پيام نفت -رسانه خبري تحليلي نفت، گاز و انرژي : گازپروم مهلت پرداخت بدهي گازي اوكراين را تمديد كرد
پنجشنبه، 15 خرداد 1393 - 04:45 کد خبر:30703
پيام نفت:

شركت نفتي گازپروم روسيه اعلام كرد: ضرب‌الاجل پرداخت بدهي گازي اوكراين و تداوم تحويل گاز به اين كشور را به مدت يك روز و تا 10 ژوئن تمديد كرده است، زيرا روز نهم ژوئن در اوكراين روز تعطيل رسمي است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ايران(ايسنا) به نقل از خبرگزاري فرانسه، اين شركت پس از ديدار آلكسي ميلر، رئيس گازپروم و آندري كوبولوف، رئيس شركت نفت و گاز اوكراين اعلام كرد: بنا به درخواست اوكراين از آنجا كه نهم ژوئن در اوكراين تعطيل است، مهلت پرداخت بدهي اوكراين به دهم ژوئن موكول شد.

شركت گازپروم پيشتر و پس از مرحله اول پرداخت 786 ميليون دلاري در هفته گذشته ضرب الاجل خود را از سوم به نهم ژوئن موكول كرده بود.

گازپروم تاكيد دارد كه اوكراين بايد بقيه بدهي سنگين گازي سه ميليارد دلاري خود را تسويه كند و همچنين براي گازي كه قرار است از ژوئن به بعد وارد كند پيش پرداخت بدهد.

شركت روسي تهديد كرد: در صورتيكه اين ضرب الاجل رعايت نشود صادرات گاز به اوكراين را قطع خواهد كرد.

كي‌يف به افزايش بي سابقه قيمت گاز صادراتي روسيه كه از آوريل اعمال مي‌شود اعتراض دارد.