درباره ما   |  پیوندها   |  RSS  
  صفحه اول    نفت    گاز     پتروشیمی     پالایش و پخش    بورس و بازار سرمایه     بین الملل     اقتصاد انرژی   پنجشنبه، 6 اردیبهشت 1403 - 11:40   
 
 
   اخبار رسانه ها  
  فیلم قدرت تخریب انفجار ۲۵ کیلوگرم آمونیوم نیترات
  دکتر برهانی: حجاب یک حکم شرعیِ فرعی است نه جزء اصول دین
  حجاب جزو اصول این است یا فروع دین؟
  یادداشت‌های علم، شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۴۸: شاه گفت بانک مرکزی می‌گوید در ۳ ماه اول سال، ۲۲ درصد رشد اقتصادی داشته ایم؛ گفتم این گزارش‌ها دروغ است
  تصاویر: دنیای زیر آب در جزیره کیش
  مجلس نمایندگان آمریکا لایحه ۶۰ میلیارد دلاری کمک نظامی به اوکراین را تصویب کرد
  تصاویر: مراسم هزار دف در روستای پالنگان
  فیلم لحظه هولناک انفجار ۸۰۰ تن آمونیوم نیترات
  رونمایی از اولین خودرو با موتور آمونیاکی در جهان
  آمونیاک مایع پتانسیل تبدیل شدن به LNG جدید را دارد.
  اسپانیا قطب انرژی سبز و پایدار اروپا می‌شود
  زمان معامله بزرگ فرارسیده / ماجرای مذاکرات مهم هاشمی و صدراعظم آلمان درمورد تنش‌ها بین ایران و آمریکا-اسرائیل
  تنش با ایران، اشتهای متحدان اونجلیست نتانیاهو برای آخرالزمان را تقویت کرد / می‌گویند حمله ایران ثابت کرد که «از نظر پیش بینی‌های انجیلی، ما در آستانه جنگ یاجوج و ماجوج قرار داریم»
  در سه ماه اول ۲۰۲۴، تقریبا تمام نفت ایران را چین خریداری کرده
  اتاق بازرگانی ایران: اگر استدلال برخی‌ها برای اصرار به تعطیلی پنج‌شنبه به جای شنبه، تعطیل بودن شنبه در دین یهود است که این دین از ادیان یکتاپرست است؛ ما تضادی با یهودیت نداریم و اگر تضادی هست با صهیونیسم است / ما که نمی‌توانیم دنیا را قانع کنیم خود را با تعطیلات ایران وفق دهند
  نظر مشاور اوباما درباره جنگ
  گرجستان؛ دروازه تجارت جهانی در دریای سیاه
  پیام امارات و عربستان به آمریکا: اگر می‌خواهید نقش ما در ائتلاف امنیتی منطقه‌ای علیه ایران افزایش یابد، ضمانت امنیتی بدهید، همانطور که به اسرائیل دادید
  آذری جهرمی: گسترش اسلام با زور و شمشیر نیز، سیره رسول گرامی اسلام و علی (ع) نبود
  صنعت کشور اولین قربانی تعطیلی پنجشنبه ها خواهد بود
  ناترازی گاز و بنزین ریشه در سیاست خارجی ایران دارد/روز به روز از کشورهای در حال توسعه هم عقب تر می مانیم
  آمریکا: در روزهای آینده، تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع می‌کنیم
  در پی وقوع سیل در جنوب استان سیستان و بلوچستان، خانه‌های مردم داخل آب رفته، راه‌های ارتباطی روستا‌ها هم کاملا قطع شده / زیرساخت‌های مدیریت بحران فراهم نیست / در حوزه زیرساخت‌ها، فقط نباید مسئولین بیایند و عکس بگیرند
  اروپا : غزه مثل سطح ماه شده ؛ هیچ چیزی برای زندگی نیست
  سازمان ملل: جنگ غزه بیش از ۱۹ هزار یتیم برجای گذاشته است
  تصمیم غیرمنتظره کرملین: روسیه تمام سربازان خود را از قره باغ خارج می‌کند
  به محضِ اینکه صهیونیست‌ها علیه خاک ایران خطایی کنند، پاسخ ما شروع خواهد شد / تاکتیک ما این‌ بار متفاوت خواهد بود / توانمندی‌هایی داریم که زمان رونمایی از آن‌ها فرا نرسیده، اما اگر اتفاقی برای کشور بیفتد حتما از آن استفاده می‌کنیم
  بایدن: اگر ایران حملاتش علیه اسرائیل را گسترش دهد، آمریکا نیز وارد این درگیری خواهد شد
  سیل جان سه نفر در هرمزگان را گرفت
  در ماجرای پاسخ به اسرائیل، طرف مقابل، ۱۵ هواپیمای ضد سیگنالی به پرواز درآورد؛ علاوه بر این، آواکس‌های عربستان را به پرواز درآوردند/تمام تصورات این بود که جنگ تا ۳ ماه طول می‌کشد/ساعت ۱۹:۳۰ اولین دسته پهپادی راهی شد تا سیستم‌های پدافندی را درگیر کند/تمام ۱۲ موشک هایپرسونیک ما به هدف اصابت کرد/پس از پایان عملیات، سفیر سوئیس برای اولین بار بجای وزارت خارجه، به سپاه احضار شد
ادامه اخبار رسانه ها
 
