پیام نفت:
در این سرویس مسافرین میتوانند سفری ارزانتر را تجربه کنند به شرط آنکه یک یا دو همسفر دیگر در طول مسیر داشته باشند و سفرشان را به طور اشتراکی انجام دهند.
به گزارش پایگاه خبری عصر هشتم ، سرویس تپسی لاین از دی ماه ۹۶ معرفی شد و بیش از دو سال در کلانشهر تهران فعالیت کرد. طی این دو سال، سفرهای متعددی با تپسی لاین برای مسافرین این سامانه میسر شد و هزینه سفرها را برای مسافرین نزدیک به سی درصد کمتر کرد.
در آن زمان «میلاد منشی پور» مدیرعامل تپسی اعلام کرده بود که این سرویس میتواند به کاهش ترافیک شهری کمک ویژهای بکند: «سفر اشتراکی سرویسی است که به وضوح اعلام شده به کاهش ترافیک و آلودگی کمک میکند. از طرفی سرویسی است که ما ایرانیها به آن عادت داریم و این یک تغییر فرهنگی نیست.»
با شیوع ویروس کرونا در اسفند ۱۳۹۸، سرویس تپسی لاین بنا به دلایل متعددی از جمله رعایت پروتکلهای بهداشتی از کار افتاد و به حالت تعلیق در آمد. مدتی بعد و با کاهش شیوع ویروس کرونا، تپسی از همکاری با استارتاپ «به همراه» خبر داد.
در این سرویس مینیونهایی در نقاطی مشخص قرار داشتند که مسافرین میتوانستند در زمانهایی معین، با آنها سفری به مراتب ارزانتر تجربه کنند. این همکاری بعد از مدتی متوقف شده و «به همراه» به طور مستقل به فعالیت خود ادامه میدهد.
تپسی چندی پیش وارد بورس شد و نام خود را به عنوان اولین استارتاپ ایرانی که توانست وارد تابلوی دوم فرابورس شود، ثبت کرد. همزمان با اعلام این خبر بود که شرکت «اسنپ» نیز خبر از توسعه و عرضه سرویس سفر اشتراکی خود داد؛ خبری بدون اعلام جزییات دقیق اما کارساز برای اینکه تپسی هم بار دیگر به فکر عرضه این سفرهای خود باشد.
ضرورت های توسعه سرویس سفر اشتراکی تپسی:
1- ضرورت دارد در یک نظر سنجی نظرات و پیشنهادات اصلاحی رانندگان و متقاضیان مورد بررسی دقیق قرار گیرد
2- ضرورت دارد ایستگاه هایی در همه نقاط شهر تهران و کلان شهرها برای سوار و پیاده شدن لحاظ شود تا برخی نگرانی ها و بی میلی ها از بین بروند
3- ضرورت دارد با دولت مکاتبه و مذاکره شود تا طبق قانون متناسب با تاثیر این خدمت بر کاهش مصرف بنزین بخشی از صرفه جویی درآمد کلان حاصل از این صرفه جویی در اختیار رانندگان این نوع خدمات قرار گیرد و برای استفاده کنندگان از این نوع خدمت امتیاز مناسب و جذابی لحاظ گردد
{%TAG_SHOW_TYPE_34_TAG%} |