درباره ما   |  پیوندها   |  RSS  
  صفحه اول    نفت    گاز     پتروشیمی     پالایش و پخش    بورس و بازار سرمایه     بین الملل     اقتصاد انرژی   دوشنبه، 10 اردیبهشت 1403 - 19:54   
 
 
   اخبار رسانه ها  
  درخواست مشخص ما از زاکانی، شفافیت قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین است / این قرارداد به دست شورا نرسیده / اگر نگرانی ندارید چرا قرارداد را شفاف نمی‌کنید؟ / بحث فنی است، چرا دوگانه انقلابی و غیرانقلابی ایجاد می‌کنید؟ / یک اتاق عملیات روانی به منتقدان زاکانی برچسب می‌زند
  مسکن یک کالای فوق لوکس شده / سالی یک میلیون خانه نیاز داریم، اما دویست هزارتا می‌سازیم؛ پس فقط طبقه توانمند و قدرتمند ریشه گرفته از یک اقتصاد رانتی می‌توانند به راحتی خرید کنند / فکر می‌کنند، چون قیمت مسکن بالا رفته و کسی نمی‌تواند بخرد، قیمت بالاتر نمی‌رود
  نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  وزیر علوم: نیرو‌های امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  تنها کشور دنیا که در تمام خانه‌هایش لوله‌کشی گاز دارد ایران است؛ اما مردم خبر ندارند!
  تکمیل طرح قطار پرسرعت تهران ــ قم ــ اصفهان تا پایان دولت؟
  تصاویر و گزارش پروژه راه آهن سریع السیر اصفهان _ تهران
  تماشا کنید: دولت سیزدهم یا دولت شعار؟ / سکوت اصولگرایان همیشه منتقد در قبال رئیسی
  تماشا کنید: سقوط پروژه هواپیماسازی رئیسی
  بلیت هواپیما تبدیل به یک پدیده لوکس شده / فرودگاه خیلی از کشور‌ها از جمله عربستان اجازه ورود هواپیمای بالای ۱۵ تا ۲۰ سال را نمی‌دهد؛ عمر ناوگان ایران ۲۶ سال است
  بسیاری از کشور‌های آفریقایی مجبورند به قطعنامه‌های سازمان ملل پایبند باشند، بنابراین در شرایط تحریمی نمی‌توانند با ایران همکاری داشته باشند / ترکیه، هند، برزیل و ژاپن خیلی از ما در آفریقا جلوتر هستند / ترکیه ۲۰ سال بعد از ما به آفریقا رفت؛ اکنون ۴۰ پایتخت آفریقایی به ترکیه پرواز دارند، اما ایران یک خط هوایی یا بانک هم در آنجا ندارد
  اهمیت و ضرورت‌های راه آهن ایران ارمنستان
  پزشکیان: بزرگان ما وقتی مریض می‌شوند سریع به اروپا می‌روند؛ چرا برای اقتصاد بیمار به سراغ اروپا نمی‌روید؟
  ویدیو / تصادف اتوبوس ایرانی در ارمنستان با ۵ کشته و ۹ زخمی
  تل‌آویو: در صورت دستیابی به توافق تبادل اسرا، عملیات رفح را به تعویق می‌اندازیم
  زیان ۲۰ ساله کشور از عدم ساخت پتروشیمی ارگ/فیلم
  خورشید، تنها راه نجات برای تأمین برق تابستان ۱۴۰۳
  خبرگزاری تسنیم: تصمیم به تعطیلی پنجشنبه یعنی تنها کشوری در جهان خواهیم شد که این روز را تعطیل کرده / احتمالاً این موضوع، مراودات مالی و اقتصادی ایران با دنیا را با مشکلاتی مواجه خواهد کرد
  فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  تماشا کنید: خواب یک گروه سیاسی برای مهاجران افغان/ گزارش «انتخاب» از حضور برجسته‌ی برخی افغان‌ها در بزنگاه‌های خاص
  اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره
  مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  انحصار در اختیار راه آهن است
  بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  وکیل توماج صالحی: موکلم از فسادفی الارض تبرئه شده و شامل عفو رهبری می‌شد
  رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود تا به‌سرعت فرآیند انسداد مرز‌ها را آغاز کنند
  منع رقابت دولتی‌ها با بخش خصوصی نیازمند قانونگذاری
  چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  پنل‌های خورشیدی ناجی بحران کمبود انرژی در اروپا
ادامه اخبار رسانه ها
 