 

انتخابات ریاست جمهوری

- اندازه متن: + -  کد خبر: 50185صفحه نخست » اخبار رسانه هاشنبه، 5 آذر 1401 - 18:32
زیباترین زن میلیاردر دنیا کیست؟!
  
پیام نفت:

الیزابت هولمز، موسس ترانوس که زمانی به‌عنوان جوان‌ترین میلیاردر زن خودساخته دنیا شناخته می‌شد، تقریباً در یک چشم به‌هم زدن همه‌چیزش را باخت.

زیباترین زن میلیاردر دنیا کیست؟!
 

الیزابت هولمز متولد ۳ فوریه ۱۹۸۴است،  الیزابت هولمزیک تاجر آمریکایی و مؤسس ترانوس است.الیزابت هولمز متهم به کلاهبرداری است.الیزابت هولمز مؤسس و مدیر عامل شرکت ترانوس بود، شرکتی که در زمینه فناوری بهداشت و خدمات آزمایشگاهی پزشکی فعالیت می‌کرد که این شرکت به علت کلاهبرداری و تخلف از قوانین فدرال ورشکست شد. الیزابت هولمزافشای کلاه‌برداری این شرکت توسط وال‌استریت ژورنال صورت پذیرفت. الیزابت هولمز  «جوانترین میلیاردر زن خودساخته» در فهرست فوربز ۴۰۰ بود،الیزابت هولمز جایگاه شماره ۱۱۱ را به خود اختصاص داده‌ و ارزش خالص دارایی او به حدود ۴٫۵ میلیارد دلار رسید

«الیزابت هولمز»، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت پزشکی ترانوس، کارآفرین موفقی بود که حتی به‌عنوان جوان‌ترین زن میلیاردر خودساخته دنیا هم شناخته شد. اما خیلی زود در سراشیبی سقوط قرار گرفت و با نابودکردن هر آن‌چه ساخته بود، حالا باید بیش از ۱۱ سال زندان را تحمل کند.

  •  

الیزابت هولمز در سال ۲۰۱۴ وقتی ۳۰ ساله بود، به‌عنوان یکی از برجسته‌ترین چهره‌های دنیا شناخته می‌شد. او از دانشگاه استنفورد بیرون آمد و شرکتی به نام «ترانوس» را ساخت که به‌خاطر نوآوری‌های انقلابی در زمینه تشخیص بیماری‌ها، ارزش آن خیلی زود به ۹ میلیارد دلار رسید.

هولمز ژانویه ۲۰۲۲ توسط هیئت‌منصفه‌ای در کالیفرنیا به اتهام چهار فقره کلاهبرداری محکوم شد. البته اتهامات دیگری هم علیه او مطرح بود که بنیان‌گذار ترانوس از آن‌ها تبرئه شد، اما حالا رأی دادگاه نهایی شده و هولمز باید ۱۱ سال و سه ماه حبس را پشت سر بگذارند. در ادامه مطلب نگاهی به داستان موفقیت و سقوط کسی می‌اندازیم که مجله فوربز در سال ۲۰۱۵ او را به‌عنوان جوان‌ترین زن میلیاردر خودساخته جهان معرفی کرده بود.

