درباره ما   |  پیوندها   |  RSS  
  صفحه اول    نفت    گاز     پتروشیمی     پالایش و پخش    بورس و بازار سرمایه     بین الملل     اقتصاد انرژی   یکشنبه، 27 خرداد 1403 - 22:22   
 
 
   اخبار رسانه ها  
  جدال شیخ با سعید جلیلی / چرا شانس پورمحمدی کم نیست؟
  مناظره نمایندگان پزشکیان، جلیلی و قالیباف در دانشگاه علوم و تحقیقات +فیلم
  پزشکیان: اصلاحات بر اساس عدالت معنی می‌دهد
  پیروزی جلیلی در انتخابات یعنی انزوا و تحریم بیشتر / سیاست های این فرد، توهم و خیال است / بهترین هدیه به تندروهای عرب و نتانیاهو، سر کار آمدن یک دولت رادیکال در ایران است / اظهارات جلیلی در حوزه سیاست خارجی پیام بدی به جهان می فرستد، حتی به دولت های منطقه ای
  واکنش روحانی به سخنان نامزدهای انتخابات علیه برجام: شما چه به دست آوردید جز قطعنامه‌های تحریم
  عباس عبدی: تفاوت میان روسای جمهور اتفاقاً در ایران بسیار زیاد است/ مخالفت عناصر قدرت با رییس جمهوری چون پزشکیان بسیار کم‌اثر و کم‌رمق‌تر از گذشته خواهد بود
  ظریفیان، فعال سیاسی اصلاح‌طلب: کنار رفتن جلیلی، آرای او را به سبد قالیباف نمی‌ریزد
  پزشکیان: از اینکه به زنان و دختران ایرانی در خیابان بی احترامی کنند به پیر و پیغمبر شرمنده هستم/فیلم
  جلیلی: چرا باید نفت بفروشیم؟ باید به جایی برسیم که نه تنها نفت نفروشیم بلکه این را به فرآورده تبدیل کنیم و بفروشیم
  روزنامه اطلاعات می گوید «مسئولان نظام قبول کرده‌اند خالص‌سازی غلط بود»
  رمضان‌زاده: سیاست برای حل منازعه بدون خشونت و پرخاشگری است؛ پزشکیان در این زمینه موفق بود
  ببینید / روایت مرحوم داود هرمیداس باوند، دیپلمات متعهد به ایران از ماجرای جدایی بحرین
  تماشا کنید: لشکر مخالفان شهید باکری در ستاد سعید جلیلی!
  چرا از پزشکیان حمایت می‌کنم
  ویدئو قدرت و اختیارات رییس جمهور از منظر مقام معظم رهبری
  ویدئو: آیا اختیارات رهبری و ریاست جمهوری تداخل دارد؟/ پاسخ دکتر پزشکیان
  نطق اول | پزشکیان ۷ تیر ماه ۱۳۸۸/ فیلم
  پاسخ صریح دکتر پزشکیان به تهمت های مدعیان اصول و اخلاق!
  هشدارهای جدی مسعود پزشکیان دست از این راه های غلط بکشیم/فیلم
  نطق میان دستور دکتر پزشکیان: صدای مردم را بشنوید/فیلم
  چرا پزشکیان به صندلیِ ریاست‌جمهوری خیلی نزدیک است؟ در چه شرایطی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود؟ و در چه صورت، در همان دور اول «پزشکیان» کار را تمام می‌کند؟
  تنش در سخنرانی مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس در دانشگاه تبریز/فیلم
  صحبت های جنجالی مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز درباره درگذشت مهسا امینی/فیلم
  نطق تاریخی پزشکیان در خرداد ۱۴۰۰ ؛ زمانی که کاندیدا نبود/فیلم
  تصاویر:حمله رژیم وحشی و شیطان صفت و درنده خوی اسرائیل به مدرسه‌ای در غزه
  ببینید / ۶ سکانس از این ۶ نفر
  برای اصلاح طلبان شانسی نیست مگر اینکه حرکت قابل توجهی در آرا خاکستری رخ دهد / اگر انتخابات به مشارکت 25 میلیون نفر برسد، شانس پیروزی پزشکیان وجود دارد / قاعدتاً دوقطبی بین پزشکیان و قالیباف شکل می گیرد
  پاسخ صریح دکتر پزشکیان به تهمت های مدعیان اصول و اخلاق!/فیلم
  فیلم میزگرد بسیار مهم و آموزنده جایگاه رای مردم از دیدگاه امام خمینی (ره)/ تفاوت حکومت با ولایت/ جایگاه رای اکثریت، تاثیر مشارکت بالا با پائین در مشروعیت حکومت
  فیلم میزگرد ماندگار جایگاه رای مردم از دیدگاه امام خمینی (ره)/ تاثیر مشارکت پائین در انتخابات در مشروعیت حکومت
ادامه اخبار رسانه ها
 
 

انتخابات ریاست جمهوری

- اندازه متن: + -  کد خبر: 45462صفحه نخست » اخبار رسانه هاسه شنبه، 13 اسفند 1398 - 20:44
ویتنام چگونه ویروس کرونا را سر جای خود نشاند و مهار کرد؟
  
پیام نفت:
رافی کوت ، یک پزشک غیرویتنامی است که نقشی غیر منتظره را به عنوان یک تصمیم گیرنده کلیدی در تلاش های ویتنام برای مقابله با ویروس کرونا بر عتهده دارد. او می گوید از سرعت انتشار این بیماری در ابعاد جهانی غافلگیر شده است. کوت می گوید ویتنام تصمیم نگرفته است که تمام شهرها را قرنطینه کند ، اما بسیاری از مردم به صورت خودجوش از ترس کرونا به محل کارشان نرفته اند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

هاآرتص نوشت: یک پزشک اسرائیلی که رهبری نبرد با کرونا در جنوب شرقی آسیا را بر عهده دارد ، توضیح می دهد که چگونه موفق شده است حداقل تا کنون این بیماری را به سرعت مهار کند .

به گزارش سرویس خواندنی های «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: رافی کوت، یک پزشک است که نقشی غیر منتظره را به عنوان یک تصمیم گیرنده کلیدی در تلاش های ویتنام برای مقابله با ویروس کرونا بر عتهده دارد. او می گوید از سرعت انتشار این بیماری در ابعاد جهانی غافلگیر شده است.

درست سه هفته پس از تأیید اولین مورد کرونا، به نظر می رسد یکی از کشورهای جنوب شرقی آسیا با مهار ویروس کرونا رکورددار مبارزه شده است. این در حالی است که کشورهایی مثل کره جنوبی و ایتالیا به چنین دستاوردی نرسیده اند. ویتنام از 13 فوریه تاکنون هیچ مورد جدید بیماری نداشته است و همه 16 نفری که آلوده شده اند بهبود یافته اند.کوت در مصاحبه ای گفت: "این یک بیماری مبهم است" او سپس توضیح داد چالش های مسئولان بهداشت ویتنام که ممکن است در هفته های آینده با آن روبرو شوند شامل چه مواردی است.

گزیده هایی از مصاحبه در ادامه ذکر شده است:

بزرگترین مشکل در مقابله با کرونا چیست؟

اول ، بزرگترین مشکل این است که  ویروس کرونا یک اپیدمی کامل محسوب می شود. زیرا دقیقاً در همان زمانی که میلیون ها چینی و ویتنامی برای سال نو چینی سفر می کردند اتفاق افتاد. این یک عامل مهم در گسترش سریع کرونا بود. دوم ، این  بیماری با سایر بیماری های خانواده کرونا متفاوت است. به عنوان مثال برخلاف سارس، کرونای جدید،  افراد را مدتها قبل از بروز علائم آلوده می کند. تعداد زیادی از بیماران تصور نمی کنند که بیمار هستند و همچنان به زندگی عادی خود ادامه می دهند و کرونا را گسترش می دهند.

کوت  که به عنوان پزشک خانواده به مدت 32 سال در ویتنام زندگی کرده است. در بخشی دیگر از صحبت های خود می گوید: "من اولین سیستم مراقبت های بهداشتی را برای قبایل ویتنام شمالی و دلتای شمالی در سال 1988 ساختم. پس از آن، یک سال را در کره شمالی در قحطی بزرگ سپری کردم. سپس به ویتنام برگشتم و شبکه ای از کلینیک ها را در این کشور افتتاح کردم. "

امروز ، کوت یک شخصیت مهم در سیستم مراقبت های بهداشتی ویتنام است، او حتی سرپرست تیم کوچکی است که تصمیم می گیرد در مورد کرونا چگونه رفتار شود.  وی می گوید: "من به دولت ویتنام توصیه هایی می کنم و در طول اپیدمی کرونا مسئولیت بخشی از تیم تصمیم گیری در رابطه با سایگون بزرگ را بر عهده دارم که جمعیتی 20 میلیون نفری را شامل می شود.  ما تقریباً روزانه ، گاه چندین بار در روز و گاهی اوقات در نیمه شب برای تصمیم گیری ملاقات می کنیم."

چرا ویتنام آماده کرونا نشده بود؟

این پزشک غیرویتنامی می گوید: "این ویروس کمی بعد از سال نو چینی ، در پایان ژانویه آغاز شد. ما در مورد شیوع کرونا در چین می دانستیم ، اما بسیار آرام بودیم. در ویتنام تا به حال بسیاری از ویروس ها مانند سارس، آنفولانزای خوکی و آنفولانزای مرغی را تجربه کرده ایم ، ما یک تیم  ویژه و یک سیستم ایجاد کرده ایم. بعد از سارس فکر می کردیم که  هیچ چیز نمی تواند بدتر از سارس باشد زیرا سارس  بسیار وحشتناک بود: اولین مورد مرگ بر اثر سارس در ویتنام همان دکتری بود که من را درمان کرد."

چرا فقط بر سایگون تمرکز می شود؟

"جنگ با ویروس استان به استان در جریان است. اما ما می دانیم که گردشگران کره ای از چندین مکان مهم در ویتنام دیدن می کنند و 90 درصد  مناطق دیگر را نادیده می گیرند ، بنابراین ما نگران مکان هایی با جمعیت بزرگ ، موقعیت شهری پیچیده و با ترافیک بالای گردشگری هستیم. در این منطقه چینی ها و جهانگردانی از دیگر کشورها حضور دارند. "

چطور متوجه شدید که مسئله بزرگتر از آن چیزی است که تصور می کردید؟

"تعداد در چین شروع به صعود کرد و ما به سرعت فهمیدیم که تمام چینی هایی که به ویتنام می آیند و به مناطق مهم ویتنام سفر می کنند، از پکن یا شانگهای نیستند بلکه از ووهان و هوبی (مرکز اپیدمی) نیز می آیند. علاوه بر این ، هم ویتنامی ها و هم خارجی ها به پنج یا شش منطقه مشخص سفر می کردند. ما فورا نگران شدیم که اگر در استراحتگاههای محلی مردم با یکدیگر از نزدیک معاشرت کرده باشند 14 روز اول شیوع(که معمولا بی علامت است) بسیار مهم خواهد بود. به همین دلیل توصیه کردیم مدارس را در سرتاسر ویتنام تعطیل کنیم و منتظریم بمانیم تا ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد. ما اکنون می دانیم که کودکان به ندرت بیمار می شوند. این تنها چیزی است که اکنون می دانیم."

کوت می گوید ویتنام تصمیم نگرفته است که تمام شهرها را قرنطینه کند ، اما بسیاری از مردم به صورت خودجوش از ترس کرونا به محل کارشان نرفته اند. علاوه بر این ، تقاضا برای تست کرونا افزایش یافته است. وی گفت: "ما بلافاصله فهمیدیم که همه می خواهند بخاطر وجود بیماری  بررسی شوند ، بنابراین مرکز کنترل بیماری ویتنام پرسشنامه ای را برای تعیین اینکه چه کسی کاندیدای معاینه است طراحی کردند. برای مثال ، درجه حرارت ، تماس با چینی و غیره را بررسی می کردند و در همان زمان ، ما می دانستیم که بسیاری از افراد روی این پرسشنامه دروغ می گویند. آنهایی که حدس می زدند بیمار باشند از ترس جوابهای غلط می دادند و ما به سرعت فهمیدیم باید سوالاتمان را با چند روش مختلف بپرسیم."

"این مشکلات با این واقعیت پیچیده شده است که کیت های آزمایش گاهی جواب کاذب دارند.  بنابراین افرادی با ویروس وجود داشتند که به طور بالقوه آن را پخش می کردند.ما سه مورد مشابه داشتیم. سنگاپور نیز چنین مشکلاتی داشت. در همین حال ، مراکز کنترل بیماری های ایالات متحده اعتراف کرده اند که مشکلی در کیت های تشخیص سریع وجود دارد. "

درباره اولین بیمارانی که شناسایی کردید برای ما بگویید

"ما هنگامی که افرادی با علائم مثبت به بیمارستان مراجعه می کردند به سرعت مواردی را یافتیم. فهمیدیم که در شمال هانوی ، در یک روستا گروهی از کارگران تازه از ووهان برگشته اند. آنها توسط یک شرکت رنگ آمیزی ژاپنی برای یک دوره فرستاده شده بودند ، به خانه آمدند و خانواده های خود را هم آلوده کردند. 4 یا 5 فوریه بود. در نهایت فهمیدیم حدود 16 نفر آلوده شده اند. "

از آن زمان ، هیچ مورد جدیدی ندارید. چگونه به چنین دستاوردی رسیدید؟

"بیماران به طریقی که فقط یک کشور توتالیتر می توانند در قرنطین ارتش قرار بگیرند در قرنطینه قرار گرفته اند. آنها را به بیمارستانی منتقل کردند که تخلیه شده بود. ارتش یک حصار متشکل از سیم خاردار را برپا کرد و سربازان ارتش را در اطراف آن مستقر کرد. آنها پزشکان را با تجهیزات ویژه اعزام کردند. دو نفر از مبتلایان، بسیار بیمار بودند ، اما همه آنها اکنون مرخص شده اند. "

چطور از گسترش آن جلوگیری کردید؟

"من فکر می کنم ما بیش از 16 مورد داریم ، تصور می کنم ما همه را شناسایی نکرده ایم. اما ما در حال رصد هر مورد ذات الریه هستیم که به مراکز درمانی مراجعه می کند و تاکنون هیچ افزایشی در این زمینه مشاهده نشده است. "

به عبارت دیگر ، شما هنوز هم می توانید به کره جنوبی دیگری تبدیل شوید ، جایی که در طی چند روز تعداد بیماران بطور تصاعدی رشد کرد

"درست است. ما ابتدا ما تصمیم گرفتیم اجازه ندهیم 4000 کارگر ویتنامی که اکنون در کره جنوبی هستند به خانه برگردند. آنها می خواهند دوباره برگردند و اخیرا نیز خانواده هایشان یک اعتراض جمعی بزرگ برپا کرد و خواستار بازگشت آنها شدند. "

چگونه توضیح می دهید که در ایتالیا و کره جنوبی تعداد بیماران خیلی سریع افزایش یافت اما در ویتنام نه؟

"یک دلیل احتمالی هوا است ، در ویتنام جنوبی در حال حاضر هوا گرم است و در کره جنوبی و ایتالیا سرد است. وقتی سرد است ، مردم در خانه جمع می شوند که گرم است و به یکدیگر نزدیک می شوند و یکدیگر را آلوده می کنند. اما ، ما مطمئن نیستیم که تعداد موارد افزایش نمی یابد. "

اسرائیل تصمیم گرفته است که در خانه افرادی که علائم بیماری قرنطینه دارند ، آزمایشاتی انجام دهد

"من فکر می کنم عالی است شما باید کارهایی  را انجام دهید تا مردم از بیمارستان دور شوند. در ویتنام این کار را نکرده اند.شما باید مردم را تشویق کنید تا دور از محیط آلوده مورد بررسی قرار گیرند ، زیرا بسیاری از مردم از همین آلودگی بیمارستانی می ترسند ، اما ، باز هم ، سخت است اعلام کنیم که ما گسترش را متوقف کرده ایم. در حالی که هیچ پروازی از چین وجود ندارد ، مرز زمینی بین دو کشور باز است و چینی ها می توانند وارد ویتنام شوند. "

مرز به دلایل سیاسی باز است؟

"بی شک. ویتنام نمی تواند مرز خود را با چین ببندد. چینی ها فشارهای گسترده ای را بر همگان وارد کرده اند: کره ای ها ، ویتنام ، همه. کشورهای آسیایی نمی توانند همانطور که می خواهند در مقابل چین عمل کنند زیرا چین قدرت بزرگ در منطقه است. روابط اقتصادی و سیاسی بین ویتنام و چین مانند یین و یانگ است. "

به نظر شما اگر همه گیری به اسرائیل برسد چه اتفاقی خواهد افتاد؟

سطح مراقبت از اکثر بیماران به سرعت به کمک های اولیه بسیار سریع می رسد ، مانند تجویز استامینوفن. اسرائیل چند تختخواب مراقبت های ویژه دارد؟ 100؟ 200؟ 300؟ چینی ها 115000 کادر پزشکی را به هوبئی (استانی در چین) منتقل کردند و حتی آن هم کمکی نکرد. تل آویو یک منطقه شهری شلوغ مانند ووهان است. اسرائیل تقریباً جغرافیایی با مناطق تمیز ندارد. "

از طرف دیگر ، بهار در حال آمدن است

"درست است ، هر روز که می گذرد و گرمتر می شود  و این خبر خوبی است. وزارت بهداشت درست می گوید که با گرمتر شدن هوا، می توان زمان خرید تا واکسنی تولید شود. اما فراموش نکنیم که تا تابستان همه باید پشت یکدیگر باشیم.

  این اشتباه محاسباتی گاز ایران را تلف کرد + فیلم
  سوختن سالانه ۵ میلیارد دلار در آتش کم تدبیری مجلس و شهرداری
  اقدام تحسین برانگیز و قابل ستایش وزارت نفت در قطع گاز نیروگاه های راندمان پائین
  فقط ۸ سال تا تغییر چهره انرژی جهان باقی مانده است
  ضرورت‌های احداث سریع خط آهن ورزقان
   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   بازخوانی خبرها و تحلیل ها  
  دکتر پزشکیان: کسی را تازه استخدام می کنند و رئیس متخصصانی می کنند که بیست سال در آن کار تخصص و تجربه دارند/ویدئو
  منافع ملی ایران در صادرات حداکثری نفت
  روش جایگزینی نیمی از گاز خانگی با برق بدون سرمایه گذاری
  روزی هزار میلیارد تومان سرمایه ایرانیان به جیب چینی ها می رود
  به دلایل زیر بلعکس سخنان اقای جلیلی باید با تمام توان نفت صادر کنیم
  برنامه های پیشنهادی متخصصان ریلی حامی مسعود پزشکیان
  9 منبع انرژی که جای نفت را می گیرند
  چین بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی تولید برق جهان را فعال کرد
  ۱۵ ماه فرصت نهایی غرب برای یک توافق هسته ای جدید با ایران
  اشتباه رساندن همزمان برق و گاز به خانه های ایران /آلودگی و هزینه بیشتر برای مردم/ ایران تنها کشور با این سیستم!
  ضرورت‌های احداث سریع خط آهن ورزقان
  وعده تامین کسری برق از طریق نیروگاه های تجدیدپذیر عملی نشد
  کاهش هزینه‌های واردات با تعطیلی شنبه‌ها/ خطر حذف ایران از بازارهای جهانی جدی است
  مصرف برق شیب صعودی گرفت/ عبور اوج بار از مرز ۶۱ هزار مگاوات
  در زمستان باید نیمی ازمصرف گاز خانگی با برق جایگزین گردد.
  بهر طریق ممکن فیش انرژی باید جایگزین فیش گاز و برق شود
  تصمیم وزیر به قطع گاز پتروشیمی لردگان اشتباه بود
  حرکت انگلستان به سوی سامانه‌های ذخیره‌سازی انرژی باتری‌پایه بزرگ‌مقیاس
  چشم‌انداز مصر برای تولید هیدروژن سبز
  جایگزین کردن برق به جای گاز در منازل
  باتری ها چگونه جایگزین گاز در تولید برق شدند؟
  تجدیدپذیر‌ها جایگزین گاز می‌شوند
  دولت برای احداث ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی برنامه دارد
  مجوز صادرات برق نیروگاه‌های خورشیدی جدیدالاحداث صادر شد
  فروش خودروهای الکتریکی در سال ۲۰۲۴ به شدت افزایش می‌یابد
  ۳۰ درصد خطوط لوله انتقال گاز قدیمی هستند
  سهم ۸۱ درصدی انرژی‌های خورشیدی از تولید برق جدید آمریکا
  محققان سوئدی باتری ارزان برای کشورهای کم درآمد تولید کردند
  صرفه‌جویی ۲ میلیارد مترمکعب سوخت با افزایش راندمان نیروگاه‌ها
  تهران تنها کلان شهر جهان است که حدود ۷۰درصد حمل و نقل درون شهری توسط خودروهای شخصی انجام می‌گردد
  ویدیو / جنگ بزرگ هسته‌ای نزدیک است؟
  صرفه‌جویی ۲ میلیارد مترمکعب سوخت با افزایش راندمان
  منافع ملی قربانی کلاس های کم بازده تولید برق شده است
  راندمان ۱۷۸ توربین گازی کشور می‌تواند ارتقا یابد
  نیروگاه های با راندمان پایین را از شبکه خارج می کنیم
  آمادگی پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس برای تولید آمونیاک سبز
  سوختن سالانه ۵ میلیارد دلار در آتش کم تدبیری مجلس و شهرداری
  خروج نیروگاه‌های با راندمان پایین از چرخه تولید برق کشو
  اقدام تحسین برانگیز و قابل ستایش وزارت نفت در قطع گاز نیروگاه های راندمان پائین
  ببینید: چرا کریدور‌ها مهم است؟ / چرا نباید حذف شویم؟
  معاون وزیر نفت: بدهی بابک زنجانی به شرکت ملی نفت تسویه شد / معادل بدهی او کالا دریافت شده
  صدور مجوز ۲۹ پروژه در عراق برای کاهش وابستگی به گاز ایران
  فقط ۸ سال تا تغییر چهره انرژی جهان باقی مانده است
  تلف شدن ۶۶ درصد سوخت کشور با راندمان ۳۴ درصدی نیروگاه‌ها
  راندمان 58درصدی نیروگاه های سیکل ترکیبی فولاد مبارکه
  نیروگاه‌های سیکل ترکیبی راندمان ۳ برابری دارد
  گلخانه‌ها سهم زیادی در هدر رفت انرژی دارند
  ضرورتها و مزیتهای احداث خط آهن ورزقان ارمنستان تا بندر پوتی گرجستان
  پاداش شرکت ملی گاز برای مشترکان کم مصرف
  توسعه همکاری‌های پکن-پاریس در حوزه انرژی: جایگاه بازار ایران در این میان چیست؟
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© پیام نفت (استفاده از مطالب پیام نفت با ذکر منبع، منعی ندارد)
payamenaft@gmail.com
طراحی و اجرا: خبرافزار