 

انتخابات ریاست جمهوری

- اندازه متن: + -  کد خبر: 39323صفحه نخست » اخبار روزدوشنبه، 13 اردیبهشت 1395 - 16:22
مجلس، دولت را موظف به مشوق‌های ایجاد اشتغال کرد
نمایندگان خانه ملت امروز مواد الحاقی دیگری از لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه های توسعه کشور بررسی و تصویب شد.
  
پیام نفت:
مجلس، دولت را موظف به مشوقهای ایجاد اشتغال کردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، براساس یکی از مواد الحاقی، مجلس مصوب کرد به منظور تسهیل و تشویق سرمایه گذاری صنعتی و معدنی کشور، دولت شهرستانهایی که نرخ بیکاری آنها بالاتر از میانگین نرخ بیکاری کشور است بعنوان مناطق غیربرخوردار از اشتغال تعریف کند. 
همچنین این مناطق با پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامه ریزی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تصویب هیئت وزیران در سال اول و نیز ششم هر دهه تعیین می شود.
همچنین براساس این مصوبه دولت موظف شد مشوقهای لازم جهت ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری و ایجاد کارورزی بیکاران در این مناطق را به عمل آورد و اعتبارات مورد نیاز آن را در لوایح بودجه سالانه منظور کنند.
دولت همچنین موظف است معافیت مالیاتی واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی در مناطق غیر برخوردار از اشتغال را به میزان فعالیتهای منظور شده در مناطق آزاد تجاری صنعتی اعمال نماید.
توسعه واحد و نیز تولید کالای جدید در این واحدها به میزان سهم خود مشمول این حکم هستند.
 
* تکلیف دولت برای پشتیبانی و حمایت از حوزه‌های علمیه
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ماده الحاقیه 10 لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه های توسعه کشور مقرر کردند دولت موظف است در اجرای وظایف تکلیفی نظام اسلامی و به منظور حضور موثر و هدفمند حوزه و روحانیت، از حوزه های علمیه در حکم نهاد عمومی غیردولتی پشتیبانی و حمایت کند. 
بر اساس این مصوبه، معافیت فضاهای آموزشی، پژوهشی و اداری حوزه های علمیه از پرداخت هزینه های حق انشعاب آب، برق، گاز و فاضلاب و عوارض ساخت و ساز از جمله حمایت‌هایی است که دولت باید انجام دهد. 
همچنین واگذاری فضاهای بلااستفاده دولتی در مناطق مختلف کشور به حوزه ها، پشتیبانی و ارائه خدمات لازم به منظور آموزش و تربیت دانش آموختگان حوزوی به عنوان مبلغان و مربیان قرآن و عترت و نیز فرهنگ دینی و رفع نیازهای فرهنگی و دینی جامعه اسلامی با اولویت طرح هجرت طلاب به مناطق کمتر توسعه یافته و نیز پیش بینی زمین با کاربری آموزشی حوزوی در طرح جامع تفصیلی شهرها و واگذاری زمین از جمله حمایت‌هایی است که در این مصوبه تصریح شده و دولت مکلف به آن است . 
 
