پيام نفت -رسانه خبري تحليلي نفت، گاز و انرژي : قاچاق سازمان يافته سوخت درنيروگاه علي آباد
دوشنبه، 22 دی 1399 - 21:08 کد خبر:46795
فرمانده انتظامي گلستان از كشف ۴.۵ ليتر گازوئيل در پرونده باند سرقت سوخت از نيروگاه علي آبادكتول خبرداد.
پيام نفت:
به گزارش آژانس رويدادهاي مهم نفت و انرژي"نفت ما "، سردار محمد سعيد فاضل دادگر اظهار كرد: طرح ناظر يك و دو براي مقابله با بدحجابي همزمان با سراسر كشور در گلستان اجرا شده كه طرح ناظر يك، مربوط به عدم رعايت حجاب در خودروها بوده و طرح ناظر دو در اماكن عمومي مانند پاساژها و مغازه ها است.
وي افزود: در اين طرح براي بار اول پيامك براي افراد ارسال مي شود كه بايد مراجعه كرده و تعهد بدهند.
فرمانده انتظامي گلستان در خصوص قاچاق سوخت از نيروگاه علي آبادكتول، گفت: پرونده اين جرم در دست پليس امنيت اقتصادي استان بوده و تاكنون ۱۳ نفر دستگير و ۶ دستگاه خودرو هم توقيف شده است.
طبق گفته وي با بررسي و اعتراف متهمان قاچاق سوخت به ۴.۵ ميليون ليتر رسيده و پيش بيني مي شود كه اين رقم افزايش يافته و به هفت ميليون ليتر هم برسد.
فرمانده انتظامي گلستان تأكيد كرد: اين جرم در يك ساختار سازمان يافته اتفاق افتاده و بررسي ابعاد مختلف آن در جريان است.
فاضل دادگر در پاسخ به سوال اينكه آيا در گلستان شرط بندي آنلاين هم فعال است، بيان كرد: شرط بندي آنلاين در استان روند افزايشي داشته ولي به دليل نبود قوانين مدون در حوزه برخورد جدي با قمار فعلاً نتيجه اي نگرفته ايم.
وي اضافه كرد: مقرر شده جلساتي با همراهي پليس فتا، معاونت حقوقي و دادستان مركز گلستان تشكيل شده و در اين باره تصميم گيري شود.
منبع: مهر