درباره ما   |  پیوندها   |  RSS  
  صفحه اول    نفت    گاز     پتروشیمی     پالایش و پخش    بورس و بازار سرمایه     بین الملل     اقتصاد انرژی   سه شنبه، 28 فروردین 1403 - 21:54   
 
 
   اخبار رسانه ها  
  نخست‌وزیر انگلیس: به زودی با نخست‌وزیر نتانیاهو گفت‌وگو خواهم کرد / تمامی طرفین باید خویشتن‌داری کنند
  وزیر خارجه اسرائیل: تل‌آویو به دنبال حمله دیپلماتیک به ایران است / به ۳۲ کشور پیام فرستادیم / پیش از آن که خیلی دیر شود، ایران باید متوقف شود
  واکنش محسن هاشمی به جنجال کاظم صدیقی، پناهیان و زاکانی: هواداران تفسیر قدرت محور از اسلام ۱۰ درصد جامعه را تشکیل می‌دهند
  گروسی: بازرسان ما در ایران روز گذشته مطلع شدند تمام مراکز هسته‌ای که ما هر روز بازرسی می‌کنیم بنا به دلایل امنیتی تعطیل است / این مراکز امروز برای ادامه بازرسی‌ها باز شدند
  رئیسی به امیر قطر: سازمان ملل و شورای امنیت به حداقل وظایف قانونی خود در محکومیت حمله به سفارت ایران عمل نکردند، لذا ایران بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد، عملیاتی را علیه همان مراکزی که علیه ما شرارت کرده بودند، طراحی و اجرا کرد / کوچکترین اقدام علیه منافع ایران قطعا با پاسخی سهمگین، گسترده و دردناک مواجه خواهد شد
  امیرعبداللهیان: بدلیل ناکارآمدی شورای امنیت تنها گزینه‌ای که باقی ماند دفاع مشروع از خود بود
  اردن: در رهگیری تعدادی از پهپادهای پرتاب‌ شده توسط ایران، به اسرائیل کمک کردیم / با هرچیزی که وارد آسمان ما شود، مقابله می‌کنیم
  خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۲۷ فروردین ۱۳۸۰: امیر نایف وزیر کشور عربستان آمد؛ گفت فهد تلاش کرد مانع حمله عراق به ایران شود، اما نتوانست
  تقلیل اسلام به فقه تحریف معنوی است
  علی باقری: در صورت خطای مجدد صهیونیست‌ها، سرعت پاسخ ایران کمتر از چند ثانیه خواهد بود
  اعدام چائوشسکو پس از سفر به ایران
  مکرون: به درخواست اردن موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی را رهگیری کردیم؛ اسرائیل از تنش پرهیز کند
  مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: انتظار حمله‌ای از سوی اسرائیل در واکنش به عملیات ایران را دارم
  سید حسن خمینی: عملیات شجاعانه دیشب توسط فرزندان غیور ایران اسلامی موجب افتخار است/ این حمله یک تصمیم استراتژیک برای نمایش اقتدار، امنیت و غرور ملی بود/ باید به قدرت ملی خود ببالیم
  تعطیلی پنجشنبه هزینه ساز وبه زیان کشور است اکثر کشورهای مسلمان جهان جمعه و شنبه تعطیل هستند
  پیامبر (ص) خود را جدای از دیگران نمی‌دانستند
  باب فراموش‌شده اعتراض و انتقاد سیاسی در فقه شیعه
  سردار سلامی: معادله جدیدی رقم خورده؛ اگر اسرائیل حمله کند از مبدا ایران مورد تهاجم متقابل قرار می‌گیرد
  رضا نصری: اقدام نظامی ایران علیه اسرائیل «پاسخ» بود، نه «حمله»/ می‌خواهند ایران را مقصر این درگیری جلوه دهند
  سرلشکر باقری: عملیات «وعده صادق» از نظر ما پایان یافته؛ قصدی بر ادامه‌ آن نداریم / عملیات به اهدافش رسید؛ نه گنبد آهنین و نه سپر دفاع موشکی اسرائیل نتوانست مقابله‌ قابل‌توجهی با این عملیات داشته باشد / اگر اسرائیل اقدامی علیه ما چه در خاک ما و چه در مراکز متعلق به ما در سوریه یا کشور دیگری انجام دهد، عملیات بعدی ما بزرگ‌تر خواهد بود
  جرم تبلیغ علیه اسلام در فقه نداریم
  آزاداندیشی و روشن‌‌فکری دینی در نگاه مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی
  مخاطب اصلی امر به معروف و نهی از منکر، مسئولین حکومت هستند
  موافقت پوتین با بازگشت به پیش‌نویس توافق ترکیه با کی‌یف
  یک مقام امریکایی: نشانه‌ها می‌گوید حمله ایران به اسرائیل قریب الوقوع است، اما ممکن است اوضاع تغییر کند / از طریق کانال‌های مخفی با تهران در تماس هستیم؛ پیام ما به آن‌ها این است: به اسرائیل حمله نکنید / سفر فرمانده سنتکام به تل آویو پیش از حمله به بخش کنسولی سفارت ایران برنامه ریزی شده بود
  نمازجمعه فردا در تهران به امامت آقای کاظم صدیقی برگزار خواهد شد
  پاکستان لشکر زینبیون را «تروریستی» اعلام کرد
  واشنگتن پست: ایران اورانیوم غنی‌شده کافی برای ساخت ۳ سلاح هسته‌ای را در اختیار دارد
  روسیه: در تماس دائمی با ایران هستیم
  مخاطب اصلی امر به معروف حکومت است
ادامه اخبار رسانه ها
 