ظهور

 

اطرافیان الیزابت هولمز می‌گویند وقتی او 9 ساله بود، به همه آشنایانش گفته بود که وقتی بزرگ شد، می‌خواهد میلیاردر شود. نزدیکان هولمز می‌گویند او این حرف را کاملاً جدی و با عزمی راسخ می‌زد. او در طول دوران دبیرستان اخلاق حرفه‌ای خود را شکل داد و شب‌ها تا دیروقت مطالعه می‌کرد.

زیباترین زن میلیاردر دنیا کیست؟! .

الیزابت هولمز خیلی زود اولین کسب‌وکار خود را راه انداخت و کامپایلرهای زبان برنامه‌نویسی سی‌پلاس‌پلاس می‌فروخت. ولی با الهام از پدربزرگ پدربزرگش که جراح بود، تصمیم گرفت به رشته پزشکی برود، البته خیلی زود متوجه شد که از سوزن می‌ترسد. بعدها گفته بود که همین مسئله الهام‌بخش او در تأسیس ترانوس شده بود.

 

هولمز بالاخره تحصیلات خود را در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه استنفورد آغاز کرد. او پس از پایان سال نخست دانشگاه برای کارآموزی به مؤسسه ژنوم سنگاپور رفت. یکی از دلایلی که باعث شد الیزابت بتواند این کار را به‌دست بیاورد، این بود که می‌توانست به چینی ماندارین حرف بزند.

او در سال دوم دانشگاه به نزد یکی از استادهای دانشگاه به نام «چنینگ رابرتسون» رفت و پیشنهاد تأسیس یک شرکت را داد. او در‌نهایت با تشویق استاد خود شرکت Real-Time Cures را بنا نهاد که نام آن بعداً به ترانوس تغییر کرد. او خیلی زود پتنت یک دستگاه پزشکی برای بررسی آنالیت و تحویل دارو را ثبت کرد که دستگاهی پوشیدنی برای تجویز دارو، ارزیابی خون بیمار و تنظیم دوز دارو بر‌اساس نیاز بود.

الیزابت هولمز در ترم بعدی دانشگاه از استنفورد انصراف داد و در زیرزمین خانه دانشگاهی خود تمرکزش را روی ترانوس گذاشت. مدل تجاری کسب‌وکار او حول محور ارائه راهکاری به‌منظور آزمایش‌های پزشکی با یک فناوری انحصاری بود که می‌توانست از طریق زدن یک سوزن کوچک به انگشت و دریافت مقدار کمی خون اطلاعات مورد نیاز خود را بگیرد. هولمز مدعی بود که این آزمایش‌ها می‌توانند بیماری‌هایی مثل سرطان و کلسترول بالا را تشخیص دهند.

زیباترین زن میلیاردر دنیا کیست؟!

صعود ترانوس

 

کارآفرین جوان آمریکایی شروع به جذب سرمایه از چهره‌های مشهوری مثل «لری الیسون»، بنیان‌گذار اوراکل کرد. ترانوس توانست بیش از 700 میلیون دلار سرمایه به دست بیاورد. او به سرمایه‌گذاران گفته بود در صورتی پول آنها را قبول می‌کند که مجبور نباشد فناوری ترانوس را تشریح کند. به‌علاوه، او می‌خواست حرف آخر را خودش در این شرکت بزند.

وسواس محرمانگی به تمام بخش‌های ترانوس سرایت پیدا کند. او خیلی زود سه نفر از کارمندان شرکت را به اتهام استفاده نادرست از اسرار تجاری ترانوس به دادگاه کشاند. او که این رویکرد مدیریتی را با الهام از «استیو جابز» در پیش گرفته بود، شروع به پوشیدن لباس‌های یقه‌اسکی مشکی کرد.

