پيام نفت -رسانه خبري تحليلي نفت، گاز و انرژي : رهبر معظم انقلاب از مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي تقدير كردند
دوشنبه، 7 آذر 1390 - 14:18 کد خبر:7360
رهبر معظم انقلاب در اجتماع باشكوه هزاران نفر از اقشار نمونه بسيج سراسر كشور، از مهندس عبدالحسين بيات، مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي ايران، به عنوان طراح و مجري خودكفايي بنزين با ۳۲ ماه سابقه حضور در جبهه قدرداني كردند.

به گزارش شانا به نقل از روابط عمومي شركت ملي صنايع پتروشيمي، در لوح سپاس مهندس بيات كه از سوي سرتيپ بسيجي محمدرضا نقدي، رئيس سازمان بسيج مستضعفين امضا شده، آمده است: اين لوح به پاس مجاهدت‌هاي خالصانه، تفكر و عمل بسيجي شما در امر خودكفايي، استقلال سياسي و اقتصادي و كارآمدي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در جهت تحقق نمونه اسلامي و زمينه‌سازي حكومت جهاني مهدوي به دست مبارك اميد مستضعفان و گرمابخش قلب‌هاي مشتاق بسيجيان، حضرت امام خامنه‌اي عزيز به جنابعالي اهدا مي‌شود.

اميد است همچون گذشته با بصيرت و اخلاص و رويكرد بسيجي در انديشه و عمل، ادامه دهنده راه امام راحل (ره) و شهيدان و در تبعيت از مولايمان پايدار و پرتوان باشيد و براي سربازي امام عصر (عج) همواره بسيجي بمانيد.


طرح ضربتي توليد بنزين از مرداد  ۱۳۸۹ در شش مجتمع پتروشيمي شازند اراك، جم، برزويه (نوري)، امير كبير، واحد آروماتيك بندر امام و بوعلي سينا با ظرفيت توليد روزانه ۱۵ تا ۱۷ ميليون ليتر بنزين و ۹ ميليون ليتر گازوييل آغاز شد و پس از شش ماه فعاليت اين مجتمع‌‌ها بيش از يك ميليارد و 500 ميليون ليتر بنزين با عدد اكتان ۱۰۰ و يك ميليارد و 200 ميليون ليتر نفت گاز در صنايع پتروشيمي توليد و به بازارهاي مصرف داخلي عرضه شد.