدیران با مشکلاتی از پیش تعیین نشده و ناگهانی مواجه شده و مسیر سازمان برخلاف چیزی که ترسیم شده بود به سوی مسائل عدیده کشیده می‌شود. سرمایه گذاران انتظار بیشتری از تیم مدیریت داشته و معدود نفاط منفی سازمان، توجه زیادی را جلب خواهد کرد.

اینجا همان جایی است که مدیر موفق را از سایرین متمایز می‌کند. مواجه نشدن با مشکلات غیر قابل انتظار، امری تقریبا محال است و هر مدیری با آنها دست و پنجه نرم کرده است ولی لازمه تبدیل شدن به یکی از مدیران موفق و تاثیرگذار، مدیریت صحیح این شرایط و هدایت مجموعه به مسیر اصلی خود است.

نقل قول

 

سال سوم تا پنجم – بازیابی سازمان

اگر آنها از برهه ی سقوط به مشکلات با موفقیت عبور کردند، وارد مرحله ی مطلوبی می‌شوند که در آن، هیئت مدیره را با خود همراه کرده اند و در صورت وقوع بحران دیگری، همگی با هم با آن مقابله می‌کنند. این همبستگی مدیریت و سهامداران، روزهای خوبی را برای تیم مدیریتی و همچنین سازمان حاصل می‌کند، مدیریت خود را زیر چتر حمایتی هیئت مدیره می‌بیند و نشانه‌های مثبت و پیشرفت به مرور ظاهر می‌شوند.

این مرحله ای است که مدیران خط مشی خود را تعیین کرده‌اند و با فراهم کردن ابزارهای لازم سعی می‌کنند تا با تلاش بیشتر برای آینده در مسیر صحیح با قدرت گام بردارند. بهترین زمان برای صرف وقت و هزینه برای بخش تحقیق و توسعه سازمان (R&D) همین بازه ی ریکاوری است.

ممکن است در این بخش از چرخه مدیریتی، بازار واکنش کامل و صحیحی به تمام تلاش های شما نشان ندهد و اوضاع تصاحب سهم از بازار به خوبی پیش نرود. لازم است که با مدیریت صحیح و اخذ تصمیمات حیاتی، این عدم ارتباط با بازار به درستی حل شود.

ولی مدیرانی که از مرحله قبل (سقوط) نتوانستند به سلامت عبور کنند، با اوضاع متفاوتی مواجه اند. فشار هیئت مدیره فزاینده خواهد بود و چالش های بیشتری برای آنها ایجاد خواهد شد. به زودی باید خود را برای پاسخ به سوالاتی سخت آماده کنند و هیئت مدیره را قانع نمایند. در این شرایط همیشه توصیه شده است که اگر از قبل با مدیران سایر شرکت ها ارتباط خوبی برقرار نکرده اید، با انجام سفرهای کاری با مدیران موفق مشورت کرده و از آنها بهره ببرید.

در پایان این مرحله ممکن است مدیران با اعتماد به نفس کاذب و غرور حاصل از موفقیت های کوتاه مدت مواجه شوند که یکی از بزرگترین آفت های این بازه است. درصورتیکه این مساله مدیریت نشود، ضربه شدیدی به سازمان وارد خواهد کرد.

سال ششم تا دهم – دام نارضایتی

در ادامه ی این روند سینوسی، اصولا پس از دوره ی بازیابی سازمان، شرکت ها وارد مرحله ای با رکود طولانی و کسب نتایج متوسط می‌شوند. ممکن است نتایج به دست آمده تماما منفی نبوده و یا حتی بازار در حال گسترش باشد. ولی حریص بودن مدیریت و هیئت مدیره باعث می‌شود تا کل تیم را برای دستیابی به نتایجی عالی در بازه ای کوتاه به تقلا و تلاش با راندمان بسیار کم و زحمتی بیهوده بیندازد.

باید توجه داشت که در بسیاری از سازمان های موفق، رونق های اقتصادی پس از سالها رکود ظاهر شده اند، ولی افراد هیئت مدیره در بیشتر موارد یا با دخالت های مستقیم در امور مدیریتی و یا با اخراج مدیرعامل، با تصمیمات عجولانه و اشتباه، به افزایش مشکلات دامن زده اند.