 

انتخابات ریاست جمهوری

- اندازه متن: + -  کد خبر: 24953صفحه نخست » اخبار رسانه هادوشنبه، 2 دی 1392 - 11:36
روش های صرفه جویی در مصرف انرژی در منزل
  
پیام نفت:

ا-اتاق کار

- وسایل چند‌منظوره

اگر کارهایی از قبیل اسکن کردن، پرینت گرفتن و کپی گرفتن را در خانه انجام می‌دهید، بهتر است به جای خریدن و روشن کردن چند وسیله برقی، یک وسیله چند‌کاره تهیه کنید.

 

- مانیتور کامپیوتر

حتی اگر کامپیوترتان خاموش باشد، آن چراغ کوچک مانیتور که خاموش‌اش نمی‌کنید، می‌تواند وسیله‌ای برای اتلاف برق باشد. بنابراین وقتی کارتان با کامپیوتر تمام شد، حتما مانیتور را هم خاموش کنید.

 

2.آشپزخانه

آشپزخانه‌ها معمولا یک پنجره رو به خیابان یا حیاط منزل دارند و می‌توان برای صرفه‌جویی در مصرف برق، هنگام روز پرده‌هایش را کنار زد و از روشنایی بیرون استفاده کرد. اگر شیر آشپزخانه یا سیفون ظرف‌شویی‌تان خراب است و چکه می‌کند، سریع آن را تعمیر کنید تا هزینه‌های آب بالا نرود. برای صرفه‌جویی بیشتر در مصرف برق می‌توانید هنگام پخت و پز، پنجره را باز بگذارید تا از هود استفاده نکنید. البته انجام این کار در فصل زمستان باعث به هدر رفتن انرژی می‌شود و به هیچ عنوان توصیه نمی‌‌شود. پنجره‌های شکسته آشپزخانه نیز یکی از دلایل اتلاف انرژی هستند؛ پس آنها را با انواع سالم‌شان تعویض کنید.

- تلفن بی‌سیم

تنها وقتی که شارژ تلفن بی‌سیم‌تان تمام شد، آن را به شارژ بزنید و تا جایی که می‌توانید، از تلفن بی‌سیم استفاده نکنید. استفاده از تلفن‌های معمولی که برای کار کردن، نیاز به برق ندارند، به‌صرفه‌تر است.

 

- ماشین‌ لباس‌شویی

بهتر است ماشین لباس‌شویی‌ای بخرید که برچسب مصرف انرژی‌اش در بهترین وضعیت باشد. اگر ماشین لباس‌شویی‌تان خیلی قدیمی و کهنه است، بد نیست که آن را با یک مدل جدید عوض کنید تا از این طریق 20 درصد در مصرف آب و برق صرفه‌جویی کرده باشید. تا جایی هم که امکان دارد، لباس‌هایتان را با آب سرد بشویید.

 

- یخچال و فریزر

خیلی‌ها عادت دارند وقتی یک یخچال یا فریزر نو می‌خرند، نوع قدیمی‌اش را در انباری یا پارکینگ خانه روشن بگذارند برای روز مبادا و تا رسیدن آن روز، آن یخچال یا فریزر می‌شود محل نگهداری یخ یا آب خنک؛ همین و بس! خساست نکنید و وقتی یک وسیله برقی نو مثل یخچال می‌خرید، نوع قدیمی‌ترش را رد کنید برود. مصرف برق وسایل الکتریکی قدیمی، بسیار بالاست و استفاده بیهوده از آنها اسراف به حساب می‌آید.