* الزام دولت به ارائه لایحه سند جامع سبک زندگی اسلامی - ایرانی 
مجلس شورای اسلامی دولت را موظف کرد به ارائه لایحه سند جامع سبک زندگی اسلامی - ایرانی اقدام کند. 
این تصمیم در قالب بررسی ماده الحاقی 9 لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه های توسعه کشور گرفته شد.
این ماده الحاقی تصریح می کند: دولت موظف است لایحه سند جامع سبک زندگی اسلامی - ایرانی را با لحاظ شاخص های کمی و کیفی نظیر الگوی مصرف، ترویج روحیه مشارکت و فرهنگ تعاون و رقابت سالم بین مردم، قناعت و صرفه جویی و احترام به کسب و کار حلال، احترام به قانون، تفریحات و اوقات فراغت سالم ، ترویج سختکوشی و ساده زیستی متناسب با آموزه های اسلامی تا پایان سال اول ابلاغ این قانون تهیه و با رعایت موارد زیر به مجلس شورای اسلامی ارائه کند: 
1. حمایت ، پشتیبانی و تامین اعتبار و ایجاد ساز و کار لازم در اجرای سند
2. گفتمان سازی و ترویج فرهنگ سبک زندگی اسلامی - ایرانی و اجرای آن در تعامل با رسانه های دیداری ، شنیداری و مکتوب
 3. پایش مستمر وضعیت سبک زندگی اسلامی - ایرانی بر اساس شاخص های مصوب و ارائه گزارش سالانه به هیئت وزیران 
4. واسپاری و حمایت از سازمان های مردم نهاد و تشکل های مردمی در اجرای سند 
5. رفع موانع ازدواج، کاهش سن ازدواج، پوشش بیمه‌ای زایمان و درمان ناباروری، آموزش و توانمندسازی خانواده‌ها.
 
* تصویب الزاماتی برای توسعه فضاهای مذهبی - فرهنگی
مجلس شورای اسلامی تصویب کرد به منظور توسعه فضاهای مذهبی - فرهنگی و بهره‌گیری بهینه از مکان‌های مذهبی و تثبیت جایگاه مسجد به عنوان اصلی‌ترین پایگاه عبادی، تربیتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی اقداماتی انجام شود.
این اقدامات عبارتند از:
الف) وزارت راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی  و شهرداری ها موظفند در طراحی و اجرای طرح های جامع تفصیلی شهری و هادی روستایی و شهرک ها و شهرهای جدید الاحداث ، اراضی مناسب برای احداث مسجد و خانه عالم در جوار مساجد جهت استفاده امام جماعت همان مسجد پیش بینی کند و پس از آماده سازی بدون دریافت هزینه و با حفظ مالکیت عمومی در اختیار متقاضیان احداث مساجد قرار دهند.
تبصره : مساجد از پرداخت هزینه های حق انشعاب آب ، برق ، گاز و فاضلاب و عوارض ساخت و ساز صرفاً برای فضای اصلی معاف می باشند.
ب) مالکان مجتمع های تجاری ، اداری و خدماتی جدیدالاحداث موظفند نمازخانه مناسبی را در اماکن مذکور احداث کنند.
دستورالعمل این بند شامل تعداد واحدهای این مجتمع ها و مکان احداث در چارچوب نقشه های مصوب به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری می رسد.
پ) سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری کشور و شهرداری ها موظفند نسبت به احداث یا اختصاص فضای کافی و مناسب برای مسجد یا نمازخانه در بوستان های ملی و بوستان های شهری اقدام کنند.
ت) کلیه دستگاه های اجرایی ، مراکز آموزشی ، بیمارستان ها و مراکز درمانی  ، مجموعه های ورزشی ، مجتمع های رفاهی ، تفریحی و مجتمع های تجاری اعم از دولتی یا غیر دولتی موظفند نسبت به احداث یا اختصاص و نگهداری فضای کافی و مناسب برای مسجد یا نمازخانه اقدام کنند.
ث) وزارتخانه های راه و شهرسازی و نفت موظفند تمهیدات و اقدامات لازم را جهت احداث مسجد و نمازخانه در پایانه‌های مسافربری و جایگاه‌های عرضه سوخت بین شهری و همچنین نگهداری و مدیریت مساجد و نمازخانه های ذکر شده از طریق بخش غیردولتی به عمل آورند.
ج- به منظور ارتقای کارکرد فرهنگی و هنری مساجد، برقراری عدالت فرهنگی و ترویج فرهنگ اسلامی و جذب جوانان و نوجوانان به مساجد ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مکلف است با رعایت موازین اسلامی ترتیبی اتخاذ کند تا کلیه مساجد شهری و روستاهای بالای هزار نفر جمعیت از کانون های فرهنگی و هنری برخوردار شوند.
 
