درباره ما   |  پیوندها   |  RSS  
  صفحه اول    نفت    گاز     پتروشیمی     پالایش و پخش    بورس و بازار سرمایه     بین الملل     اقتصاد انرژی   سه شنبه، 4 مهر 1402 - 00:41   
 
 
   اخبار رسانه ها  
  مزایا و روش اجرای کانال کشتیرانی ایرانرود و مسیر یابی آن روی نقشه
  ظرفیت منابع انرژی تجدیدپذیر ایران چقدر است؟
  آینده انرژی باد در ایران چه خواهد بود؟
  شومینه و بخاری و پکیج؛ قاتلان اکسیژن هوا
  ظرفیت ۴۰ هزار مگاواتی ایران در تولید انرژی برق از باد
  جلوگیری از مرگ خاموش مردم
  مصرف افسارگسیخته انرژی: بلای جان صادرات گاز
  مسیریابی و تحلیل اقتصادی احداث کانال دریای عمان به خزر(ایرانرود)
  حوزه باید در خدمت سیاست های کلی مرجعیت باشد
  گازرسانی ۲ روستا با هزینه ۱۳۵ میلیاردریال
  چرا مراجع تقلید نائبان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ...
  مقایسه فنی و اقتصادی انتقال برق و گاز در کشور
  مقایسه اجاق گازی و برقی
  استفاده از ظرفیت خط لوله گوره - جاسک برای تأمین خوراک پالایشگاه‌ها
  ایران دارای ظرفیت احداث ۶۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی است
  مراجع واقعاً نگران وضع مردم هستند
  محققان اروپایی بدنبال راهی امن برای ذخیره دی اکسید کربن
  روسیه برجام را تحت‌الشعاع جنگ اوکراین قرار داد
  دلیل شکست ضدحمله‌های اوکراین علیه روسیه مشخص شد
  مدعیان نیابت خاص امام زمان از دین خارج هستند
  سه کشور اروپایی علیه ایران بیانیه صادر کردند
  تضعیف جایگاه مرجعیت ریختن آب به آسیاب دشمنان است
  آیا دیدار امام زمان علیه السلام در عصر غیبت ممکن است؟
  شهر جادویی علاءالدین در دبی پیدا شد! + عکس
  دانشگاه تهران با چه هدفی تاسیس شد؟
  سازمان مجاهدین خلق چگونه محمدعلی رجایی را ترور کرد؟
  جنگ ایران و عراق چگونه آغاز شد؟
  چرا ایران به جای جنگنده سوخو، یاک تحویل گرفت؟
  نیروی هوایی ارتش چگونه در جنگ، ایران را نجات داد؟
  مرجعیت شیعه از آغاز تاکنون
ادامه اخبار رسانه ها
 

انتخابات ریاست جمهوری

  ویژه  

وقت عبور از بخاری‌های گازی وقت عبور از بخاری‌های گازی
بخاری‌های گازی عواقب سنگینی برای سلامت جامعه و محیط‌ زیست به دنبال دارند و به دلایلی که شرح داده می‌شود لازم است طی ۵سال انواع بخاری‌ها و هیترهای برقی جایگزین بخاری‌های گازی شوند.
شنبه، 1 مهر 1402 - 07:27

  امنیت انرژی در حوزه برق چگونه برقرار می شود؟ امنیت انرژی در حوزه برق چگونه برقرار می شود؟
هماهنگی جهت تبدیل بخاری ها و سیستم های گرمایشی به سیستم هرمتیک و مشابه آن و همچنین تبدیل کولرهای آبی به BLDC و سیستم سرمایشی با راندمان بالا
شنبه، 1 مهر 1402 - 07:15

پایان قرن نفت و هزاران میلیارد  دلار سرمایه ای که کم ارزش می شود پایان قرن نفت و هزاران میلیارد دلار سرمایه ای که کم ارزش می شود
ما می بایست از طریق اقدامات ذکر شده تولید نفت را به بیش از 7 میلیون بشکه در روز برسانیم. مشکل تحریم فروش نفت می بایست بهر طریق حل شود تا بتوانیم نفتمان را در شرایط قیمت های بالا بفروشیم وگرنه قطعا مجبور خواهیم شد نفت را با قیمت بسیار نازل و محدوده حدود20 دلار بر بشکه بفروشیم که عدم النفع آن برای ملت و نسل های آینده هزاران میلیارد دلار خواهد بود. ما نباید اجازه دهیم چنین ظلم دردناکی بر ملت ایران تحمل شود.
شنبه، 19 فروردین 1402 - 11:58

