به گزارش ايسنا، دكتر حسين اناركي اظهار كرد: پنجمين كنفرانس ملي "تحقيقات نوين شيمي و مهندسي شيمي و نفت" 25 آذر ماه جاري در سه محور مهندسي شيمي، شيمي و نفت در دانشگاه برگزار ميشود.
وي گفت: علاقهمندان جهت حضور در اين همايش ميتوانند تا پنجم آذر ماه با مراجعه به سايت همايش به نشاني www.rccep2016.ir ثبتنام كنند؛ همچنين آخرين مهلت ارائه مقالات به دبيرخانه همايش 10 آبان ماه است و نتايج داوري نيز 25 آبان ماه اعلام خواهد شد.
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي ماهشهر با بيان اينكه برگزاري همايشها در دانشگاه باعث ايجاد شور و اشتياق بين دانشجويان و فعال شدن حوزههاي پژوهشي ميشود، گفت: هدف از برگزاري اين همايش افزايش ارتباط ميان صنعت و دانشگاه و آشنايي دانشجويان با آخرين يافتههاي علمي در اين حوزه است. در اين راستا نيز تلاش ميكنيم كه براي حضور دانشجويان دانشگاه در اين همايش تسهيلاتي در نظر گرفته شود.
انتهاي پيام