درباره ما   |  پیوندها   |  RSS  
  صفحه اول    نفت    گاز     پتروشیمی     پالایش و پخش    بورس و بازار سرمایه     بین الملل     اقتصاد انرژی   یکشنبه، 27 خرداد 1403 - 23:34   
 
 
   اخبار رسانه ها  
  جدال شیخ با سعید جلیلی / چرا شانس پورمحمدی کم نیست؟
  مناظره نمایندگان پزشکیان، جلیلی و قالیباف در دانشگاه علوم و تحقیقات +فیلم
  پزشکیان: اصلاحات بر اساس عدالت معنی می‌دهد
  پیروزی جلیلی در انتخابات یعنی انزوا و تحریم بیشتر / سیاست های این فرد، توهم و خیال است / بهترین هدیه به تندروهای عرب و نتانیاهو، سر کار آمدن یک دولت رادیکال در ایران است / اظهارات جلیلی در حوزه سیاست خارجی پیام بدی به جهان می فرستد، حتی به دولت های منطقه ای
  واکنش روحانی به سخنان نامزدهای انتخابات علیه برجام: شما چه به دست آوردید جز قطعنامه‌های تحریم
  عباس عبدی: تفاوت میان روسای جمهور اتفاقاً در ایران بسیار زیاد است/ مخالفت عناصر قدرت با رییس جمهوری چون پزشکیان بسیار کم‌اثر و کم‌رمق‌تر از گذشته خواهد بود
  ظریفیان، فعال سیاسی اصلاح‌طلب: کنار رفتن جلیلی، آرای او را به سبد قالیباف نمی‌ریزد
  پزشکیان: از اینکه به زنان و دختران ایرانی در خیابان بی احترامی کنند به پیر و پیغمبر شرمنده هستم/فیلم
  جلیلی: چرا باید نفت بفروشیم؟ باید به جایی برسیم که نه تنها نفت نفروشیم بلکه این را به فرآورده تبدیل کنیم و بفروشیم
  روزنامه اطلاعات می گوید «مسئولان نظام قبول کرده‌اند خالص‌سازی غلط بود»
  رمضان‌زاده: سیاست برای حل منازعه بدون خشونت و پرخاشگری است؛ پزشکیان در این زمینه موفق بود
  ببینید / روایت مرحوم داود هرمیداس باوند، دیپلمات متعهد به ایران از ماجرای جدایی بحرین
  تماشا کنید: لشکر مخالفان شهید باکری در ستاد سعید جلیلی!
  چرا از پزشکیان حمایت می‌کنم
  ویدئو قدرت و اختیارات رییس جمهور از منظر مقام معظم رهبری
  ویدئو: آیا اختیارات رهبری و ریاست جمهوری تداخل دارد؟/ پاسخ دکتر پزشکیان
  نطق اول | پزشکیان ۷ تیر ماه ۱۳۸۸/ فیلم
  پاسخ صریح دکتر پزشکیان به تهمت های مدعیان اصول و اخلاق!
  هشدارهای جدی مسعود پزشکیان دست از این راه های غلط بکشیم/فیلم
  نطق میان دستور دکتر پزشکیان: صدای مردم را بشنوید/فیلم
  چرا پزشکیان به صندلیِ ریاست‌جمهوری خیلی نزدیک است؟ در چه شرایطی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود؟ و در چه صورت، در همان دور اول «پزشکیان» کار را تمام می‌کند؟
  تنش در سخنرانی مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس در دانشگاه تبریز/فیلم
  صحبت های جنجالی مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز درباره درگذشت مهسا امینی/فیلم
  نطق تاریخی پزشکیان در خرداد ۱۴۰۰ ؛ زمانی که کاندیدا نبود/فیلم
  تصاویر:حمله رژیم وحشی و شیطان صفت و درنده خوی اسرائیل به مدرسه‌ای در غزه
  ببینید / ۶ سکانس از این ۶ نفر
  برای اصلاح طلبان شانسی نیست مگر اینکه حرکت قابل توجهی در آرا خاکستری رخ دهد / اگر انتخابات به مشارکت 25 میلیون نفر برسد، شانس پیروزی پزشکیان وجود دارد / قاعدتاً دوقطبی بین پزشکیان و قالیباف شکل می گیرد
  پاسخ صریح دکتر پزشکیان به تهمت های مدعیان اصول و اخلاق!/فیلم
  فیلم میزگرد بسیار مهم و آموزنده جایگاه رای مردم از دیدگاه امام خمینی (ره)/ تفاوت حکومت با ولایت/ جایگاه رای اکثریت، تاثیر مشارکت بالا با پائین در مشروعیت حکومت
  فیلم میزگرد ماندگار جایگاه رای مردم از دیدگاه امام خمینی (ره)/ تاثیر مشارکت پائین در انتخابات در مشروعیت حکومت
ادامه اخبار رسانه ها
 