کنترل سریع ترافیک با زیرساخت تاکسی های آنلاین کنترل سریع ترافیک با زیرساخت تاکسی های آنلاین
شرکتهای تاکسی آنلاین می توانند از محل مشوق های قانونی که دولت به آنها ارائه خواهد نمود مشترکین خود را تشویق به استفاده از سرویس های حمل و نقل عمومی درون شهری خود نمایند. فرضا تاکسی اسنپ یا تپسی هایی که 4 مسافر را جابجا نمایند از محل منابع تشویقی دولت اقدام به تخفیف در نرخ کرایه خود نمایند تا ضمن جذب مشتری بیشتر منجر به کاهش بار ترافیکی شهر های بزرگ شوند. لازم است بهر طریق ممکن رانندگان تاکسی های آنلاین را متمایل به استفاده از شیوه جابجایی چند مسافره نمود و مشوق های لازم را در اختیار آنها قرارداد.
دوشنبه، 21 شهریور 1401 - 07:35

باگاز ارزشمند LPG چه کنیم باگاز ارزشمند LPG چه کنیم
چنانچه 10 میلیون تن گاز پروپان به محصول پروپبلن تبدیل شود ارزش افزوده ای که برای اقتصاد ملی به دنبال دارد حدود 4 میلیارد دلار است این ارزش افزوده صرفا در تولید محصول میانی پروپیلن است ارزش افزوده در محصول نهایی چندین برابر این میزان می باشد.
شنبه، 15 مرداد 1401 - 09:01

ریشه های مشترک جنگ سوریه و اوکراین و نظم نوین انرژی درجهان ریشه های مشترک جنگ سوریه و اوکراین و نظم نوین انرژی درجهان
این خط لوله زنگ خطر بزرگی برای روسیه بود روسیه تحت هیچ شرایطی اجازه احداث آن خط لوله و هر خط لوله رقیبی برای انتقال گاز به اروپا را نمی داد.در آینده نه چندان دور روند نزولی قیمت نفت آغاز خواهد شد و زمانی که قیمت نفت به حدود سی دلار برسد تولید نفت در میادین سیبری که حدود دو سوم نفت روسیه در آنجا تولید می شود غیر اقتصادی و متوقف خواهد شد.
یکشنبه، 8 خرداد 1401 - 06:25

معرفی تکنولوژی تلفیق واحدهایPDH و الفین با خوراک بوتان و پروپان معرفی تکنولوژی تلفیق واحدهایPDH و الفین با خوراک بوتان و پروپان
هزینه های مازادی که با ترکیب واحد الفین در واحد PDH ایجاد می گردد در مدت حدود دو سال با سود حاصل از محصولات ارزشمند اتیلن و پروپیلن حاصل از کوره های بخش الفین بازگشت خواهد شد.
یکشنبه، 12 دی 1400 - 06:47

ضرورت‌ و اهمیت آزاد سازی قیمت گاز ساختمان های دولتی ضرورت‌ و اهمیت آزاد سازی قیمت گاز ساختمان های دولتی
حدود یکصد هزار ساختمان در اختیار وزارتخانه ها، سازمان ها، نهادها و ارگان‌های در سراسر کشور وجود دارد. این ساختمان ها در ایام سرد سال روزانه حدود 20 میلیون متر مکعب گاز مصرف می کنند. در برخی از این ساختمان ها به شدت هدر روی و اسراف انرژی وجود دارد. دمای برخی از این ساختمان ها در روزهای سرد سال به 28 درجه سانتی گراد می رسد. متوسط دمای خانه ها در سردترین کشورهای جهان 18 درجه سانتیگراد است در حالیکه دمای محیط کار می بایست چند درجه کمتر از دمای خانه ها باشد.
شنبه، 29 آبان 1400 - 08:00

