پيام نفت -رسانه خبري تحليلي نفت، گاز و انرژي : گاز جهرم تا امشب وصل مي شود/ مردم در مصرف گاز صرفه جويي كنند
شنبه، 30 بهمن 1395 - 11:32 کد خبر:42734
سخنگوي شركت ملي گاز ايران با اشاره به قطع گاز در منطقه جهرم گفت: اگرچه سوخت جايگزين در اين منطقه وجود دارد ولي گاز منطقه جهرم تا امشب وصل خواهد شد.

پيام نفت:
خبرگزاري فارس: گاز جهرم تا امشب وصل مي شود/ مردم در مصرف گاز صرفه جويي كنند

مجيد بوجار زاده در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس با اشاره به آخرين وضعيت مصرف گاز در كشور گفت: هم اكنون  مصرف گاز در بخش خانگي به 470 ميليون متر مكعب رسيده است كه از اوج مصرف كه به بيش از 520 ميليون نيز رسيده بود كاسته شد.

وي ادامه داد: در بخش نيروگاهي 100 ميليون متر مكعب، در بخش صنايع عمده 72 ميليون متر مكعب، در بخش پتروشيمي 37.5 ميليون متر مكعب گاز مصرف مي شود.

سخنگوي شركت ملي گاز ايران همچنين با اشاره به وضعيت صادرات گاز به تركيه گفت: در حال حاضر صادرات گاز به تركيه با ارسال روزانه 30 ميليون متر مكعب گاز به اين كشور در جريان است.

اين مقام مسئول با اشاره به قطع گاز منطقه جهرم كه جريان سيل موجب شكستگي يك خط لوله و قطع گاز اين منطقه شد، تصريح كرد: در حال حاضر متخصصان صنعت گاز در منطقه حضور دارند و كار تعمير خط لوله را انجام مي دهند كه براساس اخرين اخبار دريافتي گاز منطقه جهرم تا امشب مجددا وصل خواهد شد.

بوجارزاده خاطرنشان كرد: با هماهنگي صورت گرفته با شركت ملي پخش فراورده هاي نفتي سوخت مايع و كپسول هاي گاز ال پي جي در منطقه به صورت فراوان وجود دارد و مردم مي توانند تا زماني كه مشكلاشان برطرف شود از اين سوخت هاي جايگزين استفاده كنند.

وي خاطرنشان كرد: به جز منطقه جهرم گاز در تمام مناطق كشور با پايداري و بدون افت فشار در حال انتقال است و هيچ مشكل خاصي در كشور وجود ندارد.

بوجارزاده تصريح كرد: براي آنكه بتوانيم اين موج سرما را نيز بدون مشكل پشت سربگذاريم نيازمند صرفه جويي مشتركان در مصرف گاز هستيم و انتظار داريم كه مردم اين مسئله را رعايت كنند.

انتهاي پيام/