در سال 2008، هیئت‌مدیره ترانوس تصمیم گرفت الیزابت هولمز را از مدیرعاملی برکنار و شخص باتجربه‌تری را جایگزین او کند. ولی هولمز در یک جلسه دو‌ساعته آن‌ها را قانع کرد که اجازه دهند خودش همچنان کنترل شرکت را برعهده داشته باشد.

با تداوم جذب میلیون‌ها دلار سرمایه دیگر برای ترانوس، هولمز در معرض توجه رسانه‌ها قرار گرفت و کم‌کم شناخته شد. او روی جلد مجله فورچون و فوربز قرار گرفت، سخنرانی‌های تدتاک انجام می‌داد و حتی با «بیل کلینتون» و «جک ما» هم‌کلام شد.

زیباترین زن میلیاردر دنیا کیست؟!

ترانوس خیلی زود شروع به عقد قراردادهای بیرونی کرد. Captial Blue Cross و Cleveland Clinic از این شرکت خواستند تا تست‌های خود را به بیماران آن‌ها ارائه کند و Walgreens هم طی قراردادی اعلام کرد که می‌خواهد در فروشگاه‌های خود مرکز تست ترانوس داشته باشد. این کمپانی همچنین در خفا قراردادی به ارزش 350 میلیون دلار را با Safeway امضا کرد.

 

الیزابت هولمز در یک مقطع زمانی به‌عنوان جوان‌ترین زن میلیاردر خودساخته در جهان معرفی شد که ثروت شخصی او حدود 4.5 میلیارد دلار برآورد می‌شد. ولی او همچنان وسواس زیادی درباره امنیت داشت. الیزابت در ترانوس از تمامی بازدیدکنندگان می‌خواست که قرارداد عدم افشا امضا کنند و در حین حضور در شرکت حتماً باید یک مأمور حراست همراه آن‌ها می‌بود. او همچنین برای خودش بادیگارد استخدام و شیشه‌های دفترش را ضدگلوله کرد.

سقوط

در همین حوالی زمانی، سؤالات درباره فناوری ترانوس بیشتر و بیشتر شدند. «ایان گیبنز»، دانشمند ارشد ترانوس و یکی از اولین کارمندان این شرکت، به هولمز گفت که دستگاه تست هنوز برای عرضه عمومی آماده نیست و دقت کافی ندارد. سایر دانشمندان خارج از شرکت هم نگرانی‌هایی را درباره ترانوس مطرح کردند.

زیباترین زن میلیاردر دنیا کیست؟!

سازمان غذا و داروی آمریکا در ماه اوت 2015 تحقیقات درباره ترانوس را آغاز کرد و رگولاتورهای دولتی هم بی‌دقتی‌های بزرگی را در تست‌های در حال انجام این شرکت روی بیماران پیدا کردند. روزنامه وال استریت ژورنال در ماه اکتبر همان سال نتیجه بررسی‌های خود از مشکلات فناوری ترانوس را منتشر کرد و آغازگر مسیر سقوط این شرکت شد.

خبرنگار این روزنامه، «جانی کریرو» فهمیده بود که دستگاه آزمایش خون ترانوس موسوم به «ادیسون» نمی‌تواند نتایج دقیقی به دست آورد. به‌همین‌خاطر، این شرکت جواب نمونه‌های آزمایش را از طریق همان سازوکارهای سنتی به دست می‌آورد. الیزابت هولمز به فاصله کوتاهی در شبکه CNBC حاضر شد تا از خود و شرکتش دفاع کند. او مدعی شد که چون به‌دنبال تغییر دنیا بوده، به ترانوس حمله کرده‌اند.

 

در سال 2016 علاوه بر FDA، مرکز خدمات درمانی آمریکا و کمیسیون بورس و اوراق بهادار هم تحقیقات درباره این شرکت را شروع کردند. در ماه ژوئیه همان سال، هولمز به‌مدت دو سال از فعالیت در صنعت آزمایش‌های پزشکی محروم شد. در ماه اکتبر، ترانوس عملیات‌های آزمایشگاه و مراکز بهداشت خود را متوقف کرد.