راهکارهای آزادسازی قیمت برق راهکارهای آزادسازی قیمت برق
واقعی شدن قیمت برق منجر به گرایش سریع مردم به استفاده از الگوهای موفق مدیریت مصرف برق در سایر نقاط جهان می گردداز جمله الگوهای مصرف موفق در سایر کشورها عبارتند از:١- در طول روز لامپ خانه ها خاموش است و از لامپ های کم مصرف استفاده میشود و صرفا به تعداد مورد نیاز لامپ روشن می کنند٢- وسایل برقی پر مصرف از جمله جارو برقی, چرخ گوشتی و فر برقی در روزهای تعطیل و یا ساعت های کم مصرف مورد استفاده قرار می گیرد.٤- دمای خانه ها در ماه های سرد سال حدود ١٨ درجه است
شنبه، 1 آبان 1400 - 08:31

جنبش 18 درجه در مدیریت مصرف گاز جنبش 18 درجه در مدیریت مصرف گاز
هر یک درجه کاهش درجه حرارت خانه ها منجربه حدود 20 میلیون مترمکعب کاهش مصرف گاز خواهد شد یعنی اگر دمای خانه ها را از 23 درجه به 18 درجه برسانیم حدود صد میلیون متر مکعب در روز کاهش مصرف گاز خواهیم داشت ارزش 100 میلیون متر مکعب در روز معادل 780 میلیون دلار در ماه می باشد.
یکشنبه، 25 مهر 1400 - 07:25

تاثیر انقلاب ایران و جنگ بر اقتصاد شوروی، آمریکا و اروپا تاثیر انقلاب ایران و جنگ بر اقتصاد شوروی، آمریکا و اروپا
شوروی و عربستان بیشترین منافع را از تداوم جنگ عراق با ایران کسب نمودند البته سایر کشورهای عمده صادر کننده نفت چون مصر، کویت و نروژ و نیجریه نیز منافع زیادی کسب کردند. در آن مقطع اتحاد جماهیر شوروی روزانه حدود 10 میلیون بشکه نفت تولید می نمود که افزایش 20 دلاری قیمت نفت منجر به افزایش درآمد این کشور به میزان حدود 60 میلیارد دلار در سال شدبیشترین درآمد نفتی تاریخ اتحاد جماهیر شوروی از طریق تداوم جنگ ایران و عراق حاصل گردید
یکشنبه، 4 مهر 1400 - 09:36

تقسیم کار مدیریت مصرف گاز در زمستان تقسیم کار مدیریت مصرف گاز در زمستان
در فصل زمستان سهم مصارف خانگی و تجاری گاز به حدود 70 درصد کل تولید گاز کشور می رسد. این افزایش خیره کننده مصرف گاز عواقب بسیار دردناکی برای اقتصاد ملی به دنبال دارد. با افزایش مصارف خانگی دولت اقدام به قطع گاز مورد نیاز واحد های صنعتی می نماید و بسیاری از واحد های عظیم پتروشیمی و فولاد و مس و غیره با کاهش یا توقف تولید مواجه می گردند. گاز تحویلی به نیروگاه ها کاهش می یابد و نیروگاه ها مجبور به مصرف گازوئیل و مازوت می شوند و اقتصاد ملی از این بابت با چند میلیارد دلار خسارت مواجه می گردد.
چهارشنبه، 31 شهریور 1400 - 09:16

کمبود برق و راهکارهای کوتاه مدت پیش روی آقای محرابیان (2) کمبود برق و راهکارهای کوتاه مدت پیش روی آقای محرابیان (2)
ارائه مشوق های مناسب به بخش خصوصی مشروط به راه اندازی نیروگاه های خورشیدی و بادی قبل از فصل تابستان 1401، در صورت تامین سریع منابع مالی و برنامه ریزی مناسب در تامین تجهیزات امکان احداث و راه اندازی نیروگاه خو شیدی طی مدت شش تا هشت ماه وجود دارد این از مزیت های مهم نیروگاه های خورشیدی است در کنار این مزیت نیروگاه های خورشیدی به دلیل پراکندگی در سراسر کشور و نزدیکی به محل های مصرف درصد اندکی از برق تولیدی در شبکه تلف می شود.
یکشنبه، 31 مرداد 1400 - 09:57

