درباره ما   |  پیوندها   |  RSS  
  صفحه اول    نفت    گاز     پتروشیمی     پالایش و پخش    بورس و بازار سرمایه     بین الملل     اقتصاد انرژی   شنبه، 29 اردیبهشت 1403 - 05:59   
 
 
   اخبار رسانه ها  
  زاکانی: شهرداری تهران به ازای هر دستگاه اتوبوس چینی ۲۵۰ هزار یورو پرداخت می‌کند
  یک مادر و چهار کودک در سیل مشهد زیر آوار جان باختند
  روزنامه جوان: اگر بجای۱۷ هزار نفر، ۷۰۰هزار نفر هم در تصادفات سالانه کشته شوند، چرخ خودروسازان با همین کیفیت خواهد چرخید/ برای مسئولان هم اصلا مهم نیست
  آیا امپراتوری دریایی ایران در حال شکل گیری است؟!
  تصادفات رانندگی؛ جنگ خاموش!
  گرگ های سیبری چطور از خاک ایران رانده شدند؟
  محمد مهاجری: دولت سیزدهم از زمان هوخشتره تا امروز ضعیف‌ترین دولت تاریخ ایران است / آواربرداری اقتصادی بعد از دولت رئیسی کار حضرت فیل است
  نظم بین‌المللی لیبرال در حال فروپاشی است؟! / گزارش اکونومیست را بخوانید
  نامه شورا کیفرخواستی علیه نهاد ریاست‌جمهوری بود/منتخب مستقیم ملت در حد یک شهروند هم آزادی بیان ندارد/شورا مرا به تعجیل در اجرای برجام متهم کرده/به اتهاماتی چون عدم التزام به قانون اساسی و فقدان دانش و بینش سیاسی متهم شده ام/رؤسای‌جمهور آینده بدانند دیگر حتی آنان آزادی سیاسی ندارند/می‌دانم که علت حساسیت برای حضور برخی از منتخبان تأثیرگذار در مجلس خبرگان به ویژه در این دوره چیست
  قرارداد داخلی نمایشی در بزرگ‌ترین میدان نفتی مشترک/ تیم متولی توسعه آزادگان، توانمند نیست
  فیلم/توضیحات رائفی‌پور درباره تهمت پولشویی و انتشار اسناد مالی و خصوصی مردم
  تماشا کنید: بازرانی در پی سوغاتی تهران! / رئیس اقلیم کردستان عراق از ایران چه می‌خواهد؟
  ظریف: آیا جهان بدون برجام جای بهتری شد؟
  رانندگی در مسیری خطرناک "تودار ـ گردنه خروسه"/ چرا مردم از جاده جدید به مریوان نمی‌روند؟
  پتانسیل انرژی خورشیدی و ارزیابی عملکرد نیروگاه‌های متمرکز خورشیدی در مناطق مختلف ایران
  استقبال از خودروهای برقی و کاهش تقاضای جهانی بنزین
  اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  واردات اتوبوس بین شهری کارکرده با عمر کمتر از ۵ سال آزاد شد
  ۶۲ کشته و ۱۳۱۷ مصدوم در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور
  میدان‌های نفتی عراق
  ضرغامی: ۲ سال است که شعار من شده «اصلاح‌طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا»
  فوت ۱۶۹ نفر در حوادث ترافیکی و غیرترافیکی هفته گذشته
  پندی از کاهش زمان سیر بارهای ترانزیت سرخس به بندرعباس
  برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟​
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  امیدوار نباشیم؛ فرودگام امام هاب هوانوردی منطقه نمی شود
  جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  ضرورت احداث راه‌آهن به سمت معدن سونگون
  تغییر مسیر عجیب اردغان به سمت ارمنستان/عادی سازی روابط ترکیه و ایروان
  تماشا کنید: هجوم غول‌ها به هند
ادامه اخبار رسانه ها
 
 