* تکالیف دولت برای توسعه فرهنگ قرآنی 
مجلس شورای اسلامی به منظور اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی اقداماتی برای دولت تکلیف کرد.
در ماده الحاقی (12) لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه های توسعه کشور آمده است: به منظور دستیابی به جامعه ای متمسک به قرآن و عترت (ع) و برخوردار از ایمان و عمل صالح و گسترش فرهنگ حیات بخش قرآن کریم و عترت (ع) در راستای اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی دولت موظف است نسبت به موارد زیر اقدام کند:
الف) تأمین اعتبارات و پشتیبانی لازم به منظور اجرای برنامه ها و سیاست ها و فعالیت های تعیین شده؛ 
ب) حمایت از ارتقای سطح سواد قرآنی جامعه با رویکرد روخوانی و روانخوانی، آموزش عمومی قرآن ، تدبر ، تفسیر ، تبلیغ ، ترویج و پژوهش های قرآنی و عترت؛ 
پ) حمایت لازم به منظور تربیت حداکثری حافظان قرآن کریم با اولویت آموزش و پرورش ، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی حوزوی و تشکل های مردم نهاد.
 
* الزام دولت به تقویت بنیه انتظامی کشور
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور تأمین نظم و امنیت پایدار در همه شهرها و مناطق مرزی، دولت را مکلف به تقویت بنیه انتظامی کشور کردند.
نمایندگان مجلس با تصویب ماده الحاقی (13) لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه های توسعه کشور تصریح کردند: در راستای تأمین نظم و امنیت پایدار در کلیه شهرها و مناطق مرزی و نیز توسعه پلیس پیشگیری ، اشراف اطلاعاتی ، مبارزه با قاچاق کالا ، ارز ، سوخت و مواد مخدر ، امنیت فضای مجازی ، ارتقای نظم و انضباط و ایمنی در عبور و مرور و حمل و نقل و کاهش جرایم، دولت موظف است ضمن تقویت اعتبار ردیف بنیه انتظامی اقدامات مورد نیاز را برای تأمین زیرساخت ها و اجرای برنامه های زیر به عمل آورد:
الف) امنیت عمومی:
1- راه اندازی رده های انتظامی ، کلانتری ها ، پاسگاه ها و تأمین نیروی انسانی مورد نیاز ناجا متناسب با تقسیمات کشوری ، رشد جمعیت ، توسعه شهرها ، راه ها و بنادر 
2- تأمین فناوری ها ، تجهیزات روزآمد و پیشرفته و ابنیه و تأسیسات مناسب 
3- تقویت توان تحرک زمینی ، دریایی و هوایی با بازسازی ، خرید و نگهداری ناوگان ترابری ناجا 
ب) انضباط اجتماعی و ایمنی راه ها:
1- ملزم سازی دستگاه های ذی ربط در ایفای نقش فعال در ارتقای نظم و امنیت اجتماعی با فرهنگ سازی و نهادینه سازی رفتارهای اجتماعی قانونمند برابر آیین نامه ای که توسط وزارت کشور تدوین می شود و به تصویب هیئت دولت می رسد.
2- توسعه سامانه های کنترلی هوشمند در شهرها و جاده های کشور 
پ) امنیت مرز:
1- افزایش شاخص های اقتصادی در مناطق مرزی و توسعه رفاه مرزنشینان 
2- توسعه سامانه های مراقبتی و الکترونیکی در مرزهای خشکی و ساحلی و مبادی ورودی مرزها 
3- ایجاد واحدها و تشکل های مردم نهاد به منظور توسعه مشارکت مرزنشینان در تأمین امنیت مرزها با هماهنگی سازمان های ذی‌ربط
4- افزایش قابلیت های تعاملات فراملی با توسعه دیپلماسی مرزی 
5- تجهیز مبادی ورودی رسمی کشور به سامانه های کنترل الکترونیکی خودروهای سنگین 
تبصره: آیین نامه اجرایی  انسداد و کنترل موثر مرزها ظرف مدت شش ماه پس از ابلاغ این قانون توسط وزارت کشور تهیه می شود و پس از تأیید ستاد کل نیروهای مسلح به تأیید هیئت وزیران می رسد.
ت) ارتقای امنیت در فضای مجاز 
توسعه و تقویت تجهیزات و زیرساخت های مورد نیاز برای ارتقای امنیت در فضای مجازی و حفظ حریم خصوصی و حفظ حقوق شهروندان در این فضا.
*ایجاد بانک هویت ژنتیکی و اثرانگشت ایرانیان و اتباع خارجی
با تصویب مجلس نیروی انتظامی موظف شد بانک هویت ژنتیکی و اثر انگشت ایرانیان و اتباع خارجی را به تدریج ایجاد کند.
 این تصمیم در راستای بررسی ماده الحاقی (14) لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه های توسعه کشور اتخاذ شد.
براین اساس به منظور تسریع در شناسایی و تشخیص هویت ایرانیان و اتباع خارجی در حوادث و سوانح و افزایش سرعت و توان کشف علمی جرائم ، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی موظف است بانک هویت ژنتیک و اثرانگشت ایرانیان و اتباع خارجی را به تدریج ایجاد کند.
آیین نامه اجرایی ایجاد ، نگهداری و بروز رسانی این بانک توسط وزارت دادگستری با همکاری ناجا حداکثر ظرف شش ماه پس از ابلاغ این قانون تهیه می شود و به تصویب هیئت وزیران می رسد.
هزینه های لازم برای ایجاد و نگهداری ، بروزرسانی و تأسیس زیرساخت این بانک همه ساله متناسباً در اعتبارات سنواتی نیروی انتظامی پیش بینی می شود.
 
