درباره ما   |  پیوندها   |  RSS  
  صفحه اول    نفت    گاز     پتروشیمی     پالایش و پخش    بورس و بازار سرمایه     بین الملل     اقتصاد انرژی   چهارشنبه، 30 خرداد 1403 - 00:37   
 
 
   اخبار رسانه ها  
  رئیس ستاد پزشکیان: آیا قانون اجازه داده دختر مردم را در خیابان با خشونت سوار یک ون کنند و بروند؟ فیلم
  از اختیارات و قدرت مجالس تحت اختیار اصولگرایان چه می دانید؟/فیلم
  می دانستید مجلس یازدهم تحت مدیریت دکتر قالیباف چقدر اختیارات داشت؟/فیلم
  عملکرد ضعیف مجلس یازدهم تحت مدیریت آقای قالیباف در حوزه اقتصاد چه کارنامه‌ای دارد؟
  جلیلی،متهم چینش از راه دور کابینه رئیسی
  عملکرد ضعیف مجلس یازدهم تحت ریاست دکترقالیباف
  امپراطوری سعید جلیلی بر دولت رئیسی؟
  جدال شیخ با سعید جلیلی / چرا شانس پورمحمدی کم نیست؟
  مناظره نمایندگان پزشکیان، جلیلی و قالیباف در دانشگاه علوم و تحقیقات +فیلم
  پزشکیان: اصلاحات بر اساس عدالت معنی می‌دهد
  پیروزی جلیلی در انتخابات یعنی انزوا و تحریم بیشتر / سیاست های این فرد، توهم و خیال است / بهترین هدیه به تندروهای عرب و نتانیاهو، سر کار آمدن یک دولت رادیکال در ایران است / اظهارات جلیلی در حوزه سیاست خارجی پیام بدی به جهان می فرستد، حتی به دولت های منطقه ای
  واکنش روحانی به سخنان نامزدهای انتخابات علیه برجام: شما چه به دست آوردید جز قطعنامه‌های تحریم
  عباس عبدی: تفاوت میان روسای جمهور اتفاقاً در ایران بسیار زیاد است/ مخالفت عناصر قدرت با رییس جمهوری چون پزشکیان بسیار کم‌اثر و کم‌رمق‌تر از گذشته خواهد بود
  ظریفیان، فعال سیاسی اصلاح‌طلب: کنار رفتن جلیلی، آرای او را به سبد قالیباف نمی‌ریزد
  پزشکیان: از اینکه به زنان و دختران ایرانی در خیابان بی احترامی کنند به پیر و پیغمبر شرمنده هستم/فیلم
  جلیلی: چرا باید نفت بفروشیم؟ باید به جایی برسیم که نه تنها نفت نفروشیم بلکه این را به فرآورده تبدیل کنیم و بفروشیم
  روزنامه اطلاعات می گوید «مسئولان نظام قبول کرده‌اند خالص‌سازی غلط بود»
  رمضان‌زاده: سیاست برای حل منازعه بدون خشونت و پرخاشگری است؛ پزشکیان در این زمینه موفق بود
  ببینید / روایت مرحوم داود هرمیداس باوند، دیپلمات متعهد به ایران از ماجرای جدایی بحرین
  تماشا کنید: لشکر مخالفان شهید باکری در ستاد سعید جلیلی!
  چرا از پزشکیان حمایت می‌کنم
  ویدئو قدرت و اختیارات رییس جمهور از منظر مقام معظم رهبری
  ویدئو: آیا اختیارات رهبری و ریاست جمهوری تداخل دارد؟/ پاسخ دکتر پزشکیان
  نطق اول | پزشکیان ۷ تیر ماه ۱۳۸۸/ فیلم
  پاسخ صریح دکتر پزشکیان به تهمت های مدعیان اصول و اخلاق!
  هشدارهای جدی مسعود پزشکیان دست از این راه های غلط بکشیم/فیلم
  نطق میان دستور دکتر پزشکیان: صدای مردم را بشنوید/فیلم
  چرا پزشکیان به صندلیِ ریاست‌جمهوری خیلی نزدیک است؟ در چه شرایطی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود؟ و در چه صورت، در همان دور اول «پزشکیان» کار را تمام می‌کند؟
  تنش در سخنرانی مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس در دانشگاه تبریز/فیلم
  صحبت های جنجالی مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز درباره درگذشت مهسا امینی/فیلم
ادامه اخبار رسانه ها
 