کمبود برق و راهکارهای کوتاه مدت پیش روی مهندس محرابیان کمبود برق و راهکارهای کوتاه مدت پیش روی مهندس محرابیان
وزارت نیرو در حال حاضر نیاز به مدیری با تجربه، قاطع و با قدرت و جسارت تصمیم گیری های مهم و برخوردار از انگیزه های والای ملی می باشد. انتظار است آقای مهندس محرابیان با تجربیات ارزشمند مدیریتی، جسارت و توان مدیریت بالا و انگیزه های ملی خود بتوانند تحولی بزرگ را در تولید برق کشور محقق نمایند.
یکشنبه، 24 مرداد 1400 - 10:30

منافع ملی ایران در صادرات حداکثری نفت منافع ملی ایران در صادرات حداکثری نفت
چنانچه ما بتوانیم صادرات خود را به 3 میلیون بشکه در روز برسانیم در طول 10 سال حدود 11 میلیارد بشکه و در طول 20 سال حدود 22 میلیارد بشکه نفت صادر خواهیم نمود که با لحاظ متوسط قیمت 50 دلار برای 20 سال ارزش نفت صادراتی 1100 میلیارد دلار خواهد شد. اما اگر بهر طریق ممکن مشکل تحریم را حل نکنیم و صادرات نفت ما در حدود 500 هزار بشکه در روز باشد در طول 10 سال 1.8 میلیارد بشکه و در طول 20 سال 3.6 میلیارد بشکه نفت صادر خواهیم نمود که با لحاظ متوسط 50 دلار برای هر بشکه ارزش نفت صادراتی حدود 182 میلیارد دلار خواهد شد به این ترتیب حدود 900 میلیارد دلار از ارزش نفت صادراتی کشور کاسته خواهد شد.
شنبه، 16 مرداد 1400 - 09:39

نقشه هوشمندانه واستراتژیک چین نقشه هوشمندانه واستراتژیک چین
کشور چین یکی از بزرگترین کشورهای مصرف کننده نفت جهان است و سالانه حدود 200 میلیارد دلار جهت خرید نفت و فرآورده های نفتی هزینه می کند. افزایش قیمت نفت همواره یکی از مهمترین عوامل فشارهای اقتصادی به این کشور بوده است. لذا کشور چین برنامه دارد طی ده سال آینده وابستگی خودبه نفت و فرآورده های نفتی را به حداقل برساند. با اجرایی شدن برنامه های بلند مدت و میان مدت چین، این کشور تا ده سال آینده بی نیاز از واردات نفت خواهد شد.
یکشنبه، 3 مرداد 1400 - 18:39

بابرقی شدن خودروهای جهان، با نفت چه کنیم بابرقی شدن خودروهای جهان، با نفت چه کنیم
با توجه به واقعیات فوق کشورهای جهان خصوصا کشورهای توسعه یافته در حال خروج از وابستگی به نفت می باشند، لذا به طور حتم قیمت نفت طی دو دهه آینده رو به کاهش خواهد گذاشت. نفت احتمالا طی یک دهه آینده در کانال ۵۰ تا ۷۰ دلار حرکت خواهد نمود(البته حتما در مقاطعی به طور موقت فراز و فرود خواهد داشت) و از دهه دوم نفت در کانال ۳۰ تا ۵۰ دلار حرکت خواهد نمود( با لحاظ فراز و فرودهای موقت ناشی از تحولات جهانی)
یکشنبه، 27 تیر 1400 - 08:17

شرحی بر یارانه 450 هزار تومانی شرحی بر یارانه 450 هزار تومانی
در کشورهای توسعه یافته و مدعیان بالاترین آزادی بیان و شفافیت، درآمد و دارایی همه مردم بصورت روشن و شفاف در اختیار سازمان های مربوطه از جمله سازمان امور مالیاتی آن کشورها می باشد و اگرکسی درآمد سرمایه خود را مخفی و کتمان نماید با جرایم سنگینی مواجه خواهد شد. وقتی شفافیت در کشورحاکم شود و نظام مالیاتی تمامی درآمد هاو هزینه ها را در اختیار داشته باشد و درآمد و هزینه همه مردم کشور توسط سیتم بانکی و مالیاتی ثبت گردد کاملا می توان افراد را متناسب با سطح درآمد ماهیانه و میزان سرمایه آنها شناسایی نمود و با این شفافیت که لازمه اداره صحیح و عادلانه هر کشوری می باشد می توان یارانه افراد متناسب با درآمد و سرمایه آنها تنظیم نمود
چهارشنبه، 26 خرداد 1400 - 10:49

