درباره ما   |  پیوندها   |  RSS  
  صفحه اول    نفت    گاز     پتروشیمی     پالایش و پخش    بورس و بازار سرمایه     بین الملل     اقتصاد انرژی   سه شنبه، 29 اسفند 1402 - 08:48   
 
 
   اخبار رسانه ها  
  شوروی؛ تامین کننده ۸۵ درصد تسلیحات عراق در جنگ با ایران
  تماشا کنید: رابین هودی که زمین به نام صدیقی زد
  روسیه نگذاشت و نمی‌گذارد اروپا آرزوی استفاده از گاز ایران را محقق کند
  ربیعی: در ایران امروز همه سیاست‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی امنیتی شده است
  تهرانی‌ها حدود یک سوم از سال، در هوای ناسالم نفس کشیدند
  سید حسن خمینی:چیزی که اکثریت می‌گویند باید ملاک اطاعت باشد
  تکمیل پروژه ایران ال‌ان‌جی با فناوری روسی، شاید وقتی دیگر
  علاقمندی آلمان برای سرمایه‌گذاری ۱۲ میلیارد دلاری در بخش نفت ایران
  مراسم جذاب چهارشنبه سوری تا نوروز در روستای پالنگان - آپارات
  مذاکره بغداد با تهران برای انتقال گاز ترکمنستان با استفاده از خطوط ایران
  بررسی آمار تولید و مصرف گاز در کشور/ اتلاف منابع از خانه تا نیروگاه!
  آغاز افت تولید گاز پارس جنوبی؛ شتاب قطر در برداشت
  زنگ خطر افت شدید گازی تا 1420
  مصرف بخاری گازی هرمتیک نصف بخاری‎های معمولی
  در صورت عدم سرمایه‌گذاری میدان گازی پارس جنوبی، از حدود 680 میلیون مترمکعب تولید روزانه در سال 1401 به روزانه 350 میلیون مترمکعب در 1410 خواهد رسید.
  کاهش قابل توجه فشار گاز پارس جنوبی از 5 سال آینده
  ضرورت فوری اجرای پروژه های ازدیاد برداشت در ایران
  700هزاربشکه تولید بیشتر با پمپ های درون چاهی
  درون جنگ در سایه ایران و امریکا / تهران به ۳ دلیل، یک بازی پر ریسک و مهمی را کلید زده است
  ربیعی: بیش از نیم میلیون رای باطله در تهران وجود داشته است
  پروژه بعدی عربستان: ساخت بلندترین برج جهان با ارتفاع باورنکردنی ۲ کیلومتر
  آماری از خطوط لوله نفتی و گازی جهان
  بهره برداری کامل از طولانی ترین خط لوله گازی جهان در چین
  برخی از خطوط لوله گاز طبیعی/بجز ایران عمده خطوط لوله گاز جهان بین المللی یا برای تامین گاز صنایع است نه خانگی
  درباره خطوط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا چه می‌دانید؟
  قطر چگونه پنج برابر ایران گاز فروخت و تا امروز 1500 میلیارد دلار کسب کرد؟
  قطر همچنان بزرگ‌ترین صادر کننده ال‌ان‌جی در جهان است
  دلایل بالا بودن شاخص شدت انرژی در کشور
  واکاوی دلایل شدت مصرف انرژی در کشور
  تبدیل مستقیم آب دریا به هیدروژن سبز با یک روش جدید
ادامه اخبار رسانه ها
 

انتخابات ریاست جمهوری

- اندازه متن: + -  کد خبر: 45092صفحه نخست » اخبار رسانه هاسه شنبه، 30 مهر 1398 - 14:03
طرح مشترک ژاپن و فرانسه برای اعطای ۱٨ میلیارد دلار به ایران در ازای اجرای برجام / مسببین حمله به نفت کش ایران در دریای سرخ را مجازات خواهیم کرد / نگرانی‌های برخی منتقدین FATF را از روی آگاهی نمی‌دانیم / از آزادی پول‌های بلوکه شده ایران توسط امارات اطلاعی ندارم اما تحرکات جدید در روابط دو کشور را تایید می کنم
  