انتخابات ریاست جمهوری

- اندازه متن: + -  کد خبر: 36134صفحه نخست » اخبار رسانه هاپنجشنبه، 5 آذر 1394 - 11:23
عراقچی:اجرای برجام منوط به بسته شدن پرونده PMDاست
معاون وزیر امور خارجه کشورمان عمل به تعهدات از سوی جمهوری اسلامی ایران را منوط به انجام تعهدات طرف مقابل دانست و گفت: شورای حکام و آژانس بین المللی انرژی اتمی بین پی.ام.دی و برجام باید یکی را انتخاب کنند و در صورت بازماندن پنجره ای از تعهدات طرف مقابل ایران نیز به تعهدات داده شده عمل نخواهد کرد.
  
پیام نفت:

به گزارش ایرنا، سید عباس عراقچی که شامگاه چهارشنبه در برنامه تلویزیونی با موضوع آخرین تحولات روند اجرای برجام و مذاکرات اخیر آژانس شرکت کرده بود، افزود: در صورتی که یوکیو آمانو و یا شورای حکام گزارش خود را به نوعی ارایه کند که در آن به تعهدات مقررشده عمل نشود جمهوری اسلامی ایران نیز برجام را متوقف خواهد کرد.
وی در مورد نحوه مذاکرات تیم ایرانی درطول مذاکرات انجام شده گفت: ما در طول مذاکرات نیز مبنا را بربدبینی گذاشته بودیم و با بد بینی مذاکرات را پیش می بردیم و خود را آماده مواجهه با بدترین سناریوها کرده بودیم، در نتیجه هر عملی از طرف مقابل با عکس العمل ما مواجه خواهد شد.
** پرونده پی.ام.دی بسته نشود، برجام متوقف خواهد شد
این مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان با اشاره به شروط مقام معظم رهبری در اجرای برجام اظهار داشت: بر این اساس تغییرات در اراک و فروش اورانیوم غنی شده منوط به پرونده PMD شده است و اگر این پرونده بسته نشود برجام متوقف خواهد شد.
وی تاکید کرد: طرف های غربی، اعضای شورای حکام و آقای آمانو و 1+5 باید بدانند که اگر PMD به صورت کامل بسته نشود و اگر زمینه ای برای بازگشت آن در آینده بخواهد وجود داشته باشد معنی اش این است که برجام جلو نخواهد رفت.
مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان درباره این که چقدر به گزارش آژانس خوش بین هستید گفت: ما در طول مذاکرات هیچ گاه بر اساس خوش بینی نسبت به طرف مقابل مذاکره نکردیم و نسبت به اموری که باید اتفاق بیفتد هیچ گاه خوش بین نبودیم و همیشه بدترین سناریوها را مد نظر قرار دادیم لذا در خصوص PMD نیز چون خواست ما بسته شدن این پرونده است به ترتیبی برنامه ریزی کرده و امور را چیده ایم که همه چیز قبل از این که ما تعهداتمان را انجام دهیم تمام شده باشد.
وی خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزی و محکم کاری هایی که در صحنه عملیاتی کردیم امیدواریم که PMD بسته شود و تقریباً مجموعه تدابیر ما منجر به بسته شدن این پرونده خواهد شد و نشانه های آن نیز وجود دارد چرا که کلیت گزارش آقای آمانو حکایت از این موضوع دارد و هم مذاکراتی که بنده در کنار مذاکراتی که دیروز با آقای آمانو با طرف های آمریکایی و اروپایی داشتم آن ها هم در مسیر بسته شدن پرونده بوده است اما ما با این حال خوش بین به جلو حرکت نمی کنیم بلکه بر اساس پله هایی که خودمان چیده ایم به جلو حرکت می کنیم تا به هدفمان دست یابیم.
عراقچی در پاسخ به این سؤال که آیا به 1+5 در خصوص قطعنامه ای که قرار است که آن ها به شورای حکام ارائه دهند رایزنی داشته اید یا خیر اظهار داشت: در متن برجام قید شده است که رایزنی هایی در این رابطه صورت گیرد و در برجام 1+5 متعهد شده که پیش نویس قطعنامه ای را با هدف بسته شدن PMD به شورای حکام ارائه دهند و خودشان می دانند که اگر این کار را انجام ندهند به تعهدات خود عمل نکرده اند و در این میان برجام قربانی خواهد شد.
این مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان همچنین خاطر نشان کرد: ما تاکنون نشانه ای مشاهده نکرده ایم که طرف مذاکره کننده بخواهد PMD را نبندد.
وی درتشریح جزئیات دیدار خود با آمانو دبیر آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیح داد:یکی از موضوعات بسیار مهم در مذاکرات هسته ای بحث موضوعات ادعایی مربوط به گذشته است که ادعا می کنند برنامه هسته ای ایران یک ابعاد نظامی داشته که در اصطلاح به PMD معروف شده است.
وی ادامه داد: ما هیچ گاه عبارت PMD را به رسمیت نشناختیم و این اصطلاح در هیچ یک از اسناد برجام، ضمایم و اسنادی که بین ایران و آژانس امضا شده است را اجازه ندادیم که از آن استفاده شود.
عراقچی گفت: از آن جایی که پایه و اساس تمامی اتهامهایی که به جمهوری اسلامی ایران زده شده بر اساس تبلیغات علیه ما بوده و نتیجه این اتهامها فشارها و تحریم هایی بود که بر علیه ما اعمال شد.
وی ادامه داد: دلیل تمامی فشارها برنامه هسته ای ادعایی است که یک جنبه نظامی نیز داشته است بر همین اساس به آژانس بین المللی انرژی اتمی مأموریت داده شده بود که این ابعاد را روشن کند.
مذاکره کننده ارشد هسته ای افزود: تمامی این موارد موجب درگیری جمهوری اسلامی در یک پروژه 7 الی 10 ساله با آژانس شد اما این موضوع هیچگاه به صورت کامل موضوع گفت و گو نبود تا اینکه در جریان مذاکرات با 1+5 یک مذاکرات موازی را نیز با آژانس صورت دادیم و در چارچوب 1+5 و هم در چارچوب همکاری با آژانس یک راه حلی برای حل موضوع PMD رسیدیم.
وی اضافه کرد: براین اساس یک نقشه راهی بین ایران و آژانس امضا شد که بر اساس آن مجموعه همکاری هایی را می بایست ایران و آژانس انجام می دادند تا در نهایت آژانس گزارش نهایی خود را در این خصوص به نگارش درآورد.
عراقچی گفت: در نتیجه قرار بر این شد که در پایان این نقشه راه آژانس یک ارزیابی کلی از موضوع PMD ارائه بدهد تا منجر به بسته شدن این پرونده شود و درمقابل کشورهای عضو 1+5 نیز تعهد کردند که وقتی آژانس گزارش نهایی خود را به شورای حکام آژانس ارائه داد آن ها نیز یک قطعنامه ای را با هدف بسته شدن این پرونده به شورای حکام آژانس ارائه دهند.

