مديرعامل شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران گفت: اميدواريم نخستين واحد پالايش ستاره خليج فارس در نيمه دوم سال ۹۳ به بهره برداري برسد و با بهره برداري از اين واحد از واردات بنزين بي نياز خواهيم شد.
به گزارش تراز به نقل از تسنيم، مديرعامل شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران گفت: اميدواريم نخستين واحد پالايش ستاره خليج فارس در نيمه دوم سال ۹۳ به بهره برداري برسد و با بهره برداري از اين واحد از واردات بنزين بي نياز خواهيم شد.
عباس كاظمي اظهار داشت: اصلاح بيش از پيش سطح كمي و كيفي توليد بنزين در ايران در حال انجام است و در اين راستا با وارد شدن توليدات پالايشگاه ستاره خليج فارس كه تماما با استاندارد يورو ۴ توليد مي شود، به نحو قابل قبولي سطح كيفي بنزين در كشور اصلاح خواهد شد.
وي افزود: با وارد شدن توليدات ستاره خليج فارس به سيكل توليد و مصرف سوخت كشور هم از واردات بنزين و هم از توليد بنزين در واحدهاي پتروشيمي بي نياز خواهيم شد.
مديرعامل شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران از برنامه وزارت نفت براي خودكفايي پالايشگاهي توليد بنزين در سال ۹۳ خبر داد و گفت: ما اميدواريم اولين فاز ۱۲۰ هزار بشكه اي پالايشگاه ستاره خليج فارس در نيمه دوم سال جاري به بهره برداري برسد كه با بهره برداري از اين واحد، ۱۲ ميليون ليتر در روز به توليد بنزين يورو ۴ كشور افزوده خواهد شد و تحقيقا از واردت بنزين بي نياز خواهيم شد.