نارضایتی در مدیریت

سوالات زیادی ذهن اعضای هیئت مدیره را درگیر خواهد کرد. آیا مدیریت عامل، دیگر ایده‌ی جدیدی ندارد؟ ناکارآمد است؟ آیا نیاز به توسعه جغرافیایی داریم؟ آیا نیاز به تغییرات و نوآوری در حوزه تکنولوژیک داریم؟ در چرخه محصول چطور؟

این نقطه حساسی برای کنترل شرایط توسط هم هیئت مدیره و هم مدیریت عامل که مسئول مستقیم شرکت است، می‌باشد و نیازمند سنجیدن تمام جوانب است. چراکه این مرحله، همان جاییست که مدیران همکاری خود را با سازمان قطع می‌کنند، خواه اخراج شده و خواه خود استعفا دهند.

شاید بازبینی استراتژی ها با هم فکری دیگران به عبور از این برهه کمک کند ولی آنچه که واضح است، گذران از این مرحله دشوارترین وظیفه برای مدیرعامل بوده و بزرگترین نگرانی او می‌باشد.

سال یازدهم تا پانزدهم – دوران طلایی

مدیرانی که از مرحله نارضایتی به خوبی گذر کردند، وارد بهترین دوران مدیریتی خود می‌شوند. تعهد بلند مدت و توانایی آنها در بازسازی شرایط، حالا پیشران خلق ثروت می‌شود. در این دوران، اعتماد هیئت مدیره به بالاترین میزان خود رسیده، دانش سازمانی مدیران رشد چشمگیر داشته، چرخه های تامین تولید و فروش رهبری شده و بر بحران های متعدد غلبه شده است.

بسیاری از مدیران، این برهه‌ی جذاب را به دلایل مختلف مثل عملکرد نامناسب، ناتوانی جسمانی، مشکلات روحی یا مسائل شخصی از دست می‌دهند و فقط مدیران بسیار قدرتمند می‌توانند تا رسیدن به این مرحله دوام بیاورند تا وارد دوران طلایی مدیریت سازمان خود شوند.

مدیرانی که از فراز و فرود ها هراسی نداشته اند، حالا وقت آن رسیده که میراث بزرگ خود را شکل دهند.

 

بعد از تمام این مراحل، باید به دوران پس از مدیریت فکر کرد. مدیر موفق همواره یک گام جلوتر را برنامه ریزی کرده است و از خود می‌پرسد: چه زمانی بهترین فرصت برای بازنشستگی است؟ در چه شرایطی سازمان بدون من هم موفق خواهد بود؟

دوران پس از مدیریت

نکاتی که یک مدیر موفق برای بازنشستگی اثرگذار خود باید در نظر بگیرد به طور کلی به این شرح است.

زمان بندی صحیح

زمان-بندی در مدیریت

برای بهترین زمان بازنشستگی سوالات زیادی باید مطرح شوند:

  •         آیا هنوز شور و اشتیاق سابق و تمایل به رشد سازمان وجود دارد؟
  •         آیا مشکلات جسمانی یا مسائل خانوادگی گریبان‌گیر نشده است؟
  •         آیا موقعیت های شغلی دیگری در انتظار است؟
  •         آیا هنوز توانایی مقابله با بحران ها و پیش بردن اهداف شرکت وجود دارد؟

با پاسخ به این سوالات و سوالات دیگر، به عنوان یک مدیر موفق تمامی جوانب امور سنجیده شده و بهترین تصمیم گرفته می‌شود.

تصمیم نباید فورا به مرحله اجرا برسد

تصمیم-نباید-فورا-به-مرحله-اجرا-برسد

قدم های بازنشستگی کامل باید آرام و به مرور برداشته شوند. هم مدیر و هم سازمان نیاز دارند برای شرایط جدید آماده باشند و باید:

  •         کار در اوج به پایان برسد و بهترین نتیجه تحویل مدیر بعدی شود
  •         از کمک های روانشناس و مشاور برای تطبیق با شرایط جدید بهره گرفته شود
  •         با همسر یا خانواده راجع به این تصمیم گفتگو شود
  •         مراسم خداحافظی درخوری انجام شده و دوران استراحت به شکل صحیحی آغاز شود
  •         با در نظر گرفتن همه‌ی زوایا، تصمیم اجرایی شود

 

تصمیم گیری برای باقی زندگی

 