آغاز پیگردهای قضایی

زیباترین زن میلیاردر دنیا کیست؟!

در ماه مارس 2018، ترانوس، هولمز و همسرش «سانی بالوانی» که مدیر ارشد عملیات و فرد شماره دو این شرکت بود، از سوی کمیسیون بورس و اوراق بهادار به کلاهبرداری گسترده متهم شدند. هولمز پذیرفت که کنترل امور مالی و تصمیم‌گیری در شرکت را واگذار کند، 500 هزار دلار جریمه بپردازد و 18.9 میلیون سهم خود در ترانوس را پس دهد.

با این وجود، او همچنان مدیرعامل ترانوس باقی ماند، چرا که این شرکت خصوصی بود. هولمز در نامه‌ای از سرمایه‌گذاران درخواست پول بیشتر کرد تا ترانوس را نجات بدهد. در ماه ژوئن 2018، اعلام شد که هولمز سمت مدیرعاملی را ترک می‌کند.

وزارت دادگستری آمریکا در همان روز اعلام کرد که هیئت‌منصفه فدرال الیزابت هولمز و سانی بالوانی را به 9 فقره کلاهبرداری غیر‌مستقیم و دو فقره توطئه‌چینی برای اقدام به کلاهبرداری متهم کرده است. ترانوس در ماه سپتامبر همان سال در ایمیلی به سهام‌داران خود خبر داد که در حال تعطیل‌شدن است.

 

طبق گزارش‌ها، الیزابت هولمز در اوایل سال 2019 با «ویلیام بیلی ایوانز» نامزد کرد و آنها چند ماه بعد در یک مراسم خصوصی باهم ازدواج کردند. به‌دنبال این اتفاق، پرونده او و بالوانی از یکدیگر جدا شد.

هولمز در کنار پرونده‌های کیفری، با شکایت‌های مدنی هم روبه‌رو بود. برای مثال، یکی از بیماران سابق ترانوس بابت بی‌دقتی در آزمایش‌های خون این شرکت از او شکایت کرده بود. با این حال، در ماه فوریه 2020، یک قاضی در حکمی برخی از اتهامات علیه این کارآفرین آمریکایی را رد کرد چون مدعی بود که بیماران از بابت اقدامات او دچار زیان مالی نشده‌اند.

همه‌گیری ویروس کرونا و محدودیت‌های برگزاری جلسات حضوری باعث شد روند بررسی پرونده و دادگاه هولمز ابتدا به اکتبر 2020 و بعد به مارس 2021 موکول شود. او در‌نهایت یک‌بار دیگر درخواست کرد که به‌خاطر بارداری، دادگاهش تا 31 اوت به‌تعویق بیفتد.

زیباترین زن میلیاردر دنیا کیست؟!

دادستانی در دادگاه الیزابت هولمز مدعی شد که او به همه درباره شرکت خود دروغ گفته است. ولی پاسخ تیم وکلای هولمز این بود که شکست‌خوردن جرم نیست، چرا که او تمام تلاش خود را کرده بود و نباید به‌خاطر موفق‌نشدن مجرم شناخته شود.

طرف شاکی در این دادگاه پیشنهاد شهادت حدود 200 نفر، از جمله «روپرت مرداک»، «هنری کسینجر» و «جیمز متیس» را داده بود، اما در‌نهایت فقط 30 نفر شهادت دادند. این جلسات 11 هفته طول کشید و افرادی از جمله کارمندان، سرمایه‌گذاران و بیماران و پزشکان سابق ترانوس در جایگاه شهود حاضر شدند. سپس نوبت تیم مدافع رسید و آنها فقط سه نفر از جمله خود الیزابت را به برای شهادت فراخواندند.

 

پذیرش خطاها توسط الیزابت هولمز

او در دادگاه مدعی شد که بالوانی به‌لحاظ احساسی و جنسی از او سوءاستفاده کرده است. هولمز گفت همسر سابقش تمام برنامه‌های او را تنظیم می‌کرده و حتی روی برنامه غذایی‌اش کنترل داشته است. او همچنین اذعان کرد که لوگوی چند شرکت دارویی را بدون اجازه به گزارش‌های ترانوس اضافه کرده بود. همین مسئله باعث شده بود که برخی از سرمایه‌گذاران تصور کنند فناوری‌های ترانوس مورد تأیید این شرکت‌هاست.