 

- اجاق گاز

یکی از بزرگ‌ترین دلایل اتلاف سوخت در منازل، استفاده نادرست از اجاق گاز است. زیاد کردن بیش از حد شعله، قرار دادن ظروف کوچک روی شعله‌های بزرگ و ظروف بزرگ روی شعله‌های کوچک، از مهم‌ترین اشتباهاتی است که برخی خانم‌های خانه‌دار مرتکب می‌شوند و باعث هدر رفتن 40 درصد سوخت اضافی می‌شوند. در ضمن، حواس‌تان باشد که شعله اجاق گازتان باید آبی بسوزد. بنابراین در صورت مشاهده هرگونه تغییر رنگی، با یک اهل فن در این زمینه مشورت کنید تا خرابی احتمالی اجاق گاز شما باعث اتلاف انرژی نشود.

 

3.حمام

در حمام از لامپ کم‌مصرف استفاده کنید. به جای باز گذاشتن یک‌سره دوش آب، مقداری آب گرم در وان بریزید و پس از شستشوی کامل ، فقط برای آب‌کشی نهایی از دوش استفاده کنید. از وسایل گرمازا در حمام استفاده نکنید زیرا هم ممکن است باعث خستگی شما شوند و هم انرژی زیادی مصرف می‌کنند. شستشو با آب ولرم می‌تواند علاوه بر شاداب نگه داشتن پوست‌تان، باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی شود؛ مخصوصا هنگامی که هوا گرم است. راستی، یادتان نرود که هنگام خروج از حمام، لامپ آن را خاموش کنید.

 

4.اتاق نشیمن

اتاق نشیمن، اتاقی است که معمولا برای پذیرایی از مهمانان در نظر گرفته می‌شود. بهتر است نور و روشنایی این بخش از خانه را با روشن کردن رنگ دیوارها، پرده‌ها و مبلمان بیشتر کنید تا هنگام ورود مهمانان مجبور نباشید چراغ‌های زیادی روشن کنید. استفاده از وسایل گرمایشی و سرمایشی مناسب و چیدن مبلمان به نحوی که در زمستان رو به آفتاب و در تابستان پشت به آفتاب باشند هم از دیگر مواردی هستند که می‌توانند باعث صرفه‌جویی انرژی در منزل شما شوند.

 

5.اتاق خواب

یکی از بزرگ‌ترین منابع هدررفت برق، استفاده نابجای آن در اتاق خواب است. به همین منظور، بهتر است برای کاهش هزینه‌های برق مصرفی‌تان، از لامپ‌های کوچک و کم‌‌مصرف برای چراغ‌خواب‌تان استفاده کنید و چراغ خواب را فقط در مواقع ضروری روشن بگذارید و نه در تمام طول شب.

- چراغ اتاق

حواس‌تان باشد که همیشه به محض ترک کردن اتاق، لامپ آن را خاموش کنید.

 

- درها

یکی از راه‌های صرفه‌جویی سوخت در فصل زمستان، بستن کامل درهای منزل و حتی اتاق‌هاست. اگر اتاق سردی دارید که داخل آن بخاری یا هیچ وسیله گرمازایی روشن نیست، باید در طول زمستان در آن را ببندید تا از ورود سرما به داخل خانه‌تان جلوگیری کنید. اما در فصل بهار و تابستان قضیه کمی فرق می‌کند. برای صرفه‌جویی در مصرف برق، بهتر است که در بهار و تابستان، روزهایی که نسیم خنکی می‌وزد، به جای روشن کردن کولر، در و پنجره‌ها را باز بگذارید. با این کار، 10 درصد در مصرف برق صرفه‌جویی می‌شود.

 

- گرم کردن و خنک کردن اتاق

برای اینکه 10 درصد در مصرف سوخت صرفه‌جویی کنید، می‌توانید از اتاق خواب‌تان شروع نمایید. در زمستان هوای اتاق را آن‌قدر گرم نکنید که مجبور به باز گذاشتن پنجره‌ها شوید. پنجره‌ها و کانال کولر را خوب عایق‌بندی کنید. در فصل تابستان تخت‌خواب‌تان را زیر پنجره بگذارید تا از نسیم خنک بیرون استفاده کنید و در زمستان تخت‌تان را از پنجره دور نگه دارید تا زیادی سردتان نشود و مجبور به زیاد کردن رادیاتورها نشوید. از قرار دادن بخاری بزرگ در اتاق کوچک یا بخاری کوچک در اتاق بزرگ هم پرهیز کنید که این کار هم انرژی زیادی را هدر می‌دهد.