*تعطیلات رسمی یک روز افزایش یافت
با تصویب مجلس سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) به عنوان تعطیل رسمی تعیین شد.
این تصمیم در راستای بررسی ماده الحاقی (38) لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه های توسعه کشور اتخاذ شد .
این ماده تصریح می کند: هشتم ربیع الاول سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) به عنوان تعطیل رسمی تعیین می شود.
 
* اختصاص یک درصد اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها به فرهنگ‌سازی
مجلس شورای اسلامی تصویب کرد: دستگاه‌های اجرایی مکلف شدند یک درصد اعتبارات هزینه‌ای خود را صرف تولید برنامه برای فرهنگ‌سازی کنند.
ماده الحاقی 21 لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه های توسعه کشور تصریح می کند: کلیه دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری مکلفند یک درصد اعتبارات هزینه ای خود به استثنای فصول 1، 4 و 6 را طی قرارداد مشخص با سازمان صدا و سیما صرف تولید برنامه جهت فرهنگ سازی و آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی کنند.
همچنین ماده الحاقی 23 این لایحه تصریح می کند: به منظور کنترل کیفی محصولات کشاورزی و دامی و صیانت از سلامت آحاد جمعیت کشور ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است محصولات ارائه شده به بازار مصرف را از نظر میزان آلاینده های شیمیایی بررسی، اعلام و از توزیع مواد غیرمجاز جلوگیری کند.
 
*  الزاماتی برای ارتقای ایمنی و کیفیت خدمات حمل و نقل هوایی
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور ارتقای ایمنی و کیفیت خدمات حمل و نقل هوایی، ناوبری هوایی و فرودگاهی، الزاماتی را تصویب کردند.
این الزامات عبارتند از: 
1- سازمان هواپیمایی و شرکت مادرتخصصی فرودگاه‌های کشور از نظر اداری، استخدامی، مالی و معاملاتی در چهارچوب اساسنامه ای که حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ تصویب و ابلاغ این قانون به تصویب هیئت وزیران می رسد اداره می شود .
2- اعتبارات سازمان هواپیمایی کشوری از محل درآمدهای اختصاصی، کمک ها و سایر درآمدهایی که براساس تعرفه مصوب شورای عالی هواپیمایی وصول شود، تامین می شود. کسری اعتبار پس از تأیید سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و با مبادله موافقتنامه کمک زیان در قانون بودجه سنواتی پیش بینی می شود.
3- صد در صد درآمدهای شرکت مادر تخصصی فرودگاه‌های کشور اعم از فروش خدمات و دارایی های شرکت اختصاصی اش و پس از واریز به خزانه داری کل کشور برای اجرای ماموریت های شرکت از جمله نوسازی سامانه های ناوبری هوایی و توسعه فرودگاه های کشور هزینه می شود.
4- سازمان و شرکت فرودگاه های کشور مشمول ماده 5 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور است.
5- مطالبات شرکت مادر تخصصی فرودگاه های کشور موضوع تبصره 2 ماده 87 قانون اصلاح ماده 87 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و ماده 55 قانون تنظیم برخی از مقررات مالی دولت در حکم مطالبات مستند به اسناد، لازم الاجراست و براساس آیین نامه اجرایی که حداکثر ظرف مدت شش ماه از تاریخ ابلاغ این قانون به پیشنهاد شرکت ذکر شده و تأیید وزارتخانه های راه و شهرسازی و دادگستری می رسد قابل وصول است تا تصویب آیین نامه مزبور احکام این ماده توسط ماموران اجرای احکام دادگستری اجرا می شود.
 