زیباترین زن میلیاردر دنیا کیست؟!

در‌نهایت پرونده هولمز برای تصمیم‌گیری به هیئت‌منصفه‌ای متشکل از هشت مرد و چهار زن سپرده شد. آنها بنیان‌گذار ترانوس را به‌خاطر یک فقره توطئه‌چینی برای کلاهبرداری از سرمایه‌گذاران و چهار فقره کلاهبرداری غیرمستقیم گناهکار شناختند. هولمز در چهار فقره اتهام دیگر گناهکار شناخته نشد و هیئت‌منصفه نتوانست درباره سه اتهام دیگر به توافق نظر برسد.

به فاصله کوتاهی، شبکه آمریکایی Hulu سریالی را براساس داستان هولمز و ترانوس ساخت که The Dropout نام داشت. سؤال اصلی این سریال این بود: «جوان‌ترین زن میلیاردر خودساخته در دنیا چگونه در یک چشم بر‌هم زدن همه‌چیز را از دست داد؟»

الیزابت هولمز از زمان اعلام نظر هیئت‌منصفه تلاش‌های زیادی انجام داد تا درخواست تجدیدنظر کرده و یا دادگاه دیگری برگزار کند؛ ولی در‌نهایت تلاش‌های او بی‌نتیجه ماند و در تاریخ 18 نوامبر امسال اعلام شد که هولمز باید 135 ماه معادل 11.25 سال را در زندان بگذراند.

 

او در واکنش به این حکم گفت: «من این‌جا مقابل شما ایستاده‌ام و مسئولیت ترانوس را می‌پذیرم. من عاشق ترانوس بودم […] خیلی خیلی متأسفم. هر آن‌چه داشتم را فدا کردم تا شرکتمان را بسازم و آن را نجات دهم.» الیزابت هولمز باید از تاریخ 27 آوریل 2023 (7 اردیبهشت 1402) به زندان برود.

منبع: رکنا

 