 

6.دودکش

وجود هرگونه ترک در دودکش می‌تواند مقدار زیادی از انرژی گرمایشی را هدر دهد. پس دودکش‌هایتان را سالی یک بار بررسی کنید و اگر دیدید که شکسته‌اند یا ترک ‌خورده‌اند، از یک تعمیرکار بخواهید که آنها را برایتان تعویض کند. ضمن اینکه برای جلوگیری از ورود هوای گرم به داخل خانه و خروج هوای خنک خانه به بیرون، در فصل تابستان حتما از پشت‌بام، روی دودکش شومینه یا بخاری‌تان را بپوشانید.

 

7.اتاق‌ زیر شیروانی یا خرپشته

اکثر خانه‌ها یک اتاق کوچک به نام خرپشته در پاگرد آخرین طبقه‌شان دارند که از آنجا می‌توانند به پشت‌بام دسترسی داشته باشند. وجود هرگونه منفذی مثل پنجره شکسته یا دیوار ترک‌خورده در این محوطه می‌تواند اسباب اتلاف انرژی گرمایشی در زمستان و انرژی سرمایشی در تابستان را فراهم آورد. برای جلوگیری از این اتلاف انرژی، صاحب‌خانه‌ها باید حداقل ماهی یک بار، کلیه زوایای اتاق زیر شیروانی‌شان را بررسی کنند.

 

8.چراغ جلوی در

معمولا یک چراغ کوچک، جلوی در خروجی یا بالای ایوان برخی خانه‌ها وجود دارد که برای روشن شدن ورودی خانه هنگام شب از آن استفاده می‌شود. برای اینکه انرژی برق را بی‌خودی هدر ندهید، می‌توانید از لامپ‌های کم‌مصرف برای این منظور استفاده کنید و حتما هم حواس‌تان را جمع کنید که به محض روشن شدن هوا، چراغ را خاموش کنید.

 

9.آبگرمکن

برای صرفه‌جویی بیشتر در مصرف سوخت باید دمای آبگرمکن‌تان را روی 60 درجه سانتی‌‌گراد و حتی کمتر، تنظیم کنید. اگر درجه آبگرمکن شما بیشتر از 75 درجه سانتی‌گراد باشد، یعنی شما دارید سوخت زیادی را هدر می‌دهید. آبگرمکن‌های قدیمی و آنهایی که برچسب مصرف انرژی‌شان در رده C یا پایین‌تر است، سوخت زیادی را هدر می‌دهند.

 

10.رادیاتور

برای جلوگیری از به هدر رفتن سوخت و انرژی گرمایشی، لوله‌های‌ آب گرم و رادیاتور مرکزی را عایق‌بندی کنید و هرچند وقت یک بار به شوفاژخانه سر بزنید تا از نبود هرگونه ترکیدگی یا شکاف در لوله‌ها مطمئن شوید. درجه رادیاتور مرکزی را هم خیلی زیاد نکنید و آن را بنابر سرما یا گرمای هوا تنظیم نمایید.

 

11.خودرو

برای صرفه‌جویی در مصرف سوخت، دو روز در هفته به خودروی‌تان استراحت بدهید. روزهایی مثل دوشنبه و سه‌شنبه، خیابان‌ها خلوت‌تر هستند و شما راحت‌تر می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنید. ضمن اینکه بد نیست برای حفظ سلامت‌تان ‌به‌جاهای نزدیک پیاده بروید و ماشین‌تان را از پارکینگ در نیاورید. این طوری دیگر معطل جای پارک هم نمی‌شوید.

6 توصیه عمومی

1.سیستم گرمایشی و سرمایشی

وقتی قصد خرید بخاری یا کولر را برای منزل‌تان دارید، حتما به بزرگی خانه‌تان توجه داشته باشید. بزرگ و پرقدرت بودن یک وسیله همیشه نشانه برتر بودن آن نیست؛ چون ممکن است علاوه بر اتلاف انرژی، سر و صدای زیادی هم ایجاد کند. پس اولین راه صرفه‌جویی در مصرف انرژی، خریدن وسایل گرمایشی و سرمایشی، متناسب با اندازه منزل و اتاق‌هاست.