* افزایش سرمایه صندوق‌های رفاه دانشجویان
مجلس شورای اسلامی به وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ علوم، تحقیقات وفناوری و دانشگاه‌ها و موسسات وابسته اجازه داد به منظور افزایش سرمایه صندوق‌های رفاه دانشجویان وزارتخانه ها از محل فروش امکانات و اموال قابل واگذاری اقدام کنند.
این تصمیم در ادامه بررسی لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه های توسعه کشور اتخاذ شد.
بر این اساس  ماده الحاقی 53 تصریح می کند که به وزارتخانه های بهداشت و علوم و دانشگاه ها و موسسات و دستگاه های تابعه اجازه داده می شود به منظور افزایش سرمایه صندوق های رفاه دانشجویان وزارتخانه ها از محل فروش امکانات و اموال قابل واگذاری پس از واریز وجوه به حساب خزانه و با رعایت مقررات مربوطه اقدام کند. 
در ماده الحاقی 52 نیز آمده است: کلیه معاملات راجع به اموال غیرمنقول ثبت شده مانند بیع ، صلح ، اجاره و رهن و نیز وعده یا تعهد به انجام این گونه معاملات باید به طور رسمی در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود.
اسناد عادی که در خصوص معاملات راجع به اموال غیرمنقول تنظیم شود در برابر اشخاص ثالث غیرقابل استناد بوده و قابلیت معاوضه با اسناد رسمی را ندارند.
براساس ماده الحاقی 54 نیز دولت موظف شد از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران به استمرار پرداخت مستمری پدر و مادر شهید فوت شده دارای فرزندان معلول ، مهجور، مطلقه، تحت تکفل، نامادری و بیماری صعب العلاج اقدام کند. 
تبصره یک- در صورتی که از حق و حقوق دولتی این دسته از افراد به طور ماهانه برخوردار باشند از این ماده مستثنا می شوند .
تبصره دو- فرزندان شهید که معلول، مهجور و دارای بیماری صعب العلاج هستند و قادر به کار نیستند از حقوق ماهانه برخوردار می شوند.

 