 

انتخابات ریاست جمهوری

- اندازه متن: + -  کد خبر: 51111صفحه نخست » اخبار رسانه هادوشنبه، 8 خرداد 1402 - 20:37
سخنان یک مقام ارشد نظامی امریکا درمورد ایران که اسرائیل را حیرت زده کرد / توانایی تهران برای تولید کلاهک اتمی و نصب آن بر روی موشک ظرف چند ماه / «یا ژنرال میلی اشتباه می‌کند یا ما در این مدت خواب بودیم»
  
پیام نفت:
المانیتور از قول منابع اسرائیلی:
برخی در اسرائیل جدول زمانی تکان دهنده میلی را به عنوان یک شکست اطلاعاتی بالقوه در ابعاد پرل هاربر توصیف می‌کنند. نهاد اطلاعاتی اسرائیل همچنان مشغول تخمین مرحله دقیق تولید سلاح‌های هسته‌ای در ایران است. اسرائیل اکنون نگران است ایران "گروه تسلیحاتی" مختص خودش را ایجاد کند، به این معنی که فرآیند انفجار ویژه‌ای برای دستیابی به انفجار هسته‌ای طراحی کند. به نظر می‌رسد اظهارات هالوی در این هفته درباره "تحولات منفی" نشان می‌دهد که اسرائیل اطلاعات خود را با داده‌های آمریکایی بررسی کرده است.
 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بن کسپیت در رسانه آمریکایی المانیتور نوشت: روئسای امنیتی اسرائیل اخیراً نه تنها در مورد اقدامات ایران برای غنی‌سازی اورانیوم، بلکه در مورد توانایی‌های رو به رشد تهران برای حمله هسته‌ای نظامی نیز نگران شده‌اند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: در بحبوحه گمانه زنی‌ها در مورد تلاش ایالات متحده برای ایجاد صلح تاریخی بین اسرائیل و عربستان سعودی، فرمانده ارشد اسرائیل هشداری منفی داد. ژنرال هرتزل هالوی در سخنرانی در کنفرانس سالانه هرتزلیا در تاریخ ۲۳ مه نسبت به تحولات منفی که می‌تواند منجر به اقدام اسرائیل علیه ایران شود، هشدار داد.

هالوی گفت: ایران بیش از هر زمان دیگری در غنی سازی اورانیوم پیشرفت کرده است. ما همچنین از نزدیک در حال بررسی سایر جنبه‌های حرکت [ایران]به سمت توانمندی هسته‌ای هستیم. بدون پرداختن به جزئیات، تحولات منفی احتمالی در افق وجود دارد که می‌تواند باعث اقدام شود.»

هالوی اهل اغراق نیست. اشاره غیرمعمول او به «اقدام» و «تحولات منفی» باعث افت بازار سهام و نرخ ارز اسرائیل شد. آخرین اخبار درباره تهدید ایران دو ماه پیش، در ۲۳ مارس و زمانی منتشر شد که ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کنگره گفت که ایران می‌تواند مواد شکافت‌پذیر کافی برای چهار یا پنج بمب هسته‌ای را در «کمتر از دو هفته» بسازد؛ ارزیابی‌ای که دستگاه اطلاعاتی اسرائیل به خوبی نسبت به آن آگاه است.

آنچه که تشکیلات دفاعی اسرائیل را حیرت زده کرد، ادعای میلی بود که ایران به محض تولید اورانیوم با درجه نظامی کافی توسط ایران، می‌تواند ظرف «چند ماه دیگر» یک سلاح هسته‌ای بسازد.

این جدول زمانی به شدت متفاوت از ارزیابی اسرائیل است که ایران هنوز از فناوری تولید کلاهک و نصب آن بر روی موشکی با برد صد‌ها یا هزاران کیلومتر فاصله دارد. در واقع، کارشناسان اسرائیلی و آمریکایی تا همین اواخر از این موضوع صحبت می‌کردند که ایران دو سال با چنین توانایی ای فاصله دارد. برخی در اسرائیل جدول زمانی تکان دهنده میلی را به عنوان یک شکست اطلاعاتی بالقوه در ابعاد پرل هاربر توصیف می‌کنند.