دوران پسا مدیریت

برای دوران پسا مدیریت، اکثر مدیران برنامه هایی را پیاده میکنند تا در کنار استراحت، از فعالیت دور نشوند. بسیاری از مدیران موفق در دوران بازنشستگی:

  •         عضو هیئت مدیره سازمان می‌شوند
  •         به آموزش و تدریس می‌پردازند
  •         داستان زندگی خود، با تمام فراز و نشیب ها و پروسه موفقیت را در قالب کتاب برای مطالعه دیگران منتشر می‌کنند
  •         خیریه ها را راه اندازی می‌کنند
  •         از سهامداران شرکت های خصوصی می‌شوند
  •         به کار در دولت مشغول می‌شوند
  •         با تفکر و نوآوری، خلق ارزش بیشتر می‌کنند

 

 

1 Jensen Huang
NVIDIA
صنعت: فناوری اطلاعات
سال آغاز کسب و کار: 1993
کشور: ایالات متحده آمریکا
رتبه مالی: 4
2 Marc Benioff
Salesforce

صنعت: فناوری اطلاعات
سال آغاز کسب و کار: 2001

کشور: ایالات متحده آمریکا رتبه مالی: 6
3 François-Henri Pinault
Kering

صنعت: کالاهای مصرفی
سال آغاز کسب و کار: 2005
کشور: فرانسه رتبه مالی: 30
4 Richard Templeton
Texas Instruments
صنعت: فناوری اطلاعات سال آغاز کسب و کار: 2004 کشور: ایالات متحده آمریکا
رتبه مالی: 56
5 Ignacio Galán
Iberdrola
صنعت: خدمات رفاهی
سال آغاز کسب و کار: 2001
کشور: اسپانیا
رتبه مالی: 87
6 Shantanu Narayen
Adobe
صنعت: فناوری اطلاعات
سال آغاز کسب و کار: 2007
کشور: ایالات متحده آمریکا
رتبه مالی: 43
7 Ajay Banga
Mastercard
صنعت: فناوری اطلاعات
سال آغاز کسب و کار: 2010
کشور: ایالات متحده آمریکا
رتبه مالی: 13
8 Johan Thijs
KBC
صنعت: خدمات مالی
سال آغاز کسب و کار: 2012
کشور: بلژیک
رتبه مالی: 78
9 Satya Nadella
Microsoft
صنعت: فناوری اطلاعات
سال آغاز کسب و کار: 2014
کشور: ایالات متحده آمریکا
رتبه مالی: 86
10 Bernard Arnault
LVMH
صنعت: کالاهای مصرفی
سال آغاز کسب و کار: 1989
کشور: فرانسه رتبه مالی: 7
رتبه 1 تا 10 برترین مدیران عامل در سال 2019 به انتخاب سایت HBR

 

 می‌توانید برای مشاهده جدول کامل رتبه بندی ۱۰۰ مدیر برتر دنیا در سال ۲۰۱۹ به سایتwww.hbr.org   مراجعه کنید

 