پیام نفت:
سخنگوی وزارت خارجه:

سخنگوی وزارت خارجه گفت : پویش صلح هرمز که توسط رییس‌جمهور مطرح شده را به سران کشورهای ذی‌ربط ارسال کردیم و امیدواریم آنها به این طرح در راستای صلح و امنیت منطقه بپیوندند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: محمد جواد ظریف به همراه حجت الاسلام والمسلمین روحانی به منظور شرکت در اجلاس عدم تعهد به باکو سفر می‌کند.

به گزارش «انتخاب»، «سیدعباس موسوی» پیش از ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه ضمن تسلیت ایام اربعین و رحلت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن (ع) و امام رضا (ع) با بیان این که سفرهای دیپلماتیک متعددی در مدت اخیر انجام شده است، با اعلام این خبر گفت: این اجلاس روزهای جمعه و شنبه در سطح سران در پایتخت آذربایجان برگزار خواهد شد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی همچنین گفت: فرستاده ویژه دولت چین فردا به ایران سفر می‌کند.
موسوی با اشاره به راهپیمایی با شکوه اربعین حسینی در روزهای اخیر گفت: در روزهای گذشته شاهد برگزاری باشکوه راهپیمایی اربعین بودیم که نشان دهنده عظمت اسلام و دوستی ملت ایران و عراق دارد. از مردم و دولت عراق هم قدردانی می‌کنم.

گزارش حمله به نفتکش را به سازمان ملل دادیم

وی ادامه داد: ما پویش صلح امید را به کشورهای ذیربط ارسال کردیم و امیدواریم به آن بپیوندند. حمله به نفتکش ایران را داشتیم که فکر می کنیم پشتوانه دولتی دارد و ما گزارشی به سازمان ملل دادیم.
این دیپلمات کشورمان با اشاره به تحولات سوریه و تهاجم ترکیه به شمال این کشور اظهار داشت: ضمن درک دغدغه ترکیه باید به حاکمیت ارضی سوریه احترام گذاشته شود. طرح‌ها و توافق‌های متعددی در این زمینه وجود دارد که رجوع به آن چاره کار است.
سخنگوی وزارت امور خارجه درباره درباره حمله ترکیه به شمال سوریه هم خاطرنشان کرد: حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه باید از سوی همه کشورهای منطقه محترم شمرده شود. نگرانی‌ها باید از طریق مکانیزم‌های مسالمت‌آمیز پیگیری شود. ما توافق آدانا را میان ترکیه و سوریه داریم که دو کشور به این توافق برگردد.
موسوی با اشاره به اقدامات میانجیگرایانه ایران ابراز داشت: ایران هم آمادگی خود را اعلام کرده که دو کشور دیدگاه‌هایشان را به یکدیگر نزدیک کنند و در این راستا شاهد تماس‌های تلفنی ظریف به همتایان سوری، ترک و عراقی و... بودیم و این تلاش‌ها ادامه خواهد داشت.

گام چهارم طراحی شده است

موسوی درباره آخرین تحولات مربوط به اجرای گام چهارم تصریح کرد: گام چهارم طراحی شده است. برخی از مواردی که دیروز از سوی سازمان انرژی اتمی اعلام شد، شامل همین مسائل است. موارد دیگری هم است که در مرحله تصمیم‌گیری است. امیدواریم کار به مرحله چهارم نکشد و شاهد قدم و تحولات ویژه‌ای از سوی کشورهای باقی‌مانده در برجام باشیم وگرنه ایران آماده برداشتن گام چهارم است.
وی همچنین درباره طرح مشترک فرانسه و ژاپن برای اعطای ۱٨ میلیارد دلار به ایران در ازای اجرای برجام بیان کرد: این همان طرح قبلی است که تاکنون بی‌نتیجه مانده است. ما جمع زدن ارقام را درک نمی‌کنیم. طرح مشابهی هم از سوی ژاپنی‌ها ارائه شده بود که می‌توانست کمک‌کننده باشد. من از طرح جدید اطلاعی جدیدی ندارم.