چرا روی مزیت ویژه کشور در صادرات بنزین و گازوئیل سرمایه گذاری نکردیم چرا روی مزیت ویژه کشور در صادرات بنزین و گازوئیل سرمایه گذاری نکردیم
ایران مزیت های کم نظیری جهت احداث و بهره برداری از پالایشگاه و صادرات فرآورده های نفتی دارد اما با کمال تاسف و اندوه جایگاهی در بین صادرات کنندگان بزرگ فرآورده های پالیشگاهی ندارد. کشورهای های پاکستان و ترکیه دو همسایه ایران وارد کننده بزرگ گازوئیل و بنزین می باشند و ما می توانستم با ایجاد قطب پالایشگاهی در یکی از مرزهای مشترک کل نیاز این دو کشور را تامین نمائیم
شنبه، 17 آبان 1399 - 08:13

افول امپراتوری آمریکا و جایگزینی چین در سال 1399 افول امپراتوری آمریکا و جایگزینی چین در سال 1399
ویروس کرونا و کاهش شدید قیمت نفت و کاهش نفوذ دلار در مبالات جهانی و عوامل متعدد دیگر اقتصاد آمریکا را در سال 99 دچار رکود خواهد نمود و در برخی ایالت ها بحران های اقتصادی حاصل خواهد شد. سقوط قیمت نفت منجر به غیر اقتصادی شده تولید نفت شیل می شود.اما چین منافع سرشاری از این کاهش قیمت نفت کسب خواهند نمود و سالانه100 الی 130 میلیارد دلار از هزینه خرید نفت این کشور کاسته خواهد شد
چهارشنبه، 6 فروردین 1399 - 13:00

بازی سطحی بنام حقوق های نجومی بازی سطحی بنام حقوق های نجومی
چگونه است اگر صدا و سیما به مطرب ها، دلقک ها، مجریان یا کارگردانان برخی برنامه ها ساعتی 20 تا 30 میلیون تومان پرداخت می کند کسی دم از حقوق های نجومی نمی زند؟ مگر درآمد صدا و‌سیما را همین مدیران زحمتکش پتروشیمی ها، پالایشگاه، شرکتهای نفت و‌گاز و فولاد و مس و سایر بخش های مولد با پذیرش بار سنگین انواع ریسک ها و‌تعهدات و‌مسولیت های کوتاه مدت و دائمی تامین مالی نمی کنند ؟
شنبه، 8 تیر 1398 - 07:59

اگر دولت در ادعای خصوصی سازی جدی است راهکارهای زیر را اجرایی نماید اگر دولت در ادعای خصوصی سازی جدی است راهکارهای زیر را اجرایی نماید
راه اصلی و تجربه شده و کارآمد خصوصی سازی در ایران فروش گام به گام سهام شرکتهای دولتی از طریق فرآیند بورس است.اگر دولت واقعا در عزم خود جهت خصوصی سازی جدی است می بایست کلیه بسترهای قانونی، حمایتی و تشویقی را جهت نیل به این هدف بسیج نماید.
یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 06:03

ضرورت های خصوصی سازی؛ سرنوشت محتوم همه شرکتهای دولتی نابودی است ضرورت های خصوصی سازی؛ سرنوشت محتوم همه شرکتهای دولتی نابودی است
تنها راه نجات شرکتهای دولتی از سرنوشت محتوم نابودی و ورشکستگی، واگذاری سهام این شرکتها به بخش خصوصی و مردم است. سالهای طولانی است که همه دولتها با صدای بلند شعار خصوصی سازی سر می دهند اما بلعکس دولت هر سال بزرگ و بزرگتر شده است حال چنانچه دولت تدبیر و امید در شعار خصوص سازی خود صادق است می بایست شعار و مصاحبه را کنار بگذارد و بخشنامه ای لازم الاجرا با چارچوب ذیل را به همه صندوق ها و هلدینک های بزرگ اقتصادی ابلاغ نماید
سه شنبه، 24 اردیبهشت 1398 - 13:12