  فرآیند کاهش تولید پارس جنوبی آغاز شده و هر سال سرعت خواهد گرفت
  هیچ جای جهان مثل ایران نیست که تمامی خانه‌ها گازکشی شده باشند
  پایان قرن نفت و هزاران میلیارد دلار سرمایه ای که کم ارزش می شود
  طرح تبدیل دودکش نیروگاه به خوراک واحد پتروشیمی
  تحلیل مقایسه ای مصرف واقعی انرژی برق در ایران
   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   بازخوانی خبرها و تحلیل ها  
  طراحی برج خنک کننده و کولینگ تاور برای جنوب ایران
  انتقاد وزیر نیرو از صندوق توسعه ملی به دلیل عدم تامین اعتبار پروژه‌های نیروگاهی
  انرژی برق باید جایگزین مصارف گاز در بخش خانگی شود
  سرمایه‌گذاری در انرژی خورشیدی از نفت پیشی می‌گیرد
  ممنوعیت رقابت بخش دولتی و شبه دولتی با بخش خصوصی توسط مقام معظم رهبری
  ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می کنند
  ژاپنی‌ها سال ۲۰۲۵ با یک ماهواره، به زمین انرژی خورشیدی منتقل می‌کنند
  اولین هواپیمای دنیا با سوخت سبز آمونیاک سال 2023 به پرواز در می‌آید
  وزارت راه هر چه دارد بفروشد و صرف توسعه شبکه ریلی کند
  مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  ۱۰ کشور دارنده بزرگترین ذخایر نفت جهان
  آمریکا چقدر نفت تولید می‌کند؟
  پنج خسارت تهران از «طرح‌ترافیک»
  مقصران ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران شناسایی و مجازت شوند
  زاکانی:واردات خودروهای عمومی برقی از چین امسال نهایی می‌شود
  هزار قطار چینی در مسیر اروپا؛ سهم ایران از ترانزیت شرق به غرب متحول خواهد شد
  فرآیند کاهش تولید پارس جنوبی آغاز شده و هر سال سرعت خواهد گرفت
  اولین قطار هیدروژنی جهان در آلمان
  سریع ترین قطارهای جهان | جنون سرعت!
  قیمت نفت به بالای ۹۰ دلار رسید
  راه‌اندازی قطار سریع السیر چینی در این مناطق ایران
  مقایسه کولر آبی و گازی؛ کدام یک انتخاب بهتری است؟
  حسن روحانی: مدام می‌گویند فاز ۱۱ پارس جنوبی را بدون برجام و توتال راه انداختیم؛ ما با توتال قرارداد بستیم که تمام گاز فاز ۱۱ را تزریق می‌کند نه اینکه برداشت کنیم / ما و چین می‌خواستیم نحوه اجرای این تکنولوژی را از توتال یاد بگیریم
  گردشگران ۴۰ میلیارد دلار در عربستان هزینه کردند
  سیاهکلی، نماینده مجلس: خودرو‌های داخلی کم‌ترین استاندارد برای حفظ جان سرنشین در تصادفات را دارند/ همچنان نسخه شفابخش حوزه خودرویی کشور را اجرای قوانین ساماندهی و واردات خودرو می‌دانم
  انقلاب جدید در باتری خودروهای برقی
  توسعه شبکه مدرن ریلی؛ اولویت دولت در توسعه زیرساخت ها
  چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  گزارش اکونومیست از دو رویدادی که سیاست نفتی دنیا در ۵۰ سال گذشته را شکل داد؛ تحریم نفتی اعراب در ۱۹۷۳ و شوک انقلاب ایران / ۵۰ سال بعد عرضه و تقاضای نفت چگونه خواهد بود؟
  نفت در آستانه بی ارزش شدن
  نگرانی بزرگ شرکت های بزرگ نفت جهان/ آیا نفت در آینده واقعاً بی‌ارزش می شود
  نظم نوین انرژی با پایان «عصر نفت
  پایان زودتر از موعد عصر طلایی نفت نزدیک است
  درآمد صادرات نفت عراق در یک ماه؛ ۹.۵ میلیارد دلار
  درآمد ماهانه ۸.۵ میلیارد دلاری عراق از فروش نفت
  عراق جهت تثبت قیمت نفت، صادرات نفت خام خود را به ۳.۳ میلیون بشکه کاهش می‌دهد
  روسیه اجازه برداشت از میدان گاز سردار جنگل را به ایران نمی‌دهد
  روسیه مانع صادرات گاز ایران است؟
  طرح تبدیل دودکش نیروگاه به خوراک واحد پتروشیمی
  کویت از عمان برق می‌خرد
  فریدون مجلسی: با بازگشت ترامپ حتی نمی توانیم با تخفیف نفت بفروشیم
  افزایش واردات ال ان جی از روسیه به اتحادیه اروپا
  توهم ایران ال ان جی با روسیه
  ۷ سال بلاتکلیفی طرح ایران ال ان جی
  ساخت تنها پروژه LNG ایران ناگهان تعلیق شد
  اعلام آمادگی شرکت‌های اروپایی برای ورود به پروژه ایران LNG
  چرا ال‌ان‌جی در ایران پا نگرفت؟
  عدم تکمیل پروژه ایران LNG و ضرر سالیانه ۵ میلیارد دلاری
  آرامکو، غول نفتی عربستان، می‌گوید سود سالانه‌اش به ۱۲۱ میلیارد دلار کاهش یافته است
  وزیر نفت: آمدن ترامپ تاثیری در فروش نفت ندارد / تحریم ها تاثیری نداشته است!!?
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© پیام نفت (استفاده از مطالب پیام نفت با ذکر منبع، منعی ندارد)
payamenaft@gmail.com
طراحی و اجرا: خبرافزار