گزارشی از تیراندازی به زائران اربعین نشده است

رئیس مرکز دیپلماسی رسانه‌ای و عمومی وزارت امور خارجه همچنین درباره کشته شدن زائران اربعین به خاطر تیراندازی اظهارداشت: متاسفانه در ایام اربعین ۱۰۴ نفر بر اثر مسائل گوناگون جان‌شان را از دست دادند مانند تصادف یا کهولت سن ولی من گزارشی از جان باختن به خاطر تیراندازی ندیدم.

موسوی درباره نشست مشترک اقتصادی میان ایران و انگلیس در لندن هم یادآور شد: ایران همیشه خواستار روابط خوبی با اتحادیه اروپا و کشورهای اروپایی برجام بوده و به دنبال این بوده که آنها ترغیب شوند به تعهداتشان عمل کنند.
وی خاطرنشان کرد: عادی‌سازی روابط با ایران یکی از تکالیف همین کشورها براساس قطعنامه ۲۲۳۱ است و هرگونه اقدام از سوی انگلیس یا سایر کشورهای اروپایی در راستای تعهداتشان به ایران به ویژه در قالب برجام است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن استقبال از این رویکرد آمریکا اضافه کرد: ایران بدون اروپا و چه با اروپا به حیات اقتصادی و مراوداتش با کشورهای جهان ادامه می‌دهد. ما امیدواریم اروپایی‌ها در مسیر صحیح که خودشان به‌آن آگاه هستند، گام بردارند.

موسوی همچنین درباره حضور هیات اسرائیلی در کنفرانس امنیتی منامه عنوان کرد: بسیار جای تاسف دارد که کشور مدعی اسلامیت و عربیت، بعد از هفتاد سال جنایات، حق‌کشی و کودک‌کشی در یک کشور اسلامی و عربی، دست به عادی‌سازی روابط با چنین رژیمی بزند. ما این اقدام را محکوم می‌کنیم و این حضور، ناخوشایند است.
وی اهداف این کنفرانس را غیر واقع بینانه عنوان کرد و افزود: ما اهداف این کنفرانس را هم غیرواقع‌بینانه می دانیم چراکه با نفوذ نمی‌توانند مقابله کنند؛ نفوذ ایران تاریخی و معنوی است و با چنین کنفرانس‌هایی و با همکاری با رژیم‌های غاصبی نمی‌توانند با این مسئله برخورد کنند.

از کاهش تنش با امارات استقبال می‌کنیم

موسوی درباره اظهارات یکی از نمایندگان مجلس درباره امارات گفت: من تحولات جدید در روابط ایران و امارات را تایید می‌کنم ولی ارقام گفته شده را تایید نمی‌کنم و اطلاع جدیدی هم ندارم. از هر اقدامی که به کاهش تنش و رسیدن به تفاهم میان کشورهای منطقه به ویژه امارات استقبال می‌کنیم. امیدواریم دوستان ما در منطقه حاشیه خلیج فارس به این نکته برسند که اگر به دنبال ثبات و آرامش هستند، دوستی بهتر از ایران پیدا نمی‌کنند.

وی درباره سفر یک مشاور امنیتی اماراتی به تهران هم اظهار داشت: من این سفر را تایید نمی‌کنم ولی سفر مقامات دو کشور به یکدیگر را تایید می‌کنم و امیدوارم این مراودات به بهبود روابط دو کشور منجر شود.

رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه درباره گره خوردن اجرای طرح فرانسه و ژاپن به اجرای گام چهارم هم تصریح کرد: این دو مسئله به یکدیگر گره نخورده است. آنچه اجرای آن طرح‌ها را گره زده، به خواست این و آن یا اجازه گرفتن از برادر بزرگتر است.
موسوی خاطرنشان کرد: در یک سال و نیم اخیر، تعهدات آنها را یادآوری کرده و به تعهدات خودمان هم پایبند بوده‌ایم. گفته‌ایم که این روند قابل دوام نیست و باید بین حقوق و تکالیف باید توازن وجود داشته باشد که بعد از خروج آمریکا برهم خورده است.

وی با بیان اینکه اروپایی‌ها اعلام کردند یا وانمود کردند که می‌توانند خروج آمریکا از برجام را جبران کنند و تعهدات ۱۱ گانه را دادند، خاطرنشان کرد: تا این لحظه این تلاش‌ها به نتیجه نرسیده است. ما فکر می‌کردیم اراده لازم را ندارند ولی می‌بینیم که توان لازم را برای اجرای تعهدات خود را هم ندارند که برایشان خوب نیست ولی امیدواریم در زمان باقی مانده به تعهداتشان برگردند وگرنه ایران گام‌های خود را طراحی کرده تا این توازن برقرار شود.

صحبت‌های ظریف در جمع فعالان فضای مجازی شفاف و روشن بود

وی درباره صحبت‌های ظریف در جمع فعالان فضای مجازی ابراز داشت: صحبت‌های ظریف شفاف و روشن بود. ایشان گفته است که اوباما تعهد کرده که تحریم‌ها را بردارد که این کار هم برداشته شد. اگر هر حرف دیگری بیان شده است، صحبتی است که از زبان ایشان بیان نشده است و یک امر ناصحیحی است که یک مسئله نادرستی را مطرح می‌کنیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: اینکه آقای ظریف گفته بوده که آمریکایی از برجام خارج نمی‌شوند به خاطر اطمینان ایشان به حقوق بین‌الملل و تعهدات ایران داشتند. اینکه طرف مقابل علیرغم همه تعهدات، برجام و قطعنامه‌ای که خودش به آن رای داده است، مسائلی است که نمی‌شود روی آن حساب کرد.

وی درباره ادعاهای وزیر امور خارجه بحرین درباره انتقال تسلیحات به این کشور اظهارداشت: این افراد گاهی خوابشان نمی‌برد مگر اینکه هر چند وقت یکبار اتهامات اینچنینی را مطرح نکنند. این اتهامات براساس توهمات است و مرود هم شمرده می‌شود. ما خیر و صلاح کشورهای منطقه بالاخص بحرین را می‌خواهیم اگر آنها خواستار حسن همجواری باشند.
این مقام مسئول در وزارت امور خارجه اضافه کرد: ایران خواستار گفت‌وگو با تمامی کشورها و روابط حسنه با آنها است. طرح‌های ما روی میز است و می‌توانند به آن رجوع کرده و قدری از مشکلات فاصله بگیرند.
موسوی درباره برنامه ایران برای شرکت در اجلاس عدم تعهد در باکو ابراز داشت: ایران از اعضای موثر این جنبش است و هموارد در نشست‌های این جنبش شرکت کرده است. خوشحالیم نشست سران در باکو برگزار می‌شود. در حاشیه آن دیدارها و گفت‌وگوهایی با مقامات ارشد کشورهای مختلف از جمله آذربایجان انجام می‌شود. با این حال، هدف اصلی شرکت در اجلاس سران کشورهای جنبش عدم تعهد است.
وی درباره سفر اردوغان به روسیه و دیدار وی با پوتین در سوچی و نقش ایران در تحولات شمال سوریه بیان کرد: شما این احتمال را بدهید که ایران در برگزاری این نشست‌ها نقش داشته است. ایران از بازیگران فعال در این عرصه است.
سخنگوی وزارت امور خارجه درباره شرایط وخیم جسمی مسعود سلیمانیدانشمند ایرانی بازداشت شده درآمریکا هم گفت:متاسفانه هیچ گونه دسترسی به ایشان نداریم فقط مطلعیم ایشان شرایط خوبی ندارند. پیام‌های زیادی به طرف آمریکایی دادیم که ایشان از حقوق اولیه برخوردار باشند و این تلاش‌ها از طریق مجاری مختلف در حال پیگری است.
موسوی درباره آخرین تحولات انتخابات افغانستان عنوان کرد: ایران از افغانستان یکپارچه و دولت مستقر و قانونی این کشور حمایت می‌کند و هیچ گونه جهت‌گیری نسبت به گروه‌های این کشور ندارد هرچند معتقد است همه گروه‌های افغانستانی باید در دولت شریک باشند و راه این مسئله، گفت‌وگو و بدون دخالت طرف خارجی است.

