مصرف بنزين تهران دربازه زماني يك هفته پس از اعمال نرخ جديد بنزين در سامانه هوشمند سوخت (٥ تا ١١ ارديبهشت) به بيش از ٨٤ ميليون ليتر رسيد.
به گزارش شانا، برپايه آمار رسمي شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي، با گذشت يك هفته از تغيير قيمت نرخ جديد بنزين، در بازه زماني ٥ تا ١١ ارديبهشت،مصرف اين فرآورده در تهران با ميانگين ١٢ ميليون ليتر در روز به ٨٤ ميليون و ٤٠٠ هزار ليتر رسيد.
بشترين مصرف بنزين در بازه زماني ياد شده با ١٤ ميليون و ٤٠٠ هزار ليتر به روز پنجشنبه (١١ ارديبهشت ماه) و كمترين ميزان مصرف آن نيز با ١٠ ميليون و يكصد هزار ليتر به روز يكشنبه ( ٧ ارديبهشت ماه) مربوط مي شود.
آمارهاي روزانه يك هفته قبل از اعمال تغيير نرخ جديد بنزين نشان مي دهد مصرف اين فرآورده با ميانگين ١٥ ميليون و ٨٨٥ هزار ليتر به ١١١ ميليون و ٢٠٠ هزار ليتر رسيده بود.
با شروع فاز دوم هدفمندي يارانه ها اين مقدار مصرف بنزين (١١٢,٢ ميليون ليتر) در هفته نخست آن، در قياس با هفته پيش از اعمال نرخ جديد، ٢٧ ميليون ليتر كاهش يافت.
بنابر گزارش شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران، در نخستين روز اعمال نرخ جديد بنزين (جمعه ٥ ارديبهشت) مصرف بنزين تهران افت قابل توحهي يافت به گونه اي كه به ١٠ ميليون و ٩٠٠ هزار ليتر رسيد؛اين درحالي بود كه مصرف اين فرآورده نفتي تنها در فاصله يك روز مانده به اعمال نرخ جديد بنزين در فاز دوم هدفمندي( پنجشنبه ٤ ارديبهشت) اين فرآورده نفتي مصرف ١٨ ميليون و ٤٠٠ هزار ليتر را تجربه كرد.
در همين حال مصرف بنزين روز پنجشنبه قبل از هدفمندي( ٣٠ فروردين) تهران به ١٤,٨ ميليون ليتر رسيد و در پنجشنبه ١١ ارديبهشت (يك هفته پس از هدفمندي) با ١٤.٥ مييلون ليتر به همين دامنه( ١٤.٨ مييلون ليتر) نزديك شد.
از آمار و ارقام ياد شده چنين بر مي آيد كه مصرف بنزين روند افزايشي آرامي را در پيش گرفته است كه اگر به آن بي توجه باشيم، چه بسا حتي با نرخهاي جديد ميزان مصارف كنوني با مصارف قبل از هدفمندي برابري كند يا حتي از آن پيشي بگيرد.