حیف صدها میلیون دلار از منابع ارزشمند در فاز 19 پارس جنوبی حیف صدها میلیون دلار از منابع ارزشمند در فاز 19 پارس جنوبی
یک نمونه از این حیف های تاسف بار سوزاندن یک میلیارد دلار در سال گاز های ارزشمند اتان و بوتان و پروپان فاز 19 در خط سراسری است این محصولات ارزشمند به عنوان سوخت در خط سراسری تزریق و در نیروگاه ها و سایر بخش ها به عنوان سوخت از آنها استفاده می شود در حالی که فقط 800 هزار تن گاز اتان آن نیاز شدید واحدهای الفینی کشور است که طی یکسال گذشته به دلیل کمبود اتان زیر ظرفیت تولید داشته اند
شنبه، 18 فروردین 1397 - 20:31

مقایسه اشتغال و سود باغ های جم با پتروشیمی های عسلویه مقایسه اشتغال و سود باغ های جم با پتروشیمی های عسلویه
تعداد اشتغال واحد پتروشیمی یاد شده 300 نفر سود سالانه آن حدود 40 میلیون دلار است اما اشتغال باغ بزرگ یاد شده ده هزار نفر و سود آن نیز همسان با واحد پتروشیمی یاد شده می شود.یک باغ ده هزار هکتاری با آبیاری قطره ای سالانه حدود 5 میلیون متر مکعب آب نیاز دارد.
دوشنبه، 13 فروردین 1397 - 21:30

نقد توضیح وزارت نفت به یک نقد و تحلیل کارشناسی نقد توضیح وزارت نفت به یک نقد و تحلیل کارشناسی
اگر پاسخ دهنده با دقت بیشتری مطلب را مطالعه و کمی دقت می کردند متوجه می شدند که هرگز پیشنهاد نشده که تخفیف پلکانی همیشگی باشد بلکه پیشنهاد شده که تخفیفات پلکانی برای سالهای اول بهره برداری باشد تا ریسک چنین سرمایه گذاری های کلانی کمتر شود و ما بتوانیم سرمایه گذاران داخلی و خارجی را جذب نمائیم در فضای پر تلاطم سیاسی و اقتصادی ایران و فشارهای تحریم بجز تخفیف نرخ خوراک آن هم برای مدت محدود چه راه حل دیگری برای چذب سرمایه گذاران وجود دارد. و اگر وجود دارد چرا تا کنون اجرایی نشده؟!
دوشنبه، 13 فروردین 1397 - 19:56

تحریم ناشی از قوانین سطحی بد تر از تحریم جهانی ضد توسعه پتروشیمی تحریم ناشی از قوانین سطحی بد تر از تحریم جهانی ضد توسعه پتروشیمی
کدام واحد MTO یا GTLو صنایع بالادستی پتروشیمی با خوراک10 سنتی اقتصادی است؟ کدام سرمایه گذار عاقلی حاضر است در ایران صدها میلیون یورو هزینه کند که به حاشیه سود احتمالی بین 10 تا ١٢درصدی دست یابد و همه ریسک های سرمایه گذاری در ایران را بپذیرد.
دوشنبه، 14 اسفند 1396 - 20:12

وزارت نفت جهت توسعه پتروشیمی استراتژی ندارد وزارت نفت جهت توسعه پتروشیمی استراتژی ندارد
واحدهای MTO اشتغال قابل توجهی به دنبال دارند و در بلند مدت از توان رقابت پذیری بسیار بالایی نسبت به سایر روش های تولید الفین ها برخوردار می باشند. حمایت از احداث واحدهای MTO و PDH و حتی GTL می بایست در راس برنامه های بلند مدت و استراتژیک وزارت نفت باشد
جمعه، 1 دی 1396 - 17:12

در انتظار دود سفید در انتظار دود سفید
حال باید به یک سؤال اساسی پاسخ داد و آن اینکه مصرف داخل منابع محدود پروپان در واحدهای پایین‌دست سیاست درستی است یا صادرات پروپان؟ متوسط قیمت جهانی پروپان در پنج سال گذشته حدود ٥٠٠ دلار بوده و متوسط قیمت محصول عمده حاصل از آن یعنی پلی‌پروپیلن تنی حدود هزارو ٢٠٠ تا هزارو ٣٠٠ دلار. حدود ٨٦ درصد پروپان در واحدهای PDH به پروپیلن تبدیل می‌شود
سه شنبه، 18 مهر 1396 - 17:31