 

  طرح تبدیل دودکش نیروگاه به خوراک واحد پتروشیمی
  تحلیل مقایسه ای مصرف واقعی انرژی برق در ایران
  نیاز به ۱۶۰ تا ۲۵۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری در حوزه نفت داریم
  در ١٠ سال آینده هیدروژن، جایگزین گاز در صنعت پتروشیمی دنیا می‌شود
  مواد شیمیایی اجاق گاز با خطر بیشتر سرطان خون مرتبط است
   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   بازخوانی خبرها و تحلیل ها  
  روسیه مانع صادرات گاز ایران است؟
  طرح تبدیل دودکش نیروگاه به خوراک واحد پتروشیمی
  کویت از عمان برق می‌خرد
  فریدون مجلسی: با بازگشت ترامپ حتی نمی توانیم با تخفیف نفت بفروشیم
  افزایش واردات ال ان جی از روسیه به اتحادیه اروپا
  توهم ایران ال ان جی با روسیه
  ۷ سال بلاتکلیفی طرح ایران ال ان جی
  ساخت تنها پروژه LNG ایران ناگهان تعلیق شد
  اعلام آمادگی شرکت‌های اروپایی برای ورود به پروژه ایران LNG
  چرا ال‌ان‌جی در ایران پا نگرفت؟
  عدم تکمیل پروژه ایران LNG و ضرر سالیانه ۵ میلیارد دلاری
  آرامکو، غول نفتی عربستان، می‌گوید سود سالانه‌اش به ۱۲۱ میلیارد دلار کاهش یافته است
  وزیر نفت: آمدن ترامپ تاثیری در فروش نفت ندارد / تحریم ها تاثیری نداشته است!!?
  از سال ۱۴۰۴ هر سال 25میلیون متر مکعب در روز، کاهش تولید گاز ایران
  آشنایی با الکتروپمپ غوطه ور نفتی(ESP) و تجهیزات مربوطه
  ایران کشور اول دنیا در ساخت خطوط لوله نفت شد | ساخت ۱۹۰۰ کیلومتر خط لوله نفتی
  10 خط لوله گازی جهان/طول خطوط گازجهان 1.5میلیون کیلومتر است که 430هزار کیلومتر آن متعلق به ایران است
  سرمایه گذاری چین و هند در احداث خطوط گاز بین المللی/70هزارکیلومتر200میلیارد دلار
  برای تولید هرمتر مکعب گاز هیدروژن به ۴.۵ کیلو وات برق نیاز است.
  گزارش: هیدروژن سبز، انقلاب بعدی انرژی در حوزه خلیج فارس
  سالانه 180 میلیارد دلار انرژی در ایران مصرف می‌شود
  مصرف 6 کیلووات ساعت برای تولید یک متر مکعب هیدروژن و نیم متر مکعب اکسیژن
  انقلاب هیدروژن چگونه می‌تواند زمین را نجات دهد؟
  میزان مصرف انرژی در ایران از 2.5 برابر میانگین جهانی بیشتر شده است
  بزرگترین مشکل تبدیل هیدروژن به سوخت آینده چیست؟
  آیا هیدروژن، آینده جهان است یا یک سراب؟
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© پیام نفت (استفاده از مطالب پیام نفت با ذکر منبع، منعی ندارد)
payamenaft@gmail.com
طراحی و اجرا: خبرافزار