  فرآیند کاهش تولید پارس جنوبی آغاز شده و هر سال سرعت خواهد گرفت
  هیچ جای جهان مثل ایران نیست که تمامی خانه‌ها گازکشی شده باشند
  پایان قرن نفت و هزاران میلیارد دلار سرمایه ای که کم ارزش می شود
  طرح تبدیل دودکش نیروگاه به خوراک واحد پتروشیمی
  تحلیل مقایسه ای مصرف واقعی انرژی برق در ایران
   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   بازخوانی خبرها و تحلیل ها  
  انرژی برق باید جایگزین مصارف گاز در بخش خانگی شود
  سرمایه‌گذاری در انرژی خورشیدی از نفت پیشی می‌گیرد
  ممنوعیت رقابت بخش دولتی و شبه دولتی با بخش خصوصی توسط مقام معظم رهبری
  ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می کنند
  ژاپنی‌ها سال ۲۰۲۵ با یک ماهواره، به زمین انرژی خورشیدی منتقل می‌کنند
  اولین هواپیمای دنیا با سوخت سبز آمونیاک سال 2023 به پرواز در می‌آید
  وزارت راه هر چه دارد بفروشد و صرف توسعه شبکه ریلی کند
  مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  ۱۰ کشور دارنده بزرگترین ذخایر نفت جهان
  آمریکا چقدر نفت تولید می‌کند؟
  پنج خسارت تهران از «طرح‌ترافیک»
  مقصران ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران شناسایی و مجازت شوند
  زاکانی:واردات خودروهای عمومی برقی از چین امسال نهایی می‌شود
  هزار قطار چینی در مسیر اروپا؛ سهم ایران از ترانزیت شرق به غرب متحول خواهد شد
  فرآیند کاهش تولید پارس جنوبی آغاز شده و هر سال سرعت خواهد گرفت
  اولین قطار هیدروژنی جهان در آلمان
  سریع ترین قطارهای جهان | جنون سرعت!
  قیمت نفت به بالای ۹۰ دلار رسید
  راه‌اندازی قطار سریع السیر چینی در این مناطق ایران
  مقایسه کولر آبی و گازی؛ کدام یک انتخاب بهتری است؟
  حسن روحانی: مدام می‌گویند فاز ۱۱ پارس جنوبی را بدون برجام و توتال راه انداختیم؛ ما با توتال قرارداد بستیم که تمام گاز فاز ۱۱ را تزریق می‌کند نه اینکه برداشت کنیم / ما و چین می‌خواستیم نحوه اجرای این تکنولوژی را از توتال یاد بگیریم
  گردشگران ۴۰ میلیارد دلار در عربستان هزینه کردند
  سیاهکلی، نماینده مجلس: خودرو‌های داخلی کم‌ترین استاندارد برای حفظ جان سرنشین در تصادفات را دارند/ همچنان نسخه شفابخش حوزه خودرویی کشور را اجرای قوانین ساماندهی و واردات خودرو می‌دانم
  انقلاب جدید در باتری خودروهای برقی
  توسعه شبکه مدرن ریلی؛ اولویت دولت در توسعه زیرساخت ها
  چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  گزارش اکونومیست از دو رویدادی که سیاست نفتی دنیا در ۵۰ سال گذشته را شکل داد؛ تحریم نفتی اعراب در ۱۹۷۳ و شوک انقلاب ایران / ۵۰ سال بعد عرضه و تقاضای نفت چگونه خواهد بود؟
  نفت در آستانه بی ارزش شدن
  نگرانی بزرگ شرکت های بزرگ نفت جهان/ آیا نفت در آینده واقعاً بی‌ارزش می شود
  نظم نوین انرژی با پایان «عصر نفت
  پایان زودتر از موعد عصر طلایی نفت نزدیک است
  درآمد صادرات نفت عراق در یک ماه؛ ۹.۵ میلیارد دلار
  درآمد ماهانه ۸.۵ میلیارد دلاری عراق از فروش نفت
  عراق جهت تثبت قیمت نفت، صادرات نفت خام خود را به ۳.۳ میلیون بشکه کاهش می‌دهد
  روسیه اجازه برداشت از میدان گاز سردار جنگل را به ایران نمی‌دهد
  روسیه مانع صادرات گاز ایران است؟
  طرح تبدیل دودکش نیروگاه به خوراک واحد پتروشیمی
  کویت از عمان برق می‌خرد
  فریدون مجلسی: با بازگشت ترامپ حتی نمی توانیم با تخفیف نفت بفروشیم
  افزایش واردات ال ان جی از روسیه به اتحادیه اروپا
  توهم ایران ال ان جی با روسیه
  ۷ سال بلاتکلیفی طرح ایران ال ان جی
  ساخت تنها پروژه LNG ایران ناگهان تعلیق شد
  اعلام آمادگی شرکت‌های اروپایی برای ورود به پروژه ایران LNG
  چرا ال‌ان‌جی در ایران پا نگرفت؟
  عدم تکمیل پروژه ایران LNG و ضرر سالیانه ۵ میلیارد دلاری
  آرامکو، غول نفتی عربستان، می‌گوید سود سالانه‌اش به ۱۲۱ میلیارد دلار کاهش یافته است
  وزیر نفت: آمدن ترامپ تاثیری در فروش نفت ندارد / تحریم ها تاثیری نداشته است!!?
  از سال ۱۴۰۴ هر سال 25میلیون متر مکعب در روز، کاهش تولید گاز ایران
  آشنایی با الکتروپمپ غوطه ور نفتی(ESP) و تجهیزات مربوطه
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© پیام نفت (استفاده از مطالب پیام نفت با ذکر منبع، منعی ندارد)
payamenaft@gmail.com
طراحی و اجرا: خبرافزار