 

انتخابات ریاست جمهوری

- اندازه متن: + -  کد خبر: 31299صفحه نخست » اخبار رسانه هایکشنبه، 16 آذر 1393 - 11:36
تغییر الگوی زندگی راهکار کنترل بیماری ها
جای خالی عزم ایرانیان برای مبارزه با سرطان
پیام نفت: تا زمانی که رفتارهای نادرست فردی و اجتماعی اصلاح نشوند و حرکات آسیب زا حذف نشوند، نه تنها بیماری سرطان کاهش نمی یابد، بلکه زندگی همراه با سلامت محقق نخواهد شد. واضح است که باید با واگذاری این مسئولیت عظیم و خطیر به توده ی مردم، سعی شود تا الگوی زندگی سالم در جامعه نهادینه شود.
  
پیام نفت:

نشان آنلاین: مرگ افراد سرشناسی از جامعه فرهنگی، هنری و ورزشی کشور بر اثر ابتلا به بیماری سرطان، طی ماه های اخیر، حساسیت ها در خصوص رشد این بیماری را در کشور دوچندان ساخته است.

در ابتدا، تاثر عظیمی به واسطه ی فقدان عزیزان هنرمند و ورزشکار بر جامعه مستولی شد و پس از آن گمانه زنی های متعددی برای چرایی گسترش بیماری سرطان و عدم تجمیع عزم مبارزه با آن از سوی متولیان نهادهای ذی ربط آغاز شد.

این در حالی است که کنترل بیماری در سطح جامعه نیاز به فرهنگ سازی گسترده دارد و دولت و نهادهای دولتی به تنهایی نمی توانند در این مسیر اثرگذار باشند، چه اینکه مجلس، دولت و قوه قضاییه رسالت خود یعنی تصمیم سازی، سیاست گذاری و اجرای مصوبات را اجرایی می کنند، اما بدیهی است که این سطح از فعالیت کارساز نبوده و نیست، زیرا معضلاتی از ادوار گذشته به جای مانده است که در کوتاه مدت نمی توان آثار آن را از میان برداشت، به عنوان نمونه آمارها نشان می دهد که یک سوم سرطان ها در ایران ناشی از بقایای سموم و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی است و در این میان، سرطان معده به عنوان درگیرترین عضو بدن با مواد غذایی نیازمند برخوردی جدی تر و ویژه تر برای کنترل، حذف و ریشه کنی است، در حالی که واقعیت این است که طی سال های پیش، وزارتخانه های کشاورزی و بهداشت که اولی وظیفه ی کنترل مصرف سموم و کودهای شیمیایی در هنگام کاشت و داشت و برداشت و دومی نیز وظیفه آموزش و نظارت بر عملکرد مجریان را بر عهده داشت، مطلوب عمل نکرده و حال که وزارت بهداشت دولت یازدهم سعی بر ارائه آموزش عمومی مردم دارد و با جدیت نقش نظارتی خود را ایفا می کند و همچنین دیگر وزارت خانه ها به عنوان اولویتی مهم به توسعه سلامت جسم و روان جامعه نگاه می کنند، باید از کلیه ی امکانات و پتانسیل های مردمی علاوه بر همت حاکمیت استفاده شود تا نتیجه مورد نظر به دست آید.