طرحی که سالانه 20 میلیارد یورو در آمد دارد طرحی که سالانه 20 میلیارد یورو در آمد دارد
یشنهاد می‌کنم مجلس شورای اسلامی به شرکت ملی گاز یا شرکت ملی صنایع پتروشیمی اجازه دهند تا رأساً با استفاده از ‍‍پشتوانه و منابع وزارت نفت و استفاده ازمنابع داخلی و سرمایه‌گذاری خارجی(فاینانس) در این حوزه اقدام به سرمایه‌گذاری و 10 تا 20کارخانه بزرگ GTL با ظرفیت تولید ۴۰ میلیون تن بنزین و گازوئیل در ایران ساخته شود.فقط طی مدت 10 سال حداقل میزان اضافه برداشت نفت ناشی از تزریق30 میلیون تن CO2 حاصل از GTL ها به حدود 400الی 500 میلیون بشکه خواهد رسید که ارزش آن به قیمت کنونی نفت حدود 25 میلیارد دلار خواهد شد.
شنبه، 3 تیر 1396 - 11:32

صفحه بعد
   بازخوانی خبرها و تحلیل ها  
  راندمان و بازدهی نیروگاه ها در زمستان 20 تا 30 درصد بیشتر از تابستان است
  ارائه روش جدیدی برای شکستن پایدارترین پیوندهای شیمیایی
  تولید هیدروژن خالص و گاز سنتز با تکیه بر تولید سوخت
  گاز سنتز، پایه تولید محصولات پترشیمی و پالایشی
  بخاری های گازی بخش قابل توجهی از اکسیژن خانه ها را می بلعند
  راندمان و بازدهی نیروگاه ها در زمستان 20 تا 30 درصد بیشتر از تابستان است
  به ازای ۱۰۰۰ متر افزایش ارتفاع ، توان اسمی توربین گازی حدود ۱۰ درصد کاهش می یابد.
  تولید برق نیروگاه‌های حرارتی از ۳۰۰ میلیون مگاوات ساعت گذشت
  وقت عبور از بخاری‌های گازی
  قیمت برق ارزان تر از گاز
  امنیت انرژی در حوزه برق چگونه برقرار می شود؟
  انرژی زمین‌گرمایی تا چند سال می‌تواند جهان را تامین کند؟
  انرژی زمین گرمایی، کاربردها و مزیت های آن در ایران
  بازدهی و راندمان نیروگاه ها در ماه های سرد سال افزایش می یابد
  مصرف برق وسایل منزل چقدر است؟ | با جدول کامل
  استفاده بهینه از منابع گازی کشور
  گازکِشی به نقاط دوردست کشور، اشتباه راهبردی در حوزه گازی است
  انرژی زمین گرمایی فرصت آینده ایران
  هزینه 14میلیارد دلاری برای دو خط لوله گاز در ایران
  حدود 11.5 درصد از ظرفیت انرژی زمین‌گرمایی جهان در ترکیه است
  طی 30 سال حدود نصف ذخایر گاز ایران برداشت شد/ فقط تا سی سال دیگر گاز داریم
  استراتژی تعیین سهم برق و گاز در سبد انرژی کشور
  بزرگترین نیروگاه انرژی ژئوترمال ترکیه و دومین نیروگاه بزرگ اروپا
  میزان سرانه هزینه پرسنلیِ کارکنان شرکت ملی گاز ماهانه 76 میلیون تومان بوده است.
  هر کیلووات ساعت برق حرارتی، نیم کیلو و هر متر مکعب گاز 1.2 کیلوگرم کربن دی اکسید
  هزینه تبدیل انرژی گاز به برق و مقایسه صرفه اقتصادی مصرف خانگی هر یک از آنها
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© پیام نفت (استفاده از مطالب پیام نفت با ذکر منبع، منعی ندارد)
payamenaft@gmail.com
طراحی و اجرا: خبرافزار