یک منبع ارشد سابق اطلاعاتی اسرائیل که نخواست نامش فاش شود به المانیتور گفت: "یا ژنرال میلی اشتباه می‌کند و آمریکایی‌ها در ارزیابی خود کوتاهی می‌کنند یا ما در حین رصد خواب بودیم. "

بلافاصله پس از شهادت مایلی در کنگره، تماس تلفنی با همتای اسرائیلی او هالوی برقرار شد. نهادهای اطلاعاتی ایالات متحده و اسرائیل اطلاعات سطح بالایی رد و بدل می کنند و اسرائیلی‌ها به دنبال مبنای گفته‌های میلی بودند.

نهاد اطلاعاتی اسرائیل همچنان مشغول تخمین مرحله دقیق تولید سلاح‌های هسته‌ای در ایران است. اسرائیل اکنون نگران است ایران "گروه تسلیحاتی" مختص خودش را ایجاد کند، به این معنی که فرآیند انفجار ویژه‌ای برای دستیابی به انفجار هسته‌ای طراحی کند. به نظر می‌رسد اظهارات هالوی در این هفته درباره "تحولات منفی" نشان می‌دهد که اسرائیل اطلاعات خود را با داده‌های آمریکایی بررسی کرده است.

یک منبع سابق اطلاعاتی غربی که نخواست نامش فاش شود به المانیتور گفت: «این‌ها شاید کلاهک‌های هسته‌ای استاندارد در سطح نظامی نباشند. ممکن است ایرانی‌ها راهی برای مونتاژ متفاوت بمب داشته باشند، اما آنچه مسلم است این است که آن‌ها دور از همه دنیا، پیشرفت واقعی در موضوع توانایی تسلیحات هسته‌ای داشته‌اند.»

بر اساس یک ارزیابی، گروه‌های مختلفی از متخصصان ایرانی وظیفه رسیدگی همزمان به چالش‌های مختلف فناوری تسلیحاتی اتمی را در یک فرآیند موازی و نه ترتیب سریالی بر عهده دارند. کارشناسان اطلاعاتی همیشه می‌دانستند که ردیابی تسلیحات سخت‌تر از فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم است که نشانه‌های قابل توجهی دارد. به هر طریقی، اسرائیل نیز در حال درک این موضوع است که ایران در فاصله نزدیکی از تبدیل شدن به یک کشور آستانه هسته‌ای قرار دارد.

یک روز قبل از سخنان هالوی، سرلشکر آهارون حلیوا، رئیس اطلاعات نظامی اسرائیل، سخنرانی خود در این کنفرانس را به شریک اصلی ایران در خاورمیانه، دبیر کل حزب‌الله حسن نصرالله، اختصاص داد. حتی در حالی که به نظر می‌رسد ایران در حال پیشرفت به سمت تحقق اهداف هسته‌ای خود است، اسرائیل دریافته که قدرت بازدارندگی خود در برابر حزب الله دچار فرسایش شده است. حلیوا با اشاره به اینکه اسرائیل از نقش نصرالله در اعزام مهاجمی از لبنان برای انفجار یک بمب بزرگ در ۱۳ مارس، اطلاع دارد، افزود که اسرائیل می‌داند که نصرالله در حال حاضر چه برنامه‌ای دارد.

یک منبع دیپلماتیک ارشد اسرائیلی که نخواست نامش فاش شود به المانیتور گفت: «نصرالله دیگر هراسی ندارد. اینطور نیست که او بخواهد با اسرائیل وارد جنگ شود - او می‌داند که چنین جنگی برای لبنان چه معنایی خواهد داشت -، اما دیگر به اندازه جنگ دوم لبنان، محتاط نیست.»

این منبع  با اشاره به تظاهرات گسترده دموکراسی خواهانه در اسرائیل علیه تلاش‌های دولت برای تضعیف قوه قضاییه، گفت: نصرالله مایل است در مورد حملات ریسک کند. او مانند همه بازیگران دیگر، بوی ضعف اسرائیل را حس می‌کند.

ارزیابی از پیشرفت‌های برنامه هسته‌ای ایران با تصاویر ماهواره‌ای جدید منتشر شده در رسانه‌ها، تقویت شد. این تصاویر نشان می‌دهد ایران در حال تکمیل ساخت تاسیسات جدید در ۸۰ متر زیر زمین است.

یک منبع اطلاعاتی اسرائیل که نخواست نامش فاش شود به المانیتور گفت: «چنین عمقی آن‌ها را در برابر جدیدترین بمب‌های سنگرشکن آمریکا مصون می‌کند. اگر همه این داده‌ها را کنار هم بگذارید، یک زنگ خطر واقعی می‌شنویم».

سپهبد گادی آیزنکوت، رئیس سابق ستاد ارتش اسرائیل، که اکنون یکی از اعضای اپوزیسیون کنست است، این هفته با المانیتور درباره این موضوع گفتگو کرد. او گفت همه چیز‌هایی که اکنون افشا شده است به طور قطع ثابت می‌کند که تصمیمی که [نخست وزیر بنیامین] نتانیاهو، [سفیر وقت اسرائیل] ران درمر و [رئیس وقت موساد] یوسی کوهن برای خروج ایالات متحده از برجام گرفتند چقدر بد و فاجعه بار بوده است. توافق هسته‌ای با ایران توافق کاملی نبود و کاستی‌های زیادی داشت، اما برنامه هسته‌ای ایران را به عقب برد و آن را متوقف کرد. اکنون ما در جای کاملا متفاوتی هستیم.

اقدامات بعدی اسرائیل و آمریکا نامشخص است. اسرائیل پیشنهاد اخیر آمریکا مبنی بر مشارکت در برنامه ریزی نظامی مشترک در مورد ایران را رد کرده است، زیرا می‌ترسد تنها هدف آن، نظارت دقیق بر اقدامات اسرائیل باشد تا اطمینان حاصل شود که اقدامی انفرادی علیه ایران انجام نمی‌دهد.

یک مقام آمریکایی به اکسیوس گفت که برنامه ریزی مشترک به معنای مشارکت با اسرائیل در برنامه ریزی نظامی علیه ایران نیست.

وضعیت فعلی یادآور تدارک اسرائیل برای حمله نظامی به ایران در بیش از یک دهه پیش است که موجب نگرانی ایالات متحده شد، هرچند آن اقدام محقق نشد، اما انجام چنین حمله  ای در این روز‌ها برای اسرائیل بسیار سخت‌تر خواهد بود.

 

  این اشتباه محاسباتی گاز ایران را تلف کرد + فیلم
  سوختن سالانه ۵ میلیارد دلار در آتش کم تدبیری مجلس و شهرداری
  اقدام تحسین برانگیز و قابل ستایش وزارت نفت در قطع گاز نیروگاه های راندمان پائین
  فقط ۸ سال تا تغییر چهره انرژی جهان باقی مانده است
  ضرورت‌های احداث سریع خط آهن ورزقان
   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   بازخوانی خبرها و تحلیل ها  
  ۲۰۰ میلیون سال طول کشید تا زمین اکسیژن‌دار شود
  یک کارشناس: گاز ایران صادر نمی‌شود؛ مهاجرت می‌کند
  دکتر پزشکیان: کسی را تازه استخدام می کنند و رئیس متخصصانی می کنند که بیست سال در آن کار تخصص و تجربه دارند/ویدئو
  منافع ملی ایران در صادرات حداکثری نفت
  روش جایگزینی نیمی از گاز خانگی با برق بدون سرمایه گذاری
  روزی هزار میلیارد تومان سرمایه ایرانیان به جیب چینی ها می رود
  به دلایل زیر بلعکس سخنان اقای جلیلی باید با تمام توان نفت صادر کنیم
  برنامه های پیشنهادی متخصصان ریلی حامی مسعود پزشکیان
  9 منبع انرژی که جای نفت را می گیرند
  چین بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی تولید برق جهان را فعال کرد
  ۱۵ ماه فرصت نهایی غرب برای یک توافق هسته ای جدید با ایران
  اشتباه رساندن همزمان برق و گاز به خانه های ایران /آلودگی و هزینه بیشتر برای مردم/ ایران تنها کشور با این سیستم!
  ضرورت‌های احداث سریع خط آهن ورزقان
  وعده تامین کسری برق از طریق نیروگاه های تجدیدپذیر عملی نشد
  کاهش هزینه‌های واردات با تعطیلی شنبه‌ها/ خطر حذف ایران از بازارهای جهانی جدی است
  مصرف برق شیب صعودی گرفت/ عبور اوج بار از مرز ۶۱ هزار مگاوات
  در زمستان باید نیمی ازمصرف گاز خانگی با برق جایگزین گردد.
  بهر طریق ممکن فیش انرژی باید جایگزین فیش گاز و برق شود
  تصمیم وزیر به قطع گاز پتروشیمی لردگان اشتباه بود
  حرکت انگلستان به سوی سامانه‌های ذخیره‌سازی انرژی باتری‌پایه بزرگ‌مقیاس
  چشم‌انداز مصر برای تولید هیدروژن سبز
  جایگزین کردن برق به جای گاز در منازل
  باتری ها چگونه جایگزین گاز در تولید برق شدند؟
  تجدیدپذیر‌ها جایگزین گاز می‌شوند
  دولت برای احداث ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی برنامه دارد
  مجوز صادرات برق نیروگاه‌های خورشیدی جدیدالاحداث صادر شد
  فروش خودروهای الکتریکی در سال ۲۰۲۴ به شدت افزایش می‌یابد
  ۳۰ درصد خطوط لوله انتقال گاز قدیمی هستند
  سهم ۸۱ درصدی انرژی‌های خورشیدی از تولید برق جدید آمریکا
  محققان سوئدی باتری ارزان برای کشورهای کم درآمد تولید کردند
  صرفه‌جویی ۲ میلیارد مترمکعب سوخت با افزایش راندمان نیروگاه‌ها
  تهران تنها کلان شهر جهان است که حدود ۷۰درصد حمل و نقل درون شهری توسط خودروهای شخصی انجام می‌گردد
  ویدیو / جنگ بزرگ هسته‌ای نزدیک است؟
  صرفه‌جویی ۲ میلیارد مترمکعب سوخت با افزایش راندمان
  منافع ملی قربانی کلاس های کم بازده تولید برق شده است
  راندمان ۱۷۸ توربین گازی کشور می‌تواند ارتقا یابد
  نیروگاه های با راندمان پایین را از شبکه خارج می کنیم
  آمادگی پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس برای تولید آمونیاک سبز
  سوختن سالانه ۵ میلیارد دلار در آتش کم تدبیری مجلس و شهرداری
  خروج نیروگاه‌های با راندمان پایین از چرخه تولید برق کشو
  اقدام تحسین برانگیز و قابل ستایش وزارت نفت در قطع گاز نیروگاه های راندمان پائین
  ببینید: چرا کریدور‌ها مهم است؟ / چرا نباید حذف شویم؟
  معاون وزیر نفت: بدهی بابک زنجانی به شرکت ملی نفت تسویه شد / معادل بدهی او کالا دریافت شده
  صدور مجوز ۲۹ پروژه در عراق برای کاهش وابستگی به گاز ایران
  فقط ۸ سال تا تغییر چهره انرژی جهان باقی مانده است
  تلف شدن ۶۶ درصد سوخت کشور با راندمان ۳۴ درصدی نیروگاه‌ها
  راندمان 58درصدی نیروگاه های سیکل ترکیبی فولاد مبارکه
  نیروگاه‌های سیکل ترکیبی راندمان ۳ برابری دارد
  گلخانه‌ها سهم زیادی در هدر رفت انرژی دارند
  ضرورتها و مزیتهای احداث خط آهن ورزقان ارمنستان تا بندر پوتی گرجستان
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© پیام نفت (استفاده از مطالب پیام نفت با ذکر منبع، منعی ندارد)
payamenaft@gmail.com
طراحی و اجرا: خبرافزار