از سوی دیگر، رصد واقعیت های عینی جامعه سبب می شود تا ابزار مقابله به خوبی شناسایی شوند و به جای رفتارهای هیجانی و احساسی، با اقدامات حقیقی به کاهش میزان ابتلا به سرطان مدد رساند. واقعیت این است که آمار ابتلا به سرطان در حال افزایش است، افزایش امید به زندگی و افزایش تعداد سالمندان جامعه(سرطان در اصل، بیماری دوران سالمندی است) شیوه زندگی ناسالم و آلودگی‌های محیطی، سه عاملی هستند که در بروز سرطان دخیلند و در اولین گام باید آن ها را شناخت و راهکارهای کاهش عوامل ابتلا به سرطان را برگزید.

براساس اعلام متخصصان، در مورد امید به زندگی در ایران در سال 1979 متوسط عمر 58.3 بوده و در 2012 به 73.8 سال رسیده است. از سوی دیگر بیش از 10 درصد جامعه به طور متوسط از سیگار استفاده می‌کنند. میزان مصرف سیگار در حال افزایش و سن شروع آن هم در حال کاهش است. تنها حدود 11 درصد جمعیت ایران روزانه پنج وعده میوه و سبزیجات که برای داشتن الگوی سالم زندگی ضروری است، مصرف می‌کنند. 35 تا 40 درصد جامعه هم فعالیت بدنی‌ خیلی کمی دارند و حدود نیمی از جمعیت از مشکل اضافه وزن و چاقی رنج می برند. همچنین 16 درصد جمعیت کشور فشار خون بالا دارند که همگی عامل ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر و از جمله سرطان هستند و در جمعیت 45 تا 65 سال کشور، نیمی از افراد، سه عامل خطر ابتلا به بیماری‌های شایع غیرواگیر را دارند. حدود 8 درصد مردم جامعه قند خون دارند. بیش از نیمی از جمعیت جامعه کلسترول خون بالا دارند که هر کدام به نوبه خود بیماری و در عین حال عامل خطر بیماری‌های دیگری مثل سرطان هستند.

به گزارش نشان آنلاین،متاسفانه شیوه زندگی اکثر مردم مناسب نیست و همچنین از نظر جنبه‌های روانی و معنوی اجتماعی نیز به دلیل مواجهه با استرس‌های زندگی شهری، مردم در معرض آسیب‌هایی قرار می گیرند که برای ابتلا به سرطان مستعد می شوند. برپایه اعلام کارشناسان، هر چه قدر استرس افزایش پیدا می‌کند، ایمنی بدن ضعیف می‌شود و ضریب ابتلا به سرطان افزایش می یابد، پس به خوبی مشخص است که مهار سرطان تا حدود زیادی منوط به درک و شناخت مردم از ضرورت تغییر سبک و منش زندگی است.

از سوی دیگر، واقعیت این است که برخلاف تصور حاکم بر جامعه، مقوله کنترل آلودگی‌های محیطی کاملا از کنترل افراد جامعه خارج نیست. آن هم در جایی که تعداد خودرو‌ها در ایران به ازای هر هزار نفر 113 و در جهان 120 خودروست. بعلاوه میزان مصرف انرژی در کشور نیز فاجعه بار است یعنی 2812 کیلوگرم بر متر مکعب نفت و ترکیبات معادل به ازای هر نفر در ایران مصرف می‌شود، در حالی که این رقم در دنیا 1890 کیلوگرم بر متر مکعب است. بی‌شک مصرف بیش از اندازه از سوخت‌های فسیلی چه در کارخانجات چه در خودروها یا در دیگر اماکن تبعاتی دارد.

حقیقت این است که مردم در ایجاد آلودگی های محیطی سهم زیادی را به خود اختصاص می دهند و بهتر آن است که به جای اینکه به دنبال آن باشیم که برای پاکسازی هوا از سوی نهادهای دولتی و حاکمیتی فعالیت شود، الگوی زندگی مردم که بر اسراف پایه گذاری شده، تغییر یابد.  سرانه تولید گاز منواکسیدکربن در ایران 7 تن و در جهان 4.6 است. میزان ذرات معلق (کمتر از 10 میکرون) در هر متر مکعب هوای شهرهای بالای صد هزار نفر جمعیت 115 میکروگرم و در جهان 61 میکروگرم است. به لحاظ شاخص‌های توسعه‌یافتگی و صنعتی سعی شده کشور ارتقا یابد، ولی به همان نسبت شاخص‌های زیست محیطی و فرهنگ‌سازی در ارتباط با مصرف انرژی فراموش شده است، موارد مهمی که مغفول ماندنشان، تبعات جبران ناپذیری برای جامعه دارد.

بی‌شک بخشی از این مسائل، حاکمیتی و سیاستگذاری است، اما در مورد عوامل محیطی و بویژه میزان مصرف سوخت بخشی از قضیه به خود مردم نیز برمی‌گردد. صرف نظر از این که چه قدر حاکمیت فعالیت می کند، باید نسبت به تغییر شیوه ی جاری زندگی اقدام شود.

به گزارش نشان آنلاین،تا زمانی که رفتارهای نادرست فردی و اجتماعی اصلاح نشوند و حرکات آسیب زا حذف نشوند، نه تنها بیماری سرطان کاهش نمی یابد، بلکه زندگی همراه با سلامت محقق نخواهد شد. واضح است که باید با واگذاری این مسئولیت عظیم و خطیر به توده ی مردم، سعی شود تا الگوی زندگی سالم در جامعه نهادینه شود.

با عنایت به وجود روحیه ی بالای نوع دوستی و هم نوع خواهی ایرانیان، چنانچه عموم مردم عزم کنند و بخواهند و ابراز نارضایتی ها و تاسف های خود را از شبکه های اجتماعی و دیگر فضاهایی که امکان کار و فعالیت عملی در آن ها نیست، به دنیای واقعی تسری دهند، قطعا دستاوردهای شایان توجهی حاصل خواهد شد، کمااینکه ایرانیان در طول تاریخ بارها و بارها اثبات کرده اند که با بسیج عمومی خود توانسته و می توانند گره از مشکلات بزرگ باز کنند.

یقیناً اینک که وزارت بهداشت و دیگر مراجع مرتبط، یکی از اصلی ترین ماموریت های خود را بر کنترل بیماری های غیرواگیر بنا نهاده اند و تمام توان خود را برای مبارزه با بیماری ها در جامعه به کار بسته اند، برای اجرای برنامه های خود به کمک همه ی شهروندان کشور نیاز دارند تا برنامه های کارآمد پیشگیری از ابتلا به بیماری ها، کاهش بروز معلولیت و وقوع مرگ را عملیاتی سازند.

   

  این اشتباه محاسباتی گاز ایران را تلف کرد + فیلم
  سوختن سالانه ۵ میلیارد دلار در آتش کم تدبیری مجلس و شهرداری
  اقدام تحسین برانگیز و قابل ستایش وزارت نفت در قطع گاز نیروگاه های راندمان پائین
  فقط ۸ سال تا تغییر چهره انرژی جهان باقی مانده است
  ضرورت‌های احداث سریع خط آهن ورزقان
   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   بازخوانی خبرها و تحلیل ها  
  دکتر پزشکیان: کسی را تازه استخدام می کنند و رئیس متخصصانی می کنند که بیست سال در آن کار تخصص و تجربه دارند/ویدئو
  منافع ملی ایران در صادرات حداکثری نفت
  روش جایگزینی نیمی از گاز خانگی با برق بدون سرمایه گذاری
  روزی هزار میلیارد تومان سرمایه ایرانیان به جیب چینی ها می رود
  به دلایل زیر بلعکس سخنان اقای جلیلی باید با تمام توان نفت صادر کنیم
  برنامه های پیشنهادی متخصصان ریلی حامی مسعود پزشکیان
  9 منبع انرژی که جای نفت را می گیرند
  چین بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی تولید برق جهان را فعال کرد
  ۱۵ ماه فرصت نهایی غرب برای یک توافق هسته ای جدید با ایران
  اشتباه رساندن همزمان برق و گاز به خانه های ایران /آلودگی و هزینه بیشتر برای مردم/ ایران تنها کشور با این سیستم!
  ضرورت‌های احداث سریع خط آهن ورزقان
  وعده تامین کسری برق از طریق نیروگاه های تجدیدپذیر عملی نشد
  کاهش هزینه‌های واردات با تعطیلی شنبه‌ها/ خطر حذف ایران از بازارهای جهانی جدی است
  مصرف برق شیب صعودی گرفت/ عبور اوج بار از مرز ۶۱ هزار مگاوات
  در زمستان باید نیمی ازمصرف گاز خانگی با برق جایگزین گردد.
  بهر طریق ممکن فیش انرژی باید جایگزین فیش گاز و برق شود
  تصمیم وزیر به قطع گاز پتروشیمی لردگان اشتباه بود
  حرکت انگلستان به سوی سامانه‌های ذخیره‌سازی انرژی باتری‌پایه بزرگ‌مقیاس
  چشم‌انداز مصر برای تولید هیدروژن سبز
  جایگزین کردن برق به جای گاز در منازل
  باتری ها چگونه جایگزین گاز در تولید برق شدند؟
  تجدیدپذیر‌ها جایگزین گاز می‌شوند
  دولت برای احداث ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی برنامه دارد
  مجوز صادرات برق نیروگاه‌های خورشیدی جدیدالاحداث صادر شد
  فروش خودروهای الکتریکی در سال ۲۰۲۴ به شدت افزایش می‌یابد
  ۳۰ درصد خطوط لوله انتقال گاز قدیمی هستند
  سهم ۸۱ درصدی انرژی‌های خورشیدی از تولید برق جدید آمریکا
  محققان سوئدی باتری ارزان برای کشورهای کم درآمد تولید کردند
  صرفه‌جویی ۲ میلیارد مترمکعب سوخت با افزایش راندمان نیروگاه‌ها
  تهران تنها کلان شهر جهان است که حدود ۷۰درصد حمل و نقل درون شهری توسط خودروهای شخصی انجام می‌گردد
  ویدیو / جنگ بزرگ هسته‌ای نزدیک است؟
  صرفه‌جویی ۲ میلیارد مترمکعب سوخت با افزایش راندمان
  منافع ملی قربانی کلاس های کم بازده تولید برق شده است
  راندمان ۱۷۸ توربین گازی کشور می‌تواند ارتقا یابد
  نیروگاه های با راندمان پایین را از شبکه خارج می کنیم
  آمادگی پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس برای تولید آمونیاک سبز
  سوختن سالانه ۵ میلیارد دلار در آتش کم تدبیری مجلس و شهرداری
  خروج نیروگاه‌های با راندمان پایین از چرخه تولید برق کشو
  اقدام تحسین برانگیز و قابل ستایش وزارت نفت در قطع گاز نیروگاه های راندمان پائین
  ببینید: چرا کریدور‌ها مهم است؟ / چرا نباید حذف شویم؟
  معاون وزیر نفت: بدهی بابک زنجانی به شرکت ملی نفت تسویه شد / معادل بدهی او کالا دریافت شده
  صدور مجوز ۲۹ پروژه در عراق برای کاهش وابستگی به گاز ایران
  فقط ۸ سال تا تغییر چهره انرژی جهان باقی مانده است
  تلف شدن ۶۶ درصد سوخت کشور با راندمان ۳۴ درصدی نیروگاه‌ها
  راندمان 58درصدی نیروگاه های سیکل ترکیبی فولاد مبارکه
  نیروگاه‌های سیکل ترکیبی راندمان ۳ برابری دارد
  گلخانه‌ها سهم زیادی در هدر رفت انرژی دارند
  ضرورتها و مزیتهای احداث خط آهن ورزقان ارمنستان تا بندر پوتی گرجستان
  پاداش شرکت ملی گاز برای مشترکان کم مصرف
  توسعه همکاری‌های پکن-پاریس در حوزه انرژی: جایگاه بازار ایران در این میان چیست؟
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© پیام نفت (استفاده از مطالب پیام نفت با ذکر منبع، منعی ندارد)
payamenaft@gmail.com
طراحی و اجرا: خبرافزار