پيام نفت -رسانه خبري تحليلي نفت، گاز و انرژي : پورابراهيمي: 70 درصد درآمد نفت بايد در صنعت نفت هزينه شود
شنبه، 30 مرداد 1395 - 10:27 کد خبر:41380
رئيس كميسيون اقتصادي مجلس گفت: ما قبلا هر چه نفت استخراج مي‌كرديم؛ مي‌فروختيم و خرج بودجه جاري كشور مي‌كرديم اما اكنون مي‌گوييم كه نفت بايد در خدمت توسعه اقتصادي كشور باشد.

پيام نفت:

محمدرضا پورابراهيمي رئيس كميسيون اقتصادي مجلس در گفت‌وگو با ايلنا با اشاره به لزوم توسعه صنعت نفت در كشور گفت: با توجه به اينكه علاوه بر منابع عظيم نفتي به دريا نيز دسترسي داريم و در سواحل و كشتيراني مزيت نسبي داريم بايد از اين نعمت  استفاده كرده و آن را توسعه دهيم. 

وي تصريح كرد: ما قبلا هر چه نفت استخراج مي‌كرديم؛ مي‌فروختيم و خرج بودجه جاري كشور مي‌كرديم اما اكنون  مي‌گوييم كه نفت بايد در خدمت توسعه اقتصادي كشور باشد و توسعه اقتصادي هم اين است كه بخشي از درآمد در بودجه عمومي و بخشي نيز  در حوزه زيرساخت بخش‌هاي مختلف سرمايه گذاري شده و در خود صنعت نفت به كار گرفته شود كه اين امر مي‌تواند مبناي تصميم گيري ما باشد. 

پورابراهيمي خاطرنشان كرد: اشكالي كه تا امروز وجود داشت اين بود كه بخش عمده درآمد نفت خرج بودجه عمومي و حقوق و دستمزد مي‌شد اما  حال كه بعد از لغو تحريم‌ها ميزان صادرات افزايش يافته بايد مسير عوض شود و 30 درصد درآمدها صرف بودجه عمومي و 70 درصد در صندوق توسعه ملي ذخيره شده و يا در حوزه انرژي سرمايه گذاري تخصصي شود.