  فرآیند کاهش تولید پارس جنوبی آغاز شده و هر سال سرعت خواهد گرفت
  هیچ جای جهان مثل ایران نیست که تمامی خانه‌ها گازکشی شده باشند
  پایان قرن نفت و هزاران میلیارد دلار سرمایه ای که کم ارزش می شود
  طرح تبدیل دودکش نیروگاه به خوراک واحد پتروشیمی
  تحلیل مقایسه ای مصرف واقعی انرژی برق در ایران
   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   بازخوانی خبرها و تحلیل ها  
  ژاپنی‌ها سال ۲۰۲۵ با یک ماهواره، به زمین انرژی خورشیدی منتقل می‌کنند
  اولین هواپیمای دنیا با سوخت سبز آمونیاک سال 2023 به پرواز در می‌آید
  وزارت راه هر چه دارد بفروشد و صرف توسعه شبکه ریلی کند
  مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  ۱۰ کشور دارنده بزرگترین ذخایر نفت جهان
  آمریکا چقدر نفت تولید می‌کند؟
  پنج خسارت تهران از «طرح‌ترافیک»
  مقصران ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران شناسایی و مجازت شوند
  زاکانی:واردات خودروهای عمومی برقی از چین امسال نهایی می‌شود
  هزار قطار چینی در مسیر اروپا؛ سهم ایران از ترانزیت شرق به غرب متحول خواهد شد
  فرآیند کاهش تولید پارس جنوبی آغاز شده و هر سال سرعت خواهد گرفت
  اولین قطار هیدروژنی جهان در آلمان
  سریع ترین قطارهای جهان | جنون سرعت!
  قیمت نفت به بالای ۹۰ دلار رسید
  راه‌اندازی قطار سریع السیر چینی در این مناطق ایران
  مقایسه کولر آبی و گازی؛ کدام یک انتخاب بهتری است؟
  حسن روحانی: مدام می‌گویند فاز ۱۱ پارس جنوبی را بدون برجام و توتال راه انداختیم؛ ما با توتال قرارداد بستیم که تمام گاز فاز ۱۱ را تزریق می‌کند نه اینکه برداشت کنیم / ما و چین می‌خواستیم نحوه اجرای این تکنولوژی را از توتال یاد بگیریم
  گردشگران ۴۰ میلیارد دلار در عربستان هزینه کردند
  سیاهکلی، نماینده مجلس: خودرو‌های داخلی کم‌ترین استاندارد برای حفظ جان سرنشین در تصادفات را دارند/ همچنان نسخه شفابخش حوزه خودرویی کشور را اجرای قوانین ساماندهی و واردات خودرو می‌دانم
  انقلاب جدید در باتری خودروهای برقی
  توسعه شبکه مدرن ریلی؛ اولویت دولت در توسعه زیرساخت ها
  چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  گزارش اکونومیست از دو رویدادی که سیاست نفتی دنیا در ۵۰ سال گذشته را شکل داد؛ تحریم نفتی اعراب در ۱۹۷۳ و شوک انقلاب ایران / ۵۰ سال بعد عرضه و تقاضای نفت چگونه خواهد بود؟
  نفت در آستانه بی ارزش شدن
  نگرانی بزرگ شرکت های بزرگ نفت جهان/ آیا نفت در آینده واقعاً بی‌ارزش می شود
  نظم نوین انرژی با پایان «عصر نفت
  پایان زودتر از موعد عصر طلایی نفت نزدیک است
  درآمد صادرات نفت عراق در یک ماه؛ ۹.۵ میلیارد دلار
  درآمد ماهانه ۸.۵ میلیارد دلاری عراق از فروش نفت
  عراق جهت تثبت قیمت نفت، صادرات نفت خام خود را به ۳.۳ میلیون بشکه کاهش می‌دهد
  روسیه اجازه برداشت از میدان گاز سردار جنگل را به ایران نمی‌دهد
  روسیه مانع صادرات گاز ایران است؟
  طرح تبدیل دودکش نیروگاه به خوراک واحد پتروشیمی
  کویت از عمان برق می‌خرد
  فریدون مجلسی: با بازگشت ترامپ حتی نمی توانیم با تخفیف نفت بفروشیم
  افزایش واردات ال ان جی از روسیه به اتحادیه اروپا
  توهم ایران ال ان جی با روسیه
  ۷ سال بلاتکلیفی طرح ایران ال ان جی
  ساخت تنها پروژه LNG ایران ناگهان تعلیق شد
  اعلام آمادگی شرکت‌های اروپایی برای ورود به پروژه ایران LNG
  چرا ال‌ان‌جی در ایران پا نگرفت؟
  عدم تکمیل پروژه ایران LNG و ضرر سالیانه ۵ میلیارد دلاری
  آرامکو، غول نفتی عربستان، می‌گوید سود سالانه‌اش به ۱۲۱ میلیارد دلار کاهش یافته است
  وزیر نفت: آمدن ترامپ تاثیری در فروش نفت ندارد / تحریم ها تاثیری نداشته است!!?
  از سال ۱۴۰۴ هر سال 25میلیون متر مکعب در روز، کاهش تولید گاز ایران
  آشنایی با الکتروپمپ غوطه ور نفتی(ESP) و تجهیزات مربوطه
  ایران کشور اول دنیا در ساخت خطوط لوله نفت شد | ساخت ۱۹۰۰ کیلومتر خط لوله نفتی
  10 خط لوله گازی جهان/طول خطوط گازجهان 1.5میلیون کیلومتر است که 430هزار کیلومتر آن متعلق به ایران است
  سرمایه گذاری چین و هند در احداث خطوط گاز بین المللی/70هزارکیلومتر200میلیارد دلار
  برای تولید هرمتر مکعب گاز هیدروژن به ۴.۵ کیلو وات برق نیاز است.
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© پیام نفت (استفاده از مطالب پیام نفت با ذکر منبع، منعی ندارد)
payamenaft@gmail.com
طراحی و اجرا: خبرافزار