 

2.عایق حرارتی

برای اینکه در زمستان از شر سرمای هوا و در تابستان از دست گرما در امان بمانید و از وسایل حرارتی و برودتی‌تان بهتر استفاده کنید، می‌توانید دیوارها، سقف، پنجره‌ها و کف منزل‌تان را با انواع عایق‌‌های حرارتی بپوشانید و به این روش 20 درصد کمتر انرژی را هدر دهید.

 

3.لوله‌کشی

برای پیشگیری از هدر رفتن آب، هر نوع ترکیدگی یا شکاف روی لوله‌هایتان را به سرعت ترمیم کنید. خراب بودن شیرهای آب و چکه کردن‌شان هم جزو عوامل بسیار مهم و موثر در هدر رفت آب هستند. پس اگر شیر دست‌شویی، ظرف‌شویی یا حمام‌تان چکه می‌کند، وقت را از دست ندهید و همین امروز آنها را درست کنید.

 

4.چراغ‌ها و کلیدهایشان

شما می‌توانید برای کاهش هزینه برق مصرفی خود، از لامپ‌های کم‌مصرف و کلیدهای زمان‌دار در منزل‌تان استفاده کنید. این طوری اگر یادتان رفت که مثلا چراغ راه‌پله‌ها را خاموش کنید، چراغ به‌طور اتوماتیک بعد از یک یا دو دقیقه خاموش خواهد شد.

 

5.وسایل گرمازا و سرمازا

بهتر است که وسایل گرمازا یا سرمازای‌تان، مجهز به برنامه‌ زمان‌بندی باشد تا اگر سر شب گرم‌تان بود و کولر را روشن کردید، کولرتان پس از یکی‌دو ساعت خود به خود خاموش شود. مصرف انرژی برق در تابستان بسیار بالاست و این رقم، خیلی وقت‌ها به خاطر همین روشن ماندن کولرها از شب تا صبح است.

 

6.فیلتر تهویه هوا

یک راه دیگر برای مصرف بهینه، این است که فیلتر سیستم‌های تهویه منزل‌تان را ماهی یک بار تمیز و هر سه ماه یک بار هم آنها را تعویض کنید. به طور کلی، استفاده از وسایل برقی یا گازسوز فرسوده که بیش از 15 سال از عمرشان گذشته، سبب به‌هدر رفتن انرژی زیادی می‌شود و خانواده‌ها را مجبور به پرداخت هزینه‌های بالایی برای انرژی می‌کند.

 

منبع: سلامت ایران

http://fathieh90.blogfa.com/post/21

 

  فرآیند کاهش تولید پارس جنوبی آغاز شده و هر سال سرعت خواهد گرفت
  هیچ جای جهان مثل ایران نیست که تمامی خانه‌ها گازکشی شده باشند
  پایان قرن نفت و هزاران میلیارد دلار سرمایه ای که کم ارزش می شود
  طرح تبدیل دودکش نیروگاه به خوراک واحد پتروشیمی
  تحلیل مقایسه ای مصرف واقعی انرژی برق در ایران
   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظرات کاربران: 1 نظر (فعال: 1 ، در صف انتشار: 0، غیر قابل انتشار: 0)
مرتب سازی بر حسب ( قدیمیترین | جدیدترین | بیشترین امتیاز | کمترین امتیاز | بیشترین پاسخ | کمترین پاسخ)
من
|    | 1393/1/10 - 18:21 |     2     1     |
خوب بود


نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   بازخوانی خبرها و تحلیل ها  
  هزار قطار چینی در مسیر اروپا؛ سهم ایران از ترانزیت شرق به غرب متحول خواهد شد
  فرآیند کاهش تولید پارس جنوبی آغاز شده و هر سال سرعت خواهد گرفت
  اولین قطار هیدروژنی جهان در آلمان
  سریع ترین قطارهای جهان | جنون سرعت!
  قیمت نفت به بالای ۹۰ دلار رسید
  راه‌اندازی قطار سریع السیر چینی در این مناطق ایران
  مقایسه کولر آبی و گازی؛ کدام یک انتخاب بهتری است؟
  حسن روحانی: مدام می‌گویند فاز ۱۱ پارس جنوبی را بدون برجام و توتال راه انداختیم؛ ما با توتال قرارداد بستیم که تمام گاز فاز ۱۱ را تزریق می‌کند نه اینکه برداشت کنیم / ما و چین می‌خواستیم نحوه اجرای این تکنولوژی را از توتال یاد بگیریم
  گردشگران ۴۰ میلیارد دلار در عربستان هزینه کردند
  سیاهکلی، نماینده مجلس: خودرو‌های داخلی کم‌ترین استاندارد برای حفظ جان سرنشین در تصادفات را دارند/ همچنان نسخه شفابخش حوزه خودرویی کشور را اجرای قوانین ساماندهی و واردات خودرو می‌دانم
  انقلاب جدید در باتری خودروهای برقی
  توسعه شبکه مدرن ریلی؛ اولویت دولت در توسعه زیرساخت ها
  چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  گزارش اکونومیست از دو رویدادی که سیاست نفتی دنیا در ۵۰ سال گذشته را شکل داد؛ تحریم نفتی اعراب در ۱۹۷۳ و شوک انقلاب ایران / ۵۰ سال بعد عرضه و تقاضای نفت چگونه خواهد بود؟
  نفت در آستانه بی ارزش شدن
  نگرانی بزرگ شرکت های بزرگ نفت جهان/ آیا نفت در آینده واقعاً بی‌ارزش می شود
  نظم نوین انرژی با پایان «عصر نفت
  پایان زودتر از موعد عصر طلایی نفت نزدیک است
  درآمد صادرات نفت عراق در یک ماه؛ ۹.۵ میلیارد دلار
  درآمد ماهانه ۸.۵ میلیارد دلاری عراق از فروش نفت
  عراق جهت تثبت قیمت نفت، صادرات نفت خام خود را به ۳.۳ میلیون بشکه کاهش می‌دهد
  روسیه اجازه برداشت از میدان گاز سردار جنگل را به ایران نمی‌دهد
  روسیه مانع صادرات گاز ایران است؟
  طرح تبدیل دودکش نیروگاه به خوراک واحد پتروشیمی
  کویت از عمان برق می‌خرد
  فریدون مجلسی: با بازگشت ترامپ حتی نمی توانیم با تخفیف نفت بفروشیم
  افزایش واردات ال ان جی از روسیه به اتحادیه اروپا
  توهم ایران ال ان جی با روسیه
  ۷ سال بلاتکلیفی طرح ایران ال ان جی
  ساخت تنها پروژه LNG ایران ناگهان تعلیق شد
  اعلام آمادگی شرکت‌های اروپایی برای ورود به پروژه ایران LNG
  چرا ال‌ان‌جی در ایران پا نگرفت؟
  عدم تکمیل پروژه ایران LNG و ضرر سالیانه ۵ میلیارد دلاری
  آرامکو، غول نفتی عربستان، می‌گوید سود سالانه‌اش به ۱۲۱ میلیارد دلار کاهش یافته است
  وزیر نفت: آمدن ترامپ تاثیری در فروش نفت ندارد / تحریم ها تاثیری نداشته است!!?
  از سال ۱۴۰۴ هر سال 25میلیون متر مکعب در روز، کاهش تولید گاز ایران
  آشنایی با الکتروپمپ غوطه ور نفتی(ESP) و تجهیزات مربوطه
  ایران کشور اول دنیا در ساخت خطوط لوله نفت شد | ساخت ۱۹۰۰ کیلومتر خط لوله نفتی
  10 خط لوله گازی جهان/طول خطوط گازجهان 1.5میلیون کیلومتر است که 430هزار کیلومتر آن متعلق به ایران است
  سرمایه گذاری چین و هند در احداث خطوط گاز بین المللی/70هزارکیلومتر200میلیارد دلار
  برای تولید هرمتر مکعب گاز هیدروژن به ۴.۵ کیلو وات برق نیاز است.
  گزارش: هیدروژن سبز، انقلاب بعدی انرژی در حوزه خلیج فارس
  سالانه 180 میلیارد دلار انرژی در ایران مصرف می‌شود
  مصرف 6 کیلووات ساعت برای تولید یک متر مکعب هیدروژن و نیم متر مکعب اکسیژن
  انقلاب هیدروژن چگونه می‌تواند زمین را نجات دهد؟
  میزان مصرف انرژی در ایران از 2.5 برابر میانگین جهانی بیشتر شده است
  بزرگترین مشکل تبدیل هیدروژن به سوخت آینده چیست؟
  آیا هیدروژن، آینده جهان است یا یک سراب؟
  کرسنت به‌دنبال خسارت ۳۲ میلیارد دلاری است
  پرونده سوآپ گاز ترکمنستان بسته شد
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© پیام نفت (استفاده از مطالب پیام نفت با ذکر منبع، منعی ندارد)
payamenaft@gmail.com
طراحی و اجرا: خبرافزار