***بستن پرونده PMD توسط شورای حکام آژانس
عراقچی با بیان این که کسی که می تواند پرونده PMD را ببندد آقای آمانو و آژانس بین المللی انرژی اتمی است، گفت: این شورای حکام آژانس است که می تواند این پرونده را ببندد چرا که این شورا، سیاست گذار آژانس بین المللی انرژی اتمی است و آقای آمانو تنها مجری تصمیمات شورای حکام است.
مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان اظهار داشت: طبق نقشه راه ما قدم به قدم جلو آمدیم و بر اساس نقشه راه نهایتاً آمانو در تاریخ 15 اکتبر، 26 مهر اعلام کرد که مرحله همکاری ها با ایران به پایان رسیده است و بر این اساس آقای آمانو از 15 اکتبر به آژانس در وین رفت تا گزارش نهایی خود را در این خصوص بنویسد و تا 15 دسامبر نیز آژانس فرصت دارد که ارزیابی نهایی خود را از PMD به شورای حکام ارائه دهد.
وی در ادامه یادآورشد: در نقشه راهی که بین ما و آژانس ترسیم شده بود، پیش بینی کرده بودیم که چند روزقبل از این که آژانس گزارش نهایی خود را به شورای حکام ارائه دهد یک بار دیگر مذاکره بین ایران و آژانس به عنوان جلسه جمع بندی صورت گیرد که ما در آن جا یافته های آژانس را با خود آژانس مروری داشته باشیم و اگر نظر و پیشنهادی داریم به آن ها ارائه دهیم که بر این اساس جلسه روز گذشته و آمانو در خصوص جمع بندی گزارش نهایی آژانس بود.

*** ارایه گزارش نهایی آمانو در خصوص PMD
عراقچی اعلام کرد: اگر چه آقای آمانو فرصت دارد در تاریخ 15 دسامبر گزارش خود را به شورای حکام آژانس ارائه دهد اما از آن جایی که این گزارش آماده شده قرار است این کار را در اول دسامبر انجام دهد و ما در روز گذشته که 24 نوامبر بود. قبل از این که گزارش به شورای حکام ارائه شود این گزارش را یک دور با آژانس مرور کردیم البته باید یادآور شوم که آژانس عین گزارش را به ما نشان نداد بلکه ایده ها و مؤلفه هایی از آن را با ما در میان گذاشت.
مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان همچنین اظهار داشت: قبل از این که بنده با آقای آمانو ملاقات داشته باشد یک جلسه دو ساعته نیز کارشناسان ما با کارشناسان آژانس و معاون آقای آمانو داشتند و از سوی دیگر نیز آقای سعیدی نژاد و نجفی همراه با جمعی از کارشناسان جلسه ای برگزار کردند.
وی تاکید کرد: برای ما مهم است که این گزارش به چه شکلی ارائه شود و چه مواردی در آن مطرح می شود و از آن جایی که این گزارش باید منجر شود به تصمیم شورای حکام برای بستن پرونده، آقای آمانو تصمیم گرفته که اول دسامبر گزارش خود را به شورای حکام ارائه دهد و 15 دسامبر نیز شورای حکام تشکیل جلسه خواهد داد.
عراقچی اظهار داشت: براساس برجام کشورهای 1+5 نیز تعهد کردند که در این فاصله قطعنامه ای را به شورای حکام با هدف بستن پرونده PMD ارائه دهند و در این راستا قرار است 7 دسامبر کمیسیون مشترکی با اعضای 1+5 برگزار کنیم.
معاون وزیرامورخارجه تصریح کرد: از این پس مذاکرات ما در غالب کمیسیون مشترک برگزار خواهد شد و دیگر مذاکرات همانند سابق نخواهیم داشت.
وی تصریح کرد: در جلسه ای که 7 دسامبر با اعضای 1+5 در کمیسیون مشترک برگزار خواهدشد قطعنامه ای که آن ها باید به شورای حکام ارائه بدهند را جمع بندی و نهایی خواهیم کرد.
عراقچی همچنین تصریح کرد: ما به هر ترتیب همکاری های لازم را انجام دادیم تا مطمئن شویم 15 دسامبر شورای حکام تصمیم مناسب را خواهد گرفت و موضوع PMD خاتمه پیدا خواهد کرد.
این مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان در پاسخ به این سؤال که برخی اختلاف نظرها درگزارش نهایی آژانس در موضوع PMD ناشی از چیست، اظهار داشت: در خصوص برخی قسمت ها گزارش آمانو ملاحظه و مساله داشته ایم که نظرات خود را این باره مطرح کرده ایم و تصمیم براین شد که آقای آمانو دیدگاه های ما را در گزارش نهایی مد نظر قرار دهد و طی چند روز آینده کارشناسان ما با کارشناسان آژانس در تماس خواهند بود و اگر لازم باشد بنده ملاقات دیگری با آقای آمانو خواهم داشت تا این گزارش، گزارش مطلوبی از نظر حفظ بی طرفی باشد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا پرونده PMD بسته خواهد شد و یا این که آژانس موقتاً آن را می بندد، خاطر نشان کرد: آقای آمانو در موضعی نیست که بخواهد پرونده PDM را ببندند و این کار شورای حکام است.
عراقچی اظهار داشت: آقای آمانو نتیجه یافته های خود را به شورای حکام ارائه می دهد بنابراین آقای آمانو درموضع تصمیم گیری نیست و در موضعی نیست که بخواهد قضاوتی در این باره داشته باشد و این شورای حکام است که می تواند پرونده PMD را ببندند ، حال اگر این اتفاق نیفتد در این جا ما نیز به تعهدات خود عمل نخواهیم کرد.

**اورانیوم غنی شده به روسیه می دهیم درمقابل کیک زرد می گیریم
عراقچی در ادامه برنامه با اشاره به اینکه در خصوص ذخایر قراردادهای لازم با روسیه بسته شده است گفت: مواد اورانیوم غنی شده را به روسیه می فروشیم و در مقابل کیک زرد خریداری می کنیم.
وی با اشاره به اینکه میزان کیک زردی که تحویل می دهیم بیشتر از معادل موادی است که تحویل می گیریم، گفت: در ورود کیک زرد به کشور مانعی نیست و خروج مواد از کشور باید بعد از بسته شدن کیک زرد باشد.
معاون وزیرامورخارجه با اشاره به اسناد امضا شده بین ایران و کشورهای 1+5 و اتحادیه اروپا برای بازسازی راکتور اراک گفت: در این سند رسمی که یک دوره پنج ساله است مسوولیت همه کشورها به دقت مشخص شده لذا این سند کاملا محکم و رسمی است.
با بیان اینکه در مورد اراک باید یک سری اسناد بین کشورها منعقد شود، افزود: سند اول بیانیه ای برای ابراز اراده طرف ها برای اجرای اراک بین ایران، آمریکا و چین است که توافق شده و این سند در سایت ها وجود دارد.
عراقچی با اشاره به یادداشت تفاهمی که بین شش کشور امضا شده خاطر نشان کرد: براساس این یادداشت تفاهم شش کشور متعهد می شود تا با ایران همکاری کنند.
وی با اشاره به اینکه سند رسمی که بین ایران و 1+5 و هم چنین اتحادیه اروپا توافق شده توسط هشت وزیر خارجه امضا شده است لذا این سند جامع است و تکلیف اراک را مشخص می کند.
مذاکره کننده ارشد هسته ای در پاسخ به سوال دیگری پیرامون تعهد طرف مقابل برای بازسازی راکتور اراک تصریح کرد: آن ها به صورت مستقیم برای مدرن سازی اراک با همکاری ایران متعهد شده اند در نتیجه طبق برجام مشارکت بین المللی بین ایران و 1+5 صورت خواهد گرفت که همه این موارد به صورت تعهدات صنفی و حقوقی مطرح شده که به امضای وزرای خارجه نیز رسیده است.
معاون وزیر امور خارجه با اشاره به این که شش کشور و اتحادیه اروپا نیز مسوولیت هایی قبول کرده اند، گفت: آمریکا، اروپا، روسیه و چین در این ارتباط تعهد مستقیم قبول کرده اند.
عراقچی با اشاره به اینکه بعد از این قراردادهای متنوعی خواهیم داشت که اجرای مدرن سازی را برعهده می گیرد، گفت: این قراردادها با الزام حقوقی همراه است اما هر لحظه می تواند به دلایلی کنار گذاشته شود.
وی با اشاره به اینکه الزامات حقوقی داخل سند رسمی است که به امضای شش وزیر خارجه و موگرینی رسیده است، گفت: بین ایران و شش کشور نیز به طور مجزا قراردادهایی امضا می شود که امور طبق آن پیش می رود.
مذاکره کننده ارشد هسته ای افزود: درهرشرایطی که ببینیم روند مدرن سازی با مشکل روبه رو شده می توانی کارهایمان را خودمان انجام دهیم تا امور مورد نظرمان به سرانجام برسد.
معاون وزیر امور خارجه با اشاره به قراردادهایی که برخی اوقات لغو شده اند، گفت: به همین دلیل امضای وزرای خارجه پای آن است که در حقیقت تعهد دولت ها به حساب می آید و مسوولیت بین المللی دارد.
عراقچی اظهار داشت: اگر در روند بازسازی به مشکل بربخوریم خودمان آن را به سرانجام می رسانیم که البته ترجیحمان برآن است که براساس مشارکت های بین المللی و با استانداردها و گواهینامه های بین المللی امور به انجام برسد.
وی در پاسخ به سوال دیگری پیرامون نامه مقام معظم رهبری مبنی برتضمین کافی وقوی برای ادامه کار درباره برجام افزود: رییس جمهورآمریکا یادداشتی را صادر کرد و به چهار وزیر دستور داد تا طبق برجام مواردی را که نیاز به لغو یا توقف دارد، انجام دهند.

**به اعتقاد ما تعهد لازم از سوی طرف مقابل اخذ شده است
مذاکره کننده ارشد هسته ای گفت: کارشناسان حقوقی ما موضوع را به دقت بررسی و نتایج را به هیات نظارت بر برجام دادند در نتیجه به اعتقاد ما این کار انجام شده و تعهد لازم نیز اخذ شده است.
معاون وزیرامورخارجه با اشاره به اینکه شورای وزیران اتحادیه هم کارشان را انجام داده اند، گفت: بررسی های دقیق حقوقی از سوی کارشناسانمان دراین حوزه انجام شده است،درنتیجه گزارش دقیق و کاملی را در این باره به صورت جامع به هیات نظارت بر برجام ارائه دادیم تا این هیات تصمیم گیری نهایی را انجام دهد.
عراقچی با اشاره به اینکه اعضای هیات نظارت مشخص شده اند، ادامه داد: من در این هیات حضور ندارم آیین نامه ای تدوین شده که شکل کار را مشخص می کند و رای گیری انجام می پذیرد.

**حداکثر دوره بازسازی راکتور اراک پنج ساله است
وی با اشاره به اینکه رییس جمهور آمریکا و شورای وزیران اتحادیه اروپا تضمین خود را داده اند لذا در این رابطه ادله خود را به هیات نظارت اعلام کرده ایم، افزود: در سند بازسازی راکتور اراک زمان بندی اجرای تعهدات مشخص شده است در نتیجه حداکثر دوره بازسازی آن 5 ساله است که یک سال آن به طراحی و سه تا چهار سال آن به بازسازی مربوط می شود.
مذاکره کننده ارشد هسته ای در پاسخ به سوال دیگری در مورد بررسی تحریم ها و این که آیا اراک از سوی هیات نظارت بر برجام مورد بررسی قرار گرفته است ،افزود: در جلسه اول تحریم ها بررسی شده ودر جلسه دوم موضوع اراک مورد بحث و بررسی قرار گرفت که آیا اسناد صادر شده تضمین های لازم را به ما خواهد داد.
معاون وزیر امور خارجه با اشاره به دیدار خود با نماینده آمریکا گفت: گفتگوهای خوبی داشتیم و مسائل فنی را مرور کردیم.
عراقچی در ادامه با اشاره به اینکه تا روز اجرایی شدن کارهای ریزی داریم که باید به آن ها بپردازیم، اظهار داشت: موارد تکنیکی زیادی وجود دارد.
وی اظهار داشت: دستورالعمل هایی برای شرکت هایی که قصد حضور در ایران بعد از اجرای برجام دارند نیز تهیه شده است به طوری که هیئت های تجاری دریایی هر گونه سوالاتی که داشتند را جمع آوری کردیم و به سوالات آن ها پاسخ های لازم داده شده است بنابراین این سند تکلیف همه را مشخص می کند که چه طور با ایران کار کنند.
مذاکره کننده ارشد هسته ای با اشاره به اینکه برجام پیچیدگی های مختلفی دارد، گفت: وقتی به روز اجرایی شدن می رسیم باید این دستورالعمل ها اعلام عمومی شود تا بدانند چگونه با ایران کار کنند.

** تصور می کنم اواسط دی به نقطه ای برسیم که همه تعهدات خود را انجام داده ایم
معاون وزیر امور خارجه در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه مردم چه زمانی برداشته شدن تحریم ها را لمس می کنند، گفت: 15 دسامبر شورای حکام pmd را می بندد در نتیجه دو سه هفته برای اراک زمان لازم است پس تصور می کنم اواسط دی به نقطه ای برسیم که همه تعهدات خود را انجام داده ایم.
وی با اشاره به اینکه برداشته شدن تحریم ها را برداشتن موانع از سر راه توسعه و رشد اقتصادی می توان ارزیابی کرد، ادامه داد: باید پس از آن خودمان برای توسعه و رشد اقتصادی تلاش کنیم پس سیاست هایی که دولت باید اتخاذ کند بسیار حائز اهمیت است لذا سیاست اقتصاد مقاومتی و مدیریت دولت هم حائز اهمیت است.
مذاکره کننده ارشد هسته ای با اشاره به اینکه بعد از برداشته شدن تحریم ها باید همه دست به دست هم داده تا فعالیت های اقتصادی را شکوفا کنیم، ادامه داد: تلاش بخش خصوصی هم مهم است به طوری که با محور اقتصاد مقاومتی و تعامل خارجی می توانیم پیش برویم.
معاون وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه طبق برجام حدود 5 هزار سانتریفیوژ در نطنز و هزار سانتریفیوژ در فردو باید باقی بماند، گفت: طبق برنامه به جلو می رویم.

 

 

انتهای پیام /*

  سوختن سالانه ۵ میلیارد دلار در آتش کم تدبیری مجلس و شهرداری
  اقدام تحسین برانگیز و قابل ستایش وزارت نفت در قطع گاز نیروگاه های راندمان پائین
  فقط ۸ سال تا تغییر چهره انرژی جهان باقی مانده است
  ضرورت‌های احداث سریع خط آهن ورزقان
  قیمت نفت و ارزش کل ذخایر نفت ایران یک سوم می شود
   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   بازخوانی خبرها و تحلیل ها  
  صرفه‌جویی ۲ میلیارد مترمکعب سوخت با افزایش راندمان نیروگاه‌ها
  تهران تنها کلان شهر جهان است که حدود ۷۰درصد حمل و نقل درون شهری توسط خودروهای شخصی انجام می‌گردد
  ویدیو / جنگ بزرگ هسته‌ای نزدیک است؟
  صرفه‌جویی ۲ میلیارد مترمکعب سوخت با افزایش راندمان
  منافع ملی قربانی کلاس های کم بازده تولید برق شده است
  راندمان ۱۷۸ توربین گازی کشور می‌تواند ارتقا یابد
  نیروگاه های با راندمان پایین را از شبکه خارج می کنیم
  آمادگی پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس برای تولید آمونیاک سبز
  سوختن سالانه ۵ میلیارد دلار در آتش کم تدبیری مجلس و شهرداری
  خروج نیروگاه‌های با راندمان پایین از چرخه تولید برق کشو
  اقدام تحسین برانگیز و قابل ستایش وزارت نفت در قطع گاز نیروگاه های راندمان پائین
  ببینید: چرا کریدور‌ها مهم است؟ / چرا نباید حذف شویم؟
  معاون وزیر نفت: بدهی بابک زنجانی به شرکت ملی نفت تسویه شد / معادل بدهی او کالا دریافت شده
  صدور مجوز ۲۹ پروژه در عراق برای کاهش وابستگی به گاز ایران
  فقط ۸ سال تا تغییر چهره انرژی جهان باقی مانده است
  تلف شدن ۶۶ درصد سوخت کشور با راندمان ۳۴ درصدی نیروگاه‌ها
  راندمان 58درصدی نیروگاه های سیکل ترکیبی فولاد مبارکه
  نیروگاه‌های سیکل ترکیبی راندمان ۳ برابری دارد
  گلخانه‌ها سهم زیادی در هدر رفت انرژی دارند
  ضرورتها و مزیتهای احداث خط آهن ورزقان ارمنستان تا بندر پوتی گرجستان
  پاداش شرکت ملی گاز برای مشترکان کم مصرف
  توسعه همکاری‌های پکن-پاریس در حوزه انرژی: جایگاه بازار ایران در این میان چیست؟
  هلدینگ خلیج فارس رقیب شرکت‌های کوچک نشود
  رشوه خواری آشکار در برق رسانی و اتصال به شبکه/ دکتر محرابیان فکری اساسی کنند و سیستم و سامانه ها را جایگزین افراد نمایند/ هر جا رانت و امضا و اختیار تصمیم اجرایی باشد امکان فساد بیشتر است.
  احداث شهرک‌های انرژی خورشیدی در گیلان
  کانادا، چگونه مصرف انرژی را در فصول سرما، مدیریت می‌کند؟
  در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه های انرژی اعم از آب، برق، گاز و بنزین بحران خواهیم داشت
  تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  توانیر: ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در ۸۰ درصد از مناطق کشور
  توانیر: مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  اصلاً بعید نیست که امسال ناترازی بنزین دو برابر شود / وقتی در صنعت خودرو شرایط تحریمی سخت داریم، اصلاً امکان توسعه و پیشرفت وجود ندارد
  ظریف:تهران امیدوار گشایش خط راه آهن با ارمنستان است
  ضرورت تشکیل کمیسیون سه جانبه ایران- ارمنستان و چین
  طراحی برج خنک کننده و کولینگ تاور برای جنوب ایران
  انتقاد وزیر نیرو از صندوق توسعه ملی به دلیل عدم تامین اعتبار پروژه‌های نیروگاهی
  انرژی برق باید جایگزین مصارف گاز در بخش خانگی شود
  سرمایه‌گذاری در انرژی خورشیدی از نفت پیشی می‌گیرد
  ممنوعیت رقابت بخش دولتی و شبه دولتی با بخش خصوصی توسط مقام معظم رهبری
  با تبدیل نیروگاه‌ها به سیکل ترکیبی راندمان آنها به ۵۷ درصد می‌رسد
  ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می کنند
  ژاپنی‌ها سال ۲۰۲۵ با یک ماهواره، به زمین انرژی خورشیدی منتقل می‌کنند
  اولین هواپیمای دنیا با سوخت سبز آمونیاک سال 2023 به پرواز در می‌آید
  وزارت راه هر چه دارد بفروشد و صرف توسعه شبکه ریلی کند
  مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  ۱۰ کشور دارنده بزرگترین ذخایر نفت جهان
  آمریکا چقدر نفت تولید می‌کند؟
  پنج خسارت تهران از «طرح‌ترافیک»
  مقصران ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران شناسایی و مجازت شوند
  زاکانی:واردات خودروهای عمومی برقی از چین امسال نهایی می‌شود
  هزار قطار چینی در مسیر اروپا؛ سهم ایران از ترانزیت شرق به غرب متحول خواهد شد
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© پیام نفت (استفاده از مطالب پیام نفت با ذکر منبع، منعی ندارد)
payamenaft@gmail.com
طراحی